kıslar ben kaçar siz devam edin ben biras çalışayım o kadar iş varki
selam kızlar ben aysglbrkn diğer kullanıcı adımı iptal ettirdim niye diye sorarsanız başka bir topicte bir iki zilli kızdırdı beni bende onları bi güzel haşladım sonrada hıncımı nickimden aldım iptal ettirdim çok iyi yapmışım demi
ee sizler nasılsınız bakalım bende bu ay ateş ölçüyorum 4 gün var adetime bekliyorum bakalım hayırlısı..
bu arada kızlaarrr söylemesi çok ayıp ama kociş benim topkekler çok uğraştı bayram tatilindee.çok korkuorum prolaktinim yükselmiştir diyee((((
bide o çıkarsaa onunla uğraaşşşş...
çıkmamıştır dimi kızlarrr...cumaya kadar adet olmam lazımmm((
çık çık çık çık çık çık çık ortaya çık
hiç saklanma orda burda sen ortaya çık
her şeyi konuşalım gelde açık açık
kaçma benden köşe bucak sen ortaya çık
her şeyi konuşalım gelde açık açık
kız ayşeeeeeeeeeeeeee çık ortaya:))))
hoşgeldin canım nerelerdesin sen...hayırdır noldu kim kızdırdı seni?
bizler iyiyiz çok şükür her ay güzel haberlerle daha da iyi oluyoruz...sen nasılsın?nasıl gidiyor çalışmalar?
sedef dogum yapmıs hayırlısı olsun Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah darısı bekleyenlerın basına
kızlarr telefonlaa değerlerimi öğrendimm.dr.a sordu sekreterr.biraz yüksek ama çok değil demiş dr..
yazıyorumm bilen varsa yazısın nolurr???
toksoplazma ıgg-5.2
toksoplazma ıgm-0.802
vld kolestrol -24
trigliserit-119
?????????????????????????????????????
kızlarr telefonlaa değerlerimi öğrendimm.dr.a sordu sekreterr.biraz yüksek ama çok değil demiş dr..
yazıyorumm bilen varsa yazısın nolurr???
toksoplazma ıgg-5.2
toksoplazma ıgm-0.802
vld kolestrol -24
trigliserit-119
?????????????????????????????????????
ooo zehselciğim hoşgeldin ben ayşegül
daha doktora gitmedim yıldız.haftaya pzt.randevum.o zamana kadar başka doktora gidermiyim kararsızımda
eheueheueh ahanda çıktım ortaya :) çok iş var yaaa
aslında işi protesto ediyorum çünkü
3 aydır para mara alamıyorum hee gene maaş gunu geldı töbe yaa
genede bazılarını yapmak gerekiyoooo napiiimm şeker
siz napiyosunuzz :)
canım buralardayımda işyerinde bizim neti engellediler kk.nünde bazı sayfaları reklam içerikli olduğu için bazı sayfalarını açmıyor çoğu zaman yazılarınızı okuyamıyorum akşamlarıda pek giremiyorum arada sayfalar açıldığı zamanlarda yazmaya çalışırım nanecim benim çalışmalar bitti 4 günüm var bekliyorum bakalım hayırlısıyla..
beni kimin kızdırdığına gelirsek bir kaç topicte takıldım burası bir türlü açılmıyordu orda da topic sahibi olanlar topicleri tapulu malıymış gibi sahiplenmeleri sonradan katılanları aralarında pek istememeleri canımı sıktı en son birine ateş tablomu gösterdiğimde ya sen bilmiyorsun ateş ölçmeyi yada senin doktorun manyak gibi sözler kullanması beni epeyce gerdi sonrası malum Allah ne verdiyse sıvadım kıza bi güzel
selam kızlarrrrrrrr
selammmm kıslarrr benim bu ay ki çalışmalarım hüsranla sonuçlandııı olmadı yaniii bugun dr a gidceğim adet olursan gel bide ozaman bakalım demiştii bakalım ne dicekkk ona göre bende preseed almayı düşünyom bakalım kocişşş ne dicekkk herkes iyidir inşallahhh
hosbulduk canım nasılsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?