Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canımm bi kere tadınca o duyguyu ilk iki ay çokk istiosunn hemen olsun die ama sonradan alışıyo insan

günaydınn şekerimmm

GÜNAYDIIN ŞEKERİM :)

hamdolsun canım iyiyim noolsun :))) sen naıslsın

gercektende öyle ilk zamnalr sabretmesı çok zor oluyo ama 2-3 ay sonra hafifliyo canım

7 gun sonra tamı tamına 6 ay dolmuş olcak benım vay bee

Son düzenleme:
günaydın bacularrr...
ben bugün hastaneye gidecektimm sözdee..taaa 1 ay önce verdiğim kan sonuçlarını almaya...
çook uzak olduğu içinn.burdan merkeze,,merkezden tekrar araba varmı bilmiyorumm..gitmedimm..
aradım hastaneyi benim gittiğim dr. ayrılmış hastanedenn.şansa bakk..
başka dr.a sorucam sonuçları..
kaşıntım içinde burda sağlık ocağında yazdırcam ilaç...klomenide burda yazdırırımmm... ne gerek var tee anasının gözüne gitmeye dimii...

bu hafta benim kırmızıların gelmesi lazımmm...
bugün 30. günnn...
bu ay sıkı çalışıcammm..hepinizi geçicemm.yıldızlı pekiyimi alıcammm görürsünüüüzzz...

günaydın kızlarrrrr...sonunda girebildik ya:)

berenim canım benim çok sevindim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş maşallah prensesimize...gözün aydın bitanem...
ayy ne güzel ya maşallah aman nazar degmesin...

ben de iyiyim canım
gerçekten büyük sabır işiymiş helal sana 6 ay dile kolay

günaydın bacu
kim tutar seni

günaydın canım ..........

yıldızcımmm senin beklemene hiç gerek yok canımm..ben kürtaj olduğum halde 1 ay ara yeterli dedi..bakma ben korkudan iki ay korundumm..bu aydan sonra korunmıycaz allahın izniylee..
yani seninki hiç müdahale edilmeden düştü..bi kaç gün soğan suyu iç..rahminde bişey varsa temizlesinn.sonra hemen çalışmalara başla canımbenimm...

ah canım ah ben kötü tavuğum, öle hemen yumurtlayamam ki anca klomenle yumurtlarım gelecek ay başlim o zaman olana kadarda kim bilir. kaç ay geçer.

zorlukları varr tabii canımmm.ama bu cinslerr akıllı oluyooomuşşş.tuvaletini halıya falan yapmadı çok küçük olmasına ragmen gidio gazetenin üzerine işiyooo tabi arada yereee falan kaçırdıgıda oluyo ama daha egitmek için erken oldugu için bişi demiorusss.bide yavru alcaksınızz 2-3 gece sıkıntı veriooo aglıyo arada geceleriii gündüzde horul horul uyuyooo :):):)

g,naydın yaffyumm hadi bakalım çok çalış kurdela takalım sana

ben de iyiyim canım
gerçekten büyük sabır işiymiş helal sana 6 ay dile kolay

aslında biliyomusun sadece 6 ay beklemem gerekıyodu veya bı sene şimdi ise ne kadar bekliycemı bıle
bilmiyorum iyileşene kadar beklemem lazım bu ne zaman olucak bilmiyorum inşallahh
haziran 2011 e kadar hersey gecer ve tekrar hamıle kalabilicek durumda olurum ınsallahh

siz evde yokken napıyo nerde kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…