Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canım nerelerdesin sen...hayırdır noldu kim kızdırdı seni?
bizler iyiyiz çok şükür her ay güzel haberlerle daha da iyi oluyoruz...sen nasılsın?nasıl gidiyor çalışmalar?

bu arada kızlaarrr söylemesi çok ayıp ama kociş benim topkeklerle çok uğraştı bayram tatilindee.çok korkuorum prolaktinim yükselmiştir diyee((((
bide o çıkarsaa onunla uğraaşşşş...
çıkmamıştır dimi kızlarrr...cumaya kadar adet olmam lazımmm((

Son düzenleme:

çıkmamıştır diye düşün kafanı takıpta stres yapma bak tamammı tatlım...zamanında gelir kırmızılar merak etme...yeterki rahat olsun kafan...

Çık çık çık çık çık çık çık ortaya çık
Hiç saklanma orda burda sen ortaya çık
Her şeyi konuşalım gelde açık açık
Kaçma benden köşe bucak sen ortaya çık
Her şeyi konuşalım gelde açık açık

kız ayşeeeeeeeeeeeeee çık ortaya:))))

kızlarr telefonlaa değerlerimi öğrendimm.dr.a sordu sekreterr.biraz yüksek ama çok değil demiş dr..
yazıyorumm bilen varsa yazısın nolurr???
toksoplazma ıgg-5.2
toksoplazma ıgm-0.802
vld kolestrol -24
trigliserit-119
?????????????????????????????????????

eheueheueh ahanda çıktım ortaya :) çok iş var yaaa

aslında işi protesto ediyorum çünkü

3 aydır para mara alamıyorum hee gene maaş gunu geldı töbe yaa

genede bazılarını yapmak gerekiyoooo napiiimm şeker

siz napiyosunuzz :)

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nerelerdesin sen...hayırdır noldu kim kızdırdı seni?
bizler iyiyiz çok şükür her ay güzel haberlerle daha da iyi oluyoruz...sen nasılsın?nasıl gidiyor çalışmalar?

canım buralardayımda işyerinde bizim neti engellediler kk.nünde bazı sayfaları reklam içerikli olduğu için bazı sayfalarını açmıyor çoğu zaman yazılarınızı okuyamıyorum akşamlarıda pek giremiyorum arada sayfalar açıldığı zamanlarda yazmaya çalışırım nanecim benim çalışmalar bitti 4 günüm var bekliyorum bakalım hayırlısıyla..
beni kimin kızdırdığına gelirsek bir kaç topicte takıldım burası bir türlü açılmıyordu orda da topic sahibi olanlar topicleri tapulu malıymış gibi sahiplenmeleri sonradan katılanları aralarında pek istememeleri canımı sıktı en son birine ateş tablomu gösterdiğimde ya sen bilmiyorsun ateş ölçmeyi yada senin doktorun manyak gibi sözler kullanması beni epeyce gerdi sonrası malum Allah ne verdiyse sıvadım kıza bi güzel

Son düzenleme:
daha doktora gitmedim yıldız.haftaya pzt.randevum.o zamana kadar başka doktora gidermiyim kararsızımda

sedef dogum yapmıs hayırlısı olsun Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah darısı bekleyenlerın basına

selammmm kıslarrr benim bu ay ki çalışmalarım hüsranla sonuçlandııı olmadı yaniii bugun dr a gidceğim adet olursan gel bide ozaman bakalım demiştii bakalım ne dicekkk ona göre bende preseed almayı düşünyom bakalım kocişşş ne dicekkk herkes iyidir inşallahhh

canım keşke yardımcı olabilseydim sana ama inan hiçbir fikrim yok(

canım bunlar normal değerlerde gözüküyo ama doktorun daha iyi bilir tabi

vld kolestrol -24
trigliserit-119

Diğerlerini bilemıyorummm

daha doktora gitmedim yıldız.haftaya pzt.randevum.o zamana kadar başka doktora gidermiyim kararsızımda

canım kalp atısı görüceksın 9. haftana gelmıssın su an kalp atısı gözüküyordur herhangi bi doktora git
baksınlar kendı doktorunu bekleme inşallah bi sorun yoktur ama ya bi sorun varsa
kalp atısı en gec 9. haftada baslar başlamamışsa 9. haftadan sonra
atması beklenmez bi git görün Allah aşkına ya doktor mu yok hadi güzel haberlerle gel

aaa nasıl patron o öyle 3 aydır maaş vermiyor deli gibide çalışıyorsun cıx cıx cıx çok kızdım gerçektende..bence ayagını denk alsın en kısa zamandada maaşını ödesin sana...

iyi yapmıssın canım boşver sinirlenme...ay hadi bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız senden tatlım...

selam kızlarrrrrrrr

slm zehselimmmm hoşgeldinnn nasılsın?rüzgarımız nasıl?

slm tatlımmm hoşgeldinnn...git bakalım doktora ne diycek canım sıkma canını olurmu...vardır zamanı hayırlısı olsun ne diyelim balım...beklemekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…