canım keşke yardımcı olabilseydim sana ama inan hiçbir fikrim yok(
canım bunlar normal değerlerde gözüküyo ama doktorun daha iyi bilir tabi
vld kolestrol -24
trigliserit-119
diğerlerini bilemıyorummm
aaa nasıl patron o öyle 3 aydır maaş vermiyor deli gibide çalışıyorsun cıx cıx cıx çok kızdım gerçektende..bence ayagını denk alsın en kısa zamandada maaşını ödesin sana...
iyi yapmıssın canım boşver sinirlenme...ay hadi bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız senden tatlım...
slm zehselimmmm hoşgeldinnn nasılsın?rüzgarımız nasıl?
slm tatlımmm hoşgeldinnn...git bakalım doktora ne diycek canım sıkma canını olurmu...vardır zamanı hayırlısı olsun ne diyelim balım...beklemekten başka çaremiz yok
yinede sağol canımm...
zaten yanlış anlamadıysam toksoplazma hafif yüksek demiş dr...
Sağlık ocağına gitsem orda bişey derlermiki...
Toksoplazma için hep kediden bulaşır falan diyo ömrüm boyunca kediye ellemişliğim yok gb bişeyyy..
Ne biçim iş yaa..
Salam sucukta pek yemem...
Geriye tavuk ve kırmızı et kalıyor.onları yiyorum ...yinede dikkat etmek gerekiyor demekkiii((
canım iş arıyorum zaten yaa çıkıcam bunlar zam mam da vermıcek galiba 2 yıldır çalışıyorum
bi gıdım artmadıu maaşım öyle işte neyse herşeyin hayırlısı eşimin sınavı çok iyi gecmıs nanem
eğer mülakatıda gecerse bizde ankaralı olacağuukk
hakkımızda hayırlısı inşallahh
şekerim evet sağlık ocagında bakıp yorumluyorlar tahlılleri
tahlılı sana faks ceksınler eheueh :) gidip bi göstert istersen :)))
bu arada kızlar ben cıkıyorum kocişimle doktora gitcez tüpbebek için...son bi kez hrs diye bi hastane var oraylada görüşelim dedik ondan sonra bugün karar alalım hangi hastanede yaptıracagımıza..ona göre başlıcaz tedaviye adetin gelmesiyle beraber inş...
ayyy gerçektemiii canımmm bütün dualarım sizinle inşallah hayırlıysa ankaraya taşınırsınız ay ne süper olur yaa kız heyecanlandırdın beni şimdiden hee...
çok sevindim eşinin sınavının iyi geçmesine helal olsun eşine..
ne zaman belli olucak canım?
bu arada kızlar ben cıkıyorum kocişimle doktora gitcez tüpbebek için...son bi kez hrs diye bi hastane var oraylada görüşelim dedik ondan sonra bugün karar alalım hangi hastanede yaptıracagımıza..ona göre başlıcaz tedaviye adetin gelmesiyle beraber inş...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
size bi türlü haber veremedim çok tempolu geçti 5gün. cumt. kontrole gittim dr. muayene etti hiç problem yok dedi doğuma daha çook var 1aralık günü sezeryana karar vermiştik. ama dr bayramda 3gün olamıcağını ne olur olmaz başka drla tanıştırcağını söyledi diğer dr.la tanıştık tel.ini verdi falan ama tabi doğum olmıcağı için ben dr.a bakmadım bileveeeeee bayramın
1.günü gece saat 3de suyum geldi dr.u aradım ulaşamadım çaldı meşgule attı tekrar aradım kapalı. kendi dr.umu arıyorum açmıyo falan allahım çıldırcammm korktum panik oldum daha 36+4 deyim düşünün.. hastaneyi aradım gelin dedi hemşire.. biz ulaşıcas dedi. sonra hemen hastaneye gittik çok kızdım ama dr.lara. hemşireye ulaşamadığımı anlattım falan. meğer kadının şarzı bitmiş yeni dr.un yani. pekte inanmadım ya.. neyseee nst ye girdim sancı yok denecek kadar az. alttan muayne ettiler açılma hiç yok. mecburen sezeryanla minik kızımı aldım kucağıma.. 17.11.2010 çarşamba saat:6 da :) allahıma şükürler olsun iyiyiz ikimizde. 2.750 gr boyu 48cm. maşallahh diyin kızıma. emziriyorum da. 2.günü ayaklandım zaten ama tabi dinleniyorum arada.
çok karmaşık duygularım çok tuhaf geliyo hala. sanırım hiç beklemediğim bi anda hemde suyun gelmesiyle korktum panik oldum.. şimdi evdeyiz ve eşim ben oğlum ve kızım.. herkes gitti cümbüş geçti çok yoruldum o kalabalıktan telefonlardan. birazda lousalıktan bugün ağla ağla şiştim ama rahatladım şimdi iyiyim
hepinizi çok öpüyorumm çokda özledim
günaydın bacularrr...
ben bugün hastaneye gidecektimm sözdee..taaa 1 ay önce verdiğim kan sonuçlarını almaya...
