ayşecim nasıl oldun
HATİCE KESEYİ görmüş çok mutlu oldum. inşallah kalp atışlarınıda görürür. ben artık ara verecem düşünmicem diyordum ama gerçekten düşükten sonra beklemesi çok zormuş
günaydınn şekerimmm
ayşecim nasıl oldun
HATİCE KESEYİ görmüş çok mutlu oldum. inşallah kalp atışlarınıda görürür. ben artık ara verecem düşünmicem diyordum ama gerçekten düşükten sonra beklemesi çok zormuş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
size bi türlü haber veremedim çok tempolu geçti 5gün. cumt. kontrole gittim dr. muayene etti hiç problem yok dedi doğuma daha çook var 1aralık günü sezeryana karar vermiştik. ama dr bayramda 3gün olamıcağını ne olur olmaz başka drla tanıştırcağını söyledi diğer dr.la tanıştık tel.ini verdi falan ama tabi doğum olmıcağı için ben dr.a bakmadım bileveeeeee bayramın
1.günü gece saat 3de suyum geldi dr.u aradım ulaşamadım çaldı meşgule attı tekrar aradım kapalı. kendi dr.umu arıyorum açmıyo falan allahım çıldırcammm korktum panik oldum daha 36+4 deyim düşünün.. hastaneyi aradım gelin dedi hemşire.. biz ulaşıcas dedi. sonra hemen hastaneye gittik çok kızdım ama dr.lara. hemşireye ulaşamadığımı anlattım falan. meğer kadının şarzı bitmiş yeni dr.un yani. pekte inanmadım ya.. neyseee nst ye girdim sancı yok denecek kadar az. alttan muayne ettiler açılma hiç yok. mecburen sezeryanla minik kızımı aldım kucağıma.. 17.11.2010 çarşamba saat:6 da :) allahıma şükürler olsun iyiyiz ikimizde. 2.750 gr boyu 48cm. maşallahh diyin kızıma. emziriyorum da. 2.günü ayaklandım zaten ama tabi dinleniyorum arada.
çok karmaşık duygularım çok tuhaf geliyo hala. sanırım hiç beklemediğim bi anda hemde suyun gelmesiyle korktum panik oldum.. şimdi evdeyiz ve eşim ben oğlum ve kızım.. herkes gitti cümbüş geçti çok yoruldum o kalabalıktan telefonlardan. birazda lousalıktan bugün ağla ağla şiştim ama rahatladım şimdi iyiyim
hepinizi çok öpüyorumm çokda özledim
evet canımm bi kere tadınca o duyguyu ilk iki ay çokk istiosunn hemen olsun die ama sonradan alışıyo insan
GÜNAYDIIN ŞEKERİM :)
hamdolsun canım iyiyim noolsun :))) sen naıslsın
gercektende öyle ilk zamnalr sabretmesı çok zor oluyo ama 2-3 ay sonra hafifliyo canım
7 gun sonra tamı tamına 6 ay dolmuş olcak benım vay bee
günaydın bacularrr...
ben bugün hastaneye gidecektimm sözdee..taaa 1 ay önce verdiğim kan sonuçlarını almaya...
çook uzak olduğu içinn.burdan merkeze,,merkezden tekrar araba varmı bilmiyorumm..gitmedimm..
aradım hastaneyi benim gittiğim dr. ayrılmış hastanedenn.şansa bakk..
başka dr.a sorucam sonuçları..
kaşıntım içinde burda sağlık ocağında yazdırcam ilaç...klomenide burda yazdırırımmm... ne gerek var tee anasının gözüne gitmeye dimii...
bu hafta benim kırmızıların gelmesi lazımmm...
bugün 30. günnn...
bu ay sıkı çalışıcammm..hepinizi geçicemm.yıldızlı pekiyimi alıcammm görürsünüüüzzz...
günaydın canım ..........günaydın kızlarrrrr...sonunda girebildik ya:)
berenim canım benim çok sevindim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş maşallah prensesimize...gözün aydın bitanem...
ayy ne güzel ya maşallah aman nazar degmesin...
inşallah geçer geçenlerde bi bebeği emziresim geldi resmen
ah canım ah ben kötü tavuğum, öle hemen yumurtlayamam ki anca klomenle yumurtlarım gelecek ay başlim o zaman olana kadarda kim bilir. kaç ay geçer.yıldızcımmm senin beklemene hiç gerek yok canımm..ben kürtaj olduğum halde 1 ay ara yeterli dedi..bakma ben korkudan iki ay korundumm..bu aydan sonra korunmıycaz allahın izniylee..
yani seninki hiç müdahale edilmeden düştü..bi kaç gün soğan suyu iç..rahminde bişey varsa temizlesinn.sonra hemen çalışmalara başla canımbenimm...
inşallah canımmm.biliorum o duyguları ben bebek sesine bile tahammül edemiodum ilk zamanlarr
günaydın bacularrr...
ben bugün hastaneye gidecektimm sözdee..taaa 1 ay önce verdiğim kan sonuçlarını almaya...
çook uzak olduğu içinn.burdan merkeze,,merkezden tekrar araba varmı bilmiyorumm..gitmedimm..
aradım hastaneyi benim gittiğim dr. ayrılmış hastanedenn.şansa bakk..
başka dr.a sorucam sonuçları..
kaşıntım içinde burda sağlık ocağında yazdırcam ilaç...klomenide burda yazdırırımmm... ne gerek var tee anasının gözüne gitmeye dimii...
bu hafta benim kırmızıların gelmesi lazımmm...
bugün 30. günnn...
bu ay sıkı çalışıcammm..hepinizi geçicemm.yıldızlı pekiyimi alıcammm görürsünüüüzzz...
ben de iyiyim canım
gerçekten büyük sabır işiymiş helal sana 6 ay dile kolay
zorlukları varr tabii canımmm.ama bu cinslerr akıllı oluyooomuşşş.tuvaletini halıya falan yapmadı çok küçük olmasına ragmen gidio gazetenin üzerine işiyooo tabi arada yereee falan kaçırdıgıda oluyo ama daha egitmek için erken oldugu için bişi demiorusss.bide yavru alcaksınızz 2-3 gece sıkıntı veriooo aglıyo arada geceleriii gündüzde horul horul uyuyooo :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?