Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet ovulasyon tsttıd ıyı olurdu tuhh bak sımdı bende cok merak ettım....

çok sakin geçiyo niyese ama bana aslında benim testi yapışım çok komik oldu...ben günlerdir baskı yapıyodum okuldan dönerken eczaneye uğrayalım diye işler aynı istikamet olunca her anımız birlikte ayrı iş ceviremiyom yani...neyse o da test almama izin vermiyodu sonunda üzülüyoz diye günün geçsin ole diyodu.neyse birsekilde ikna ettim ve ne olur ne olmaz diye almışken 5 tane alayım dedım..eve geldık benım manyak saklamıs testleri ..ben de ıstedım vermedı...bıraz kovalaştık evde...nıhayet aldım elınden poşetı ama ben de duygu yoğunluğu var ya ağladım sınırımden bagırdım falan.yapcam işte yapçam diye tuvalete gittim.kiliştledim yaptım ve çıktı ...sonra gıttım hazırmısın dedım..kandırma benı falan dedı...neyse sonra ozur dıledı...sarıldık falan...yanı cıkacagını bılmeden ınat edıp yaptım...cıktı...bızım hıkayemız de anca bole olur ıste....sımdı duruyo duruyo opuyo benımkı...

o zamaaaannn tek cozum calısmak calısmak calısmak..hadı hayırlısı bakalım..

selam smart girl nasılsın ben bugün doktora gittim sonuçalr hepsi sapıtık birbirinden ilaç tedavisi olucamm

Pufidik hamile oalilmen için bu söyledikelrine göre siklusunun en fazla 26 gün olması gerelkiyor.Aksi halde çok zor.Yaşamaz o kadar spermler.

canımm yaaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam...kndıne cok dıkkat t ole evın ıcınde kovalamaca falan da oylamayın haaa...veeee azmın sonuuu:CüvCüv::lepi:

hadi hayırlısı bence o netteki hesaplayıcılar tam dogru dııl kişiden kişiye değişiyo...benımde bence solenenden erken oldu o akıntı...sonra olmayacak dıye bır sey yok

arkadaslar adetime 3 gün önce beta 8.42 cıktı adetim 1 gün gecti 17 cıktı hamilemiyim ama cok mu düşük deger nolur yardım edin

Sealm kızlar.Oku oku bitmiyor.Okumadan da yazamıyorum

tinkerball09 ve hatırlayamadığım diğer arkadaşımı tebrik ederim. a.s.Sağlıklı hamilelikler dilerim.Darısı biz bekleyenlere:Saruboceq: :Saruboceq:

:)) hehe romantik bir gece olacak başı kargaşalı olmuş ama ne önemi var ki kaydirigubbakcemile3

canımm yaaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam...kndıne cok dıkkat t ole evın ıcınde kovalamaca falan da oylamayın haaa...veeee azmın sonuuu:CüvCüv::lepi:

sağol canım ben daha tam idrak edemedim rüya gibi...çalışmak konusunda haklısın ben 5 ay nettekı hesaplayıcılara gore calıştım ..ama ole 5 ay olmadı.bu ay adet bıttı bız basladık ılk 5 gun her gun hatta bı gun ıkı defa olmustu..sonraları adete yaklastıkca gun asırıya gectık artık ta yapmam gına geldı...bahanem de var zaten...cinsel rejime girdim...

o zamaaaannn tek cozum calısmak calısmak calısmak..hadı hayırlısı bakalım..

ya hay allah ben çalışma modundan çıktıydım ki artık adet beklerken, şimdi olur mu böyle, zaten sat 7 aralık ben en son 28 aralığa kadar gün aşırı çalıştım zaten..
Ama ağlıycam artık ya ayyyyyyyyyyyyy ay

Canım web browser ayarların muhtemelen değişikri ondan göremiyorsundur.Onu burdan düzelttirmem çok zor sana akannehir

ya ama ben artık çift çizgili bir test görmek istiyorum, gerçekten moralim düzelecek vallahi dünkü tek çizgide duvara toslar gibi olduydum ya gene kist var diye

artık sen dınlenmeyı hakttın canım..en azından doktora gıdne kadar olmasın..grcı sn artık endıselnırsın o yuzden ıstmezsın bır sure..saglıklı olsunda..hrsy dgr..folık asıde devam....

ıyı calısmıssın ama 2 krcık daha calıssan suan doktora gıdemedıgın ıcın n oldugunu bılemıyoruz ama degerlndırmk lazım dgıl mı canıım

içiyorum ben folik plus with calsiyum c olanı içiyorum..günde üç tane alınıyo..yerli markayı önermiyolar...sen ne kullanmıştın

ıyı calısmıssın ama 2 krcık daha calıssan suan doktora gıdemedıgın ıcın n oldugunu bılemıyoruz ama degerlndırmk lazım dgıl mı canıım

tabi de me ama, ne yapalım iki kerecik daha katlanırız hem belki bu arada zorlama falan belki adet olurum kistim varsa falan patlar de me
çiçeğim doğru söylüyorsun inşallah öyledir de ben yorulurum sorun olmaz, ama gerçekten çok şaşırdım geçen ayı sayma ondan önceki aylarda hep 13 ve 15 günler arasında bu akıntım olurdu benim iki aydır bu akıntıdan görmedim bugüne kadar, gerçekten tuhaf, biraz bakınayım ben de ovulasyon topiğine bakalım.

içiyorum ben folik plus with calsiyum c olanı içiyorum..günde üç tane alınıyo..yerli markayı önermiyolar...sen ne kullanmıştın

folıc pluc canım..bu arada 12. haftanda verılecek olan kan ılacını mutlaka ve mutlaka ıcmenı onerıyorum.daha erkn ama geblık ıcın cook onmlı..cunku hamıs mıdem bulanı dıye ıcmek ıstemıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…