Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım keşke yardımcı olabilseydim sana ama inan hiçbir fikrim yok(

yinede sağol canımm...
canım bunlar normal değerlerde gözüküyo ama doktorun daha iyi bilir tabi

vld kolestrol -24
trigliserit-119

diğerlerini bilemıyorummm

zaten yanlış anlamadıysam toksoplazma hafif yüksek demiş dr...
Sağlık ocağına gitsem orda bişey derlermiki...
Toksoplazma için hep kediden bulaşır falan diyo ömrüm boyunca kediye ellemişliğim yok gb bişeyyy..
Ne biçim iş yaa..
Salam sucukta pek yemem...
Geriye tavuk ve kırmızı et kalıyor.onları yiyorum ...yinede dikkat etmek gerekiyor demekkiii((

canım iş arıyorum zaten yaa çıkıcam bunlar zam mam da vermıcek galiba 2 yıldır çalışıyorum

bi gıdım artmadıu maaşım öyle işte neyse herşeyin hayırlısı eşimin sınavı çok iyi gecmıs nanem

eğer mülakatıda gecerse bizde ankaralı olacağuukk

hakkımızda hayırlısı inşallahh

şekerim evet sağlık ocagında bakıp yorumluyorlar tahlılleri
tahlılı sana faks ceksınler eheueh :) gidip bi göstert istersen :)))

ayyy gerçektemiii canımmm bütün dualarım sizinle inşallah hayırlıysa ankaraya taşınırsınız ay ne süper olur yaa kız heyecanlandırdın beni şimdiden hee...
çok sevindim eşinin sınavının iyi geçmesine helal olsun eşine..
ne zaman belli olucak canım?

bu arada kızlar ben cıkıyorum kocişimle doktora gitcez tüpbebek için...son bi kez hrs diye bi hastane var oraylada görüşelim dedik ondan sonra bugün karar alalım hangi hastanede yaptıracagımıza..ona göre başlıcaz tedaviye adetin gelmesiyle beraber inş...

şekerim evet sağlık ocagında bakıp yorumluyorlar tahlılleri
tahlılı sana faks ceksınler eheueh :) gidip bi göstert istersen :)))

faks çekmedi uyuzlarrr...
Gerçi faks demedimm.mail atabilirmisiniz dedimmm..
Ama söyledi kız değerleri tek tek...
Ayşe yaa bakındım biraz bunu bi kere geçirdiysen vücudun bağışıklık kazanıyormuş..yani bi kere geçirmekmi gerekirmişş...?????
Anlamadımmm...
Ani bebek ölümlerine sebep olurmuş toksoplazma...aman yaa ne zor anne olmakkkkkk..ne zor yaaa...

BALIM MENİMM.rABBİM TEK SEFERDE VERSİN MELEĞİNİZİ SİZEE..CANI GÖNÜLDEN DİLERİMMM:)))

Son düzenleme:

evett canım hakimlik sınavına girmişti ne zaman mülakata çağırıcaklar bilmiyorum
eğer iş olursa 3 yıl ankarada buluncakmışız hayırlısı olsun ne diyim
şehir değiştirmeyide hiç sevmem ankarada tanıdıgım bile yok sizin haricinizde tabii
bakalım kısmet canım :)))

güle güle canım hayırlısı olsun inşallahhh maya'yada baksanıza bi :))) çok övüyolar belki sizede iyi gelir
hayırlısı olsun inşallahh

slm kızlar ben geldim çok kötü bir rüya gördüm gece rüyamda çok ağladım.kalktığımda midem ağrıyordu okdr sıkmışım kendimi...

oooo süper bir haber buuuu.......
Allah analı babalı büyütsün berenim.... çok çok sevindimm sıra bana geldi sankiiii :) neyse zamanı var daha

haydi bakalımmm çalışmalara başlıyormuşsun elifim, tembellik yapma :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım evet öyle diyolar ama doktor en iyisini bilir yaa toksoplazma ani bebek ölümüne sebep
oluyo ama hamıle kaldıgında ilk yapılan testlerden bırı toksoplazma
şansa bırakmıyorlar o konuyu hiçç...gercekten ne zor anne olmak
İnşallah bende kısa sürede şifamı bulurum da tekrar hamile kalmama izin çıkar ((

mervecim çok sevindim endişe ediyordun hadi bakalım bunuda atlattın....
ooooo çok sevindim Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.kızının ve senin iyi olmanıza sevindim..
selam canımm hayırlaraa inşallahhh canım rüyada aglamak gülmektirrr

inş canım çok çok ağladım hala etkisindeyim

haydi bakalımmm çalışmalara başlıyormuşsun elifim, tembellik yapma :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?

canımbenimm.şu toksoplazma meselesini çözersem inşallah çalışmalara başlıycamm...
Allahım tekrardan aynı şeylerle sınamasın güzel allahımmm..(((

inşallahh canım inşallahhh.çok zor yaaa...((((
kolