Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah canım geçer önemli bi sorun olduğuna inanmıyorum.kötü bi durum olsa pat diye karşına çkar merak etme sen

bende bende istiyoyum yıldızlı pekiyi bendeeeee...
kızzzz sen bana adresini vercektin bak preseedsiz çalışma hee:))
inşallah bitanem hayırlısı olur hakkımızda kolları sıvıyalım bu ay inşallah hepberaber müjde veririz ayy düşünemiyorum topiği valla siteyi sallarız buna site dayanamaz eski haline bile dönebilir yanii:)))))
inşall

gelecek ay soğan kürüne başlarım artık. diğer ayda çalışmalara

canım sende çok çalış sanada verelim yıldızlı pekiyi
eşin tahlil verdimi canım. nasıl çıktı sonucunuz kaçırmışım ben

evde kalıyo canımmm sabah kalkıpp yemegini yediriomm çişini yapıyo sonrada uyuyoooo müzik setinide açık bırakıoruzz ses olsun dieee aradada görümcem geliooo bakıyo mamasını falan veriioo ööle yaniii

# kuzey_35
# Yavyum
# KotuKediSero

kızlarr günaydınn bu aradaaaa yaa site degiştiginden beriii takipp edemiorumm yaaa çokk kötü oldu (((((((((((

şerooooooo hoşgeldinnn bacummmm...
Nabelll??

Hoşbuldum kuşum meniiiiiiimmm
Günaydın canlarım, dersler çok yoğun bugün o yüzden pek takılamıyorum size, Berenişkom doğum yapmış, topikimizin bi kızçesi daha oldu çok sevindim yaa Allah analı babalı büyütsün Suuuuuu bakalım sen bugün hastane dönüşü ne haber vereceksin bizeeee ayyy kız mı erkek mi çok merak ediyoruuuummmm
Haççem de keseyi görmüş oh ne güsel inşallah pıt pıtları da duyar yakında

günaydın canım .........

canım sende çok çalış sanada verelim yıldızlı pekiyi
eşin tahlil verdimi canım. nasıl çıktı sonucunuz kaçırmışım ben

canım tahliler iyi çıkmadı eşim varikosel deilmiş ama sperm üretimide yokmuş tüpbebekten başka hiçbir yolla çocuk sahibi olamazsınız dedi..bizde 1 hafta içersiinde tüpbebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz..böyle işte tatlım...

oyyy kimler gelmiş şekerpayem gelmiş hoşgelmiş..kız ben seni çok özledim hee:))
çok şükür güzel haberler almaya başladık inş devamıda gelir tatlım...senin adet bittimi canım? ne zaman başlıyosun çalışmalara?

sanada vercez yıldızlı pekiyi..sen ben şerooo tembel çıktık...artıkın çok çalışmamız lazımmm.ççoookkk:))))))))

Ay ben de ben de bitanem benim yaa çok dua ediyorum senin için valla kimse alınmasın bugünlerde dua ederken ilk aklıma gelen nanem valla ondan sonra da hepinizi sıradan geçiriyom
Adet bitti, biter bitmez de coştuk biz şimdilik preseedsiz oynaşmalara devam, 9. veya 10. gün başlarım preseede,ondan sonra bitene kadar her gün bum bum

sanada vercez yıldızlı pekiyi..sen ben şerooo tembel çıktık...artıkın çok çalışmamız lazımmm.ççoookkk:))))))))

İviiiiittttttt çok çalışmamız lazım çoooooooooooookkkkk

oyyy tatlım benimmm Allah razı olsun gerçekten dualarından eksik etmediğin için...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
sizde benim hep dualarımdasınız Allah dualarımızı boş çevirmez inş..

ateşli geceler başlamış demek wouwwww tutabilene aşkolsun bum bum bum güm güm güm:))

sabırsızlıkla bekliyorum inşallah inşallah bu sefer olucakkkk inşallahhhh

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur

kıslar ben kaçar siz devam edin ben biras çalışayım o kadar iş varki

selam kızlar ben aysglbrkn diğer kullanıcı adımı iptal ettirdim niye diye sorarsanız başka bir topicte bir iki zilli kızdırdı beni bende onları bi güzel haşladım sonrada hıncımı nickimden aldım iptal ettirdim çok iyi yapmışım demi
ee sizler nasılsınız bakalım bende bu ay ateş ölçüyorum 4 gün var adetime bekliyorum bakalım hayırlısı..

İviiiiittttttt çok çalışmamız lazım çoooooooooooookkkkk

adetimin bitmesine yakın soğan suyu içerim bi kaç günn...
arı sütü polenimi aldımm..
kırmızılar gelince serephone yazdırcam.
incir havuç yiycem bol bol...
başka unuttuğum bişey varmııı...DDDDDDDDDDDDDDD
örtmenimmm hazırlık çalışmalarıma kaç veriyosunuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzz?????

hoşgeldinn bacımmm..
noldu naptılar sanaaaa???
biz iyiyizz...nüfusumuz artıyoo.inşallah seninde olur bu ayyy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…