Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyiyim canım valla yorgunluk çıkarıyorum..
sen nasılsın???

ayyy ben de çıkarsam şu yorgunluğuuuu ...eve geldık dun akşammmm 3 kere makına çalıştııı asıldııı şmdı de dağ gbıı utum vaarr ayyyyy belım de koptuuu az daha dınleneyım de utuyee başlayacağımmm

evet nanemmm yaaaa çok keyıflıı ve ıyıce heyecan bastı banaa son halını alsın allahın ıznıyle burada paylaşacağımm odasmızıııı mertişkomuzunnnn

ayşemmmmmmmmmmm naptınızz şekercıklerıııı kardeşinın şekerlerını hallettınız mııı gostertecektın yaa hanüüüü hanüünerdeeeeee

ayşe çok geçmiş olsun inşallah biranönce sağlığına kavuşursun
günaydın selizcimmmm hoşgeldinnn....
insan uzak kalınca nasıl özlüyor dimii :)
hoşbulduk tatlım
evet valla buraya gelip sohbet etmeyi özledim

kolay gelsin canım al bendende okdr çamaşır yıkıyorum sabahtan beri
bide annem çağırdı çizim yapıor gelin yardım edin die zaten birgün evde oturtsalar şaşarım
ya annem ya kayınvaldem yada ablam mutlaka bişey çıkarıolar

kızlar ben kaçıyorum benim mesai başladı annem çağırıor
bi gelip göriyim sizi dedim konuşamadan gidiyorum
öpüyırum herkesiiiiii

iyiyim canım valla yorgunluk çıkarıyorum..
sen nasılsın???

saol bıtanemm sana da kolay gelsın vallaa

merhabalarr kizlarrr.. ohh ne güzel herkezler gelmisayy bi hafta gecmek bilmedi cok sakini topik.nasilsiniz bakalim

Kızlar hastaneden geldim...
anestezist bana bi sürü fırça kaydı...çok kilo almışım da epidural için zor olacakmış da..belim çok kalınmış da nasıl tespit edecekmişiz deeeee
kadın beni gıcık etti yaaa ne var yaniiii bi ben miyim o kadar kilo alan....ne yapıyım bilmiyorum ki yediklerime dikkat ediyorum ama kilo alıyorum

showda hamılelıkle ılgılı bılgıler verıyorlar kızlarrrrrrrrrrrrr ozellıklee son gunlerrle ılgılı konuşacaklarrrr

sağol canım inşallahhh :)

ayşemmmmmmmmmmm naptınızz şekercıklerıııı kardeşinın şekerlerını hallettınız mııı gostertecektın yaa hanüüüü hanüünerdeeeeee

hee evet kız dün akşam kardeşimle çektik resimleri ama pek güzel çıkartmadı telefon bavulda annemelrde kaldıydı
makinada ondaydı onun için gene de iyi kötü koyyım resimleri :)

Son düzenleme:

oyyy kıyamam sana bennnn ..yesınler senın poponuuu göbüşünu boşverrr azcık daha dıkkat edersın olur bıterrrr konuşmasınlarrr

abowwwwwww kadın 46 yaşında ıkız bebek beklıorr ama tam 25 yıl bebeği olmamışş allah şimdı nasıp etmışşş

koy koy koyyyyyyyyyyyyy bakalımmm ammmaaa yaaa

kızlar ya benim karnım çok aşağı indi ve çok baskı yapıyo acaba normalmidir bu ?
dr umda yok izni bitmemiş hala umarım erken doğum falan yapmam

kızlar ya benim karnım çok aşağı indi ve çok baskı yapıyo acaba normalmidir bu ?
dr umda yok izni bitmemiş hala umarım erken doğum falan yapmam

canım benım de aynı durum hatta bayramdan önce hatırlıosan dr a gtmiştım burdsn da paylaşmıştımmm... dr um erken doğum olabılırrr zaten bebek de donmemişşş o da ayrı baskı yapıor demiştiii ... hayırlısı bakalımmm

Deneme yapmak için içine bonibon koyduk ama
aslında renkli badem şekerleri olucak :)

Bu da sepetiyle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…