çook uzak olduğu içinn.burdan merkeze,,merkezden tekrar araba varmı bilmiyorumm..gitmedimm..
aradım hastaneyi benim gittiğim dr. ayrılmış hastanedenn.şansa bakk..
başka dr.a sorucam sonuçları..
kaşıntım içinde burda sağlık ocağında yazdırcam ilaç...klomenide burda yazdırırımmm... ne gerek var tee anasının gözüne gitmeye dimii...
bu hafta benim kırmızıların gelmesi lazımmm...
bugün 30. günnn...
bu ay sıkı çalışıcammm..hepinizi geçicemm.yıldızlı pekiyimi alıcammm görürsünüüüzzz...
faks çekmedi uyuzlarrr...
Gerçi faks demedimm.mail atabilirmisiniz dedimmm..
Ama söyledi kız değerleri tek tek...
Ayşe yaa bakındım biraz bunu bi kere geçirdiysen vücudun bağışıklık kazanıyormuş..yani bi kere geçirmekmi gerekirmişş...?????
Anlamadımmm...
Ani bebek ölümlerine sebep olurmuş toksoplazma...aman yaa ne zor anne olmakkkkkk..ne zor yaaa...
BALIM MENİMM.rABBİM TEK SEFERDE VERSİN MELEĞİNİZİ SİZEE..CANI GÖNÜLDEN DİLERİMMM:)))
mervecim çok sevindim endişe ediyordun hadi bakalım bunuda atlattın....Kızlar ben geldim.Kaç gündür nette sorun var gelemedim bir türlü.
Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben iyiyim çok şükür.Cumartesi eşimle ve ailemle doktora gittik 2li test için.
Kan testi yapıldı.Bu arada bebeğin ense kalınlığıda 1.8mm çıktı.Doktorum normal olduğunu 3den sonrasının riskli olduğunu söyledi.Herşey yolunda dedi.
Bebişimi de gördüm iki haftada daha da büyümüş maşallah...Ama cinsiyetini göremedi doktor bir dahaki gidişimde inşallah onuda öğrenirim.
Ben de durumlar böyle yani...
Haticem sanırım doktora gidicekti hadi bakalım bak ben de heyecanlandım burdayım bekliyorum valla...
ooooo çok sevindim Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.kızının ve senin iyi olmanıza sevindim..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
size bi türlü haber veremedim çok tempolu geçti 5gün. cumt. kontrole gittim dr. muayene etti hiç problem yok dedi doğuma daha çook var 1aralık günü sezeryana karar vermiştik. ama dr bayramda 3gün olamıcağını ne olur olmaz başka drla tanıştırcağını söyledi diğer dr.la tanıştık tel.ini verdi falan ama tabi doğum olmıcağı için ben dr.a bakmadım bileveeeeee bayramın
1.günü gece saat 3de suyum geldi dr.u aradım ulaşamadım çaldı meşgule attı tekrar aradım kapalı. kendi dr.umu arıyorum açmıyo falan allahım çıldırcammm korktum panik oldum daha 36+4 deyim düşünün.. hastaneyi aradım gelin dedi hemşire.. biz ulaşıcas dedi. sonra hemen hastaneye gittik çok kızdım ama dr.lara. hemşireye ulaşamadığımı anlattım falan. meğer kadının şarzı bitmiş yeni dr.un yani. pekte inanmadım ya.. neyseee nst ye girdim sancı yok denecek kadar az. alttan muayne ettiler açılma hiç yok. mecburen sezeryanla minik kızımı aldım kucağıma.. 17.11.2010 çarşamba saat:6 da :) allahıma şükürler olsun iyiyiz ikimizde. 2.750 gr boyu 48cm. maşallahh diyin kızıma. emziriyorum da. 2.günü ayaklandım zaten ama tabi dinleniyorum arada.
çok karmaşık duygularım çok tuhaf geliyo hala. sanırım hiç beklemediğim bi anda hemde suyun gelmesiyle korktum panik oldum.. şimdi evdeyiz ve eşim ben oğlum ve kızım.. herkes gitti cümbüş geçti çok yoruldum o kalabalıktan telefonlardan. birazda lousalıktan bugün ağla ağla şiştim ama rahatladım şimdi iyiyim
hepinizi çok öpüyorumm çokda özledim
selam canımm hayırlaraa inşallahhh canım rüyada aglamak gülmektirrr
haydi bakalımmm çalışmalara başlıyormuşsun elifim, tembellik yapma :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
canım evet öyle diyolar ama doktor en iyisini bilir yaa toksoplazma ani bebek ölümüne sebep
oluyo ama hamıle kaldıgında ilk yapılan testlerden bırı toksoplazma
şansa bırakmıyorlar o konuyu hiçç...gercekten ne zor anne olmak
inşallah bende kısa sürede şifamı bulurum da tekrar hamile kalmama izin çıkar((
canımbenimm.şu toksoplazma meselesini çözersem inşallah çalışmalara başlıycamm...
Allahım tekrardan aynı şeylerle sınamasın güzel allahımmm..(((
inşallahh canım inşallahhh.çok zor yaaa...((((
kolesterol ve trigliseriti araştırdımm.normal..ama toksoplazmadan bişey anlamadımm.sağlık ocağına gidicem öğleden sonraa..
Hamileliği öğrenir öğrenmez bu testi yaptırsaydımm keşkee((((
neyse hayırlısı....
mervecim çok sevindim endişe ediyordun hadi bakalım bunuda atlattın....
ooooo çok sevindim Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.kızının ve senin iyi olmanıza sevindim..
inş canım çok çok ağladım hala etkisindeyim
selizcim sorma bende bu akşam çok kötü rüyalar gördüm yaa sabah olmadı inan ki
hayırlara çıksın inşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?