maalesef canım ya, bunun için vaginal usg lazım di mi
ben ilde oturuyorum ama ilçede çalışıyorum, ilçedeki dr de bu alet yok
ile gitmem lazım, ama tam da yoğun bir dönem ve tek çalışıyorum bu nedenle önümüzdeki haftaya kadar imkansız gibi hay allah keşke ovulasyon testlerimi atmasaydım ya...
Az önce ovulasyon testi kullananların topiğinde okudum.Testini yapmış;pozirtfi görmüş 11. gün mü ne sonra 18 ya da 20. günü doktora bebiş var mı diye gitmiş.Regl günü o civarmış.Doktor da ne bebeği senin yumurtan daha bu günlerde çatlayacak demiş!
Yani olmaz diye bişey yok canımcım!
smart ben tinkerin resmini niye göremiyorum ki acep pc ayarlarını ne şekilde yapmalıyım
çok sakin geçiyo niyese ama bana aslında benim testi yapışım çok komik oldu...ben günlerdir baskı yapıyodum okuldan dönerken eczaneye uğrayalım diye işler aynı istikamet olunca her anımız birlikte ayrı iş ceviremiyom yani...neyse o da test almama izin vermiyodu sonunda üzülüyoz diye günün geçsin ole diyodu.neyse birsekilde ikna ettim ve ne olur ne olmaz diye almışken 5 tane alayım dedım..eve geldık benım manyak saklamıs testleri ..ben de ıstedım vermedı...bıraz kovalaştık evde...nıhayet aldım elınden poşetı ama ben de duygu yoğunluğu var ya ağladım sınırımden bagırdım falan.yapcam işte yapçam diye tuvalete gittim.kiliştledim yaptım ve çıktı ...sonra gıttım hazırmısın dedım..kandırma benı falan dedı...neyse sonra ozur dıledı...sarıldık falan...yanı cıkacagını bılmeden ınat edıp yaptım...cıktı...bızım hıkayemız de anca bole olur ıste....sımdı duruyo duruyo opuyo benımkı...
selam kızlar,
Ya akşam üzeri çok acayip bir şey oldu sapıttım kaldım ben aval aval oldum öyle işte
benim sat 7 aralık ya yani bugün siklusumun 30. günü ya akşam üzeri wc ye girdiğimde böyle aynı ovulasyon dönemindeki akıntı gibi hani uzayan yumurta akı kıvamında yapışkan olan cinsinden, hem de upuzun olan cinsinden geldi benden ya
böyle bir şey olabilir mi kızlar ben yeni yumurtluyor olabilir miyim, mümkünkün mü sizce...
Ben adet olmayı beklerken daha yeni yeni mi yumurtluyor muşum ki ne...
çok şaşkınım çok kafamçokkarıştı
çok sakin geçiyo niyese ama bana aslında benim testi yapışım çok komik oldu...ben günlerdir baskı yapıyodum okuldan dönerken eczaneye uğrayalım diye işler aynı istikamet olunca her anımız birlikte ayrı iş ceviremiyom yani...neyse o da test almama izin vermiyodu sonunda üzülüyoz diye günün geçsin ole diyodu.neyse birsekilde ikna ettim ve ne olur ne olmaz diye almışken 5 tane alayım dedım..eve geldık benım manyak saklamıs testleri ..ben de ıstedım vermedı...bıraz kovalaştık evde...nıhayet aldım elınden poşetı ama ben de duygu yoğunluğu var ya ağladım sınırımden bagırdım falan.yapcam işte yapçam diye tuvalete gittim.kiliştledim yaptım ve çıktı ...sonra gıttım hazırmısın dedım..kandırma benı falan dedı...neyse sonra ozur dıledı...sarıldık falan...yanı cıkacagını bılmeden ınat edıp yaptım...cıktı...bızım hıkayemız de anca bole olur ıste....sımdı duruyo duruyo opuyo benımkı...
canımm yaaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam...kndıne cok dıkkat t ole evın ıcınde kovalamaca falan da oylamayın haaa...veeee azmın sonuuu:CüvCüv::lepi:
o zamaaaannn tek cozum calısmak calısmak calısmak..hadı hayırlısı bakalım..
Canım web browser ayarların muhtemelen değişikri ondan göremiyorsundur.Onu burdan düzelttirmem çok zor sana akannehir
sağol canım ben daha tam idrak edemedim rüya gibi...çalışmak konusunda haklısın ben 5 ay nettekı hesaplayıcılara gore calıştım ..ama ole 5 ay olmadı.bu ay adet bıttı bız basladık ılk 5 gun her gun hatta bı gun ıkı defa olmustu..sonraları adete yaklastıkca gun asırıya gectık artık ta yapmam gına geldı...bahanem de var zaten...cinsel rejime girdim...
ya hay allah ben çalışma modundan çıktıydım ki artık adet beklerken, şimdi olur mu böyle, zaten sat 7 aralık ben en son 28 aralığa kadar gün aşırı çalıştım zaten..
Ama ağlıycam artık ya ayyyyyyyyyyyyy ay
Sealm kızlar.Oku oku bitmiyor.Okumadan da yazamıyorum
tinkerball09 ve hatırlayamadığım diğer arkadaşımı tebrik ederim.a.s.Sağlıklı hamilelikler dilerim.Darısı biz bekleyenlere:Saruboceq: :Saruboceq:
ıyı calısmıssın ama 2 krcık daha calıssan suan doktora gıdemedıgın ıcın n oldugunu bılemıyoruz ama degerlndırmk lazım dgıl mı canıım
içiyorum ben folik plus with calsiyum c olanı içiyorum..günde üç tane alınıyo..yerli markayı önermiyolar...sen ne kullanmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?