inşallah canım geçer önemli bi sorun olduğuna inanmıyorum.kötü bi durum olsa pat diye karşına çkar merak etme seng,naydın yaffyumm hadi bakalım çok çalış kurdela takalım sana
aslında biliyomusun sadece 6 ay beklemem gerekıyodu veya bı sene şimdi ise ne kadar bekliycemı bıle
bilmiyorumiyileşene kadar beklemem lazım bu ne zaman olucak bilmiyorum inşallahh
haziran 2011 e kadar hersey gecer ve tekrar hamıle kalabilicek durumda olurum ınsallahh
günaydın bacularrr...
ben bugün hastaneye gidecektimm sözdee..taaa 1 ay önce verdiğim kan sonuçlarını almaya...
çook uzak olduğu içinn.burdan merkeze,,merkezden tekrar araba varmı bilmiyorumm..gitmedimm..
aradım hastaneyi benim gittiğim dr. ayrılmış hastanedenn.şansa bakk..
başka dr.a sorucam sonuçları..
kaşıntım içinde burda sağlık ocağında yazdırcam ilaç...klomenide burda yazdırırımmm... ne gerek var tee anasının gözüne gitmeye dimii...
bu hafta benim kırmızıların gelmesi lazımmm...
bugün 30. günnn...
bu ay sıkı çalışıcammm..hepinizi geçicemm.yıldızlı pekiyimi alıcammm görürsünüüüzzz...
yıldızcımmm senin beklemene hiç gerek yok canımm..ben kürtaj olduğum halde 1 ay ara yeterli dedi..bakma ben korkudan iki ay korundumm..bu aydan sonra korunmıycaz allahın izniylee..
yani seninki hiç müdahale edilmeden düştü..bi kaç gün soğan suyu iç..rahminde bişey varsa temizlesinn.sonra hemen çalışmalara başla canımbenimm...
canım sende çok çalış sanada verelim yıldızlı pekiyibende bende istiyoyum yıldızlı pekiyi bendeeeee...
kızzzz sen bana adresini vercektin bak preseedsiz çalışma hee:))
inşallah bitanem hayırlısı olur hakkımızda kolları sıvıyalım bu ay inşallah hepberaber müjde veririz ayy düşünemiyorum topiği valla siteyi sallarız buna site dayanamaz eski haline bile dönebilir yanii:)))))
inşall
şerooooooo hoşgeldinnn bacummmm...
Nabelll??
günaydın canım .........Hoşbuldum kuşum meniiiiiiimmm
Günaydın canlarım, dersler çok yoğun bugün o yüzden pek takılamıyorum size, Berenişkom doğum yapmış, topikimizin bi kızçesi daha oldu çok sevindim yaa Allah analı babalı büyütsünSuuuuuu bakalım sen bugün hastane dönüşü ne haber vereceksin bizeeee ayyy kız mı erkek mi çok merak ediyoruuuummmm
Haççem de keseyi görmüş oh ne güselinşallah pıt pıtları da duyar yakında
canım sende çok çalış sanada verelim yıldızlı pekiyi
eşin tahlil verdimi canım. nasıl çıktı sonucunuz kaçırmışım ben
Hoşbuldum kuşum meniiiiiiimmm
Günaydın canlarım, dersler çok yoğun bugün o yüzden pek takılamıyorum size, Berenişkom doğum yapmış, topikimizin bi kızçesi daha oldu çok sevindim yaa Allah analı babalı büyütsünSuuuuuu bakalım sen bugün hastane dönüşü ne haber vereceksin bizeeee ayyy kız mı erkek mi çok merak ediyoruuuummmm
Haççem de keseyi görmüş oh ne güselinşallah pıt pıtları da duyar yakında
bende bende istiyoyum yıldızlı pekiyi bendeeeee...
kızzzz sen bana adresini vercektin bak preseedsiz çalışma hee:))
inşallah bitanem hayırlısı olur hakkımızda kolları sıvıyalım bu ay inşallah hepberaber müjde veririz ayy düşünemiyorum topiği valla siteyi sallarız buna site dayanamaz eski haline bile dönebilir yanii:)))))
inşall
sanada vercez yıldızlı pekiyi..sen ben şerooo tembel çıktık...artıkın çok çalışmamız lazımmm.ççoookkk:))))))))
oyyy kimler gelmiş şekerpayem gelmiş hoşgelmiş..kız ben seni çok özledim hee:))
çok şükür güzel haberler almaya başladık inş devamıda gelir tatlım...senin adet bittimi canım? ne zaman başlıyosun çalışmalara?
sanada vercez yıldızlı pekiyi..sen ben şerooo tembel çıktık...artıkın çok çalışmamız lazımmm.ççoookkk:))))))))
Ay ben de ben de bitanem benim yaaçok dua ediyorum senin için valla kimse alınmasın bugünlerde dua ederken ilk aklıma gelen nanem valla ondan sonra da hepinizi sıradan geçiriyom
Adet bitti, biter bitmez de coştuk bizşimdilik preseedsiz oynaşmalara devam, 9. veya 10. gün başlarım preseede,ondan sonra bitene kadar her gün bum bum
İviiiiittttttt çok çalışmamız lazım çoooooooooooookkkkk
canım benim inşallah hakkında hayırlısı olurcanım tahliler iyi çıkmadı eşim varikosel deilmiş ama sperm üretimide yokmuş tüpbebekten başka hiçbir yolla çocuk sahibi olamazsınız dedi..bizde 1 hafta içersiinde tüpbebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz..böyle işte tatlım...
?
canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur
İviiiiittttttt çok çalışmamız lazım çoooooooooooookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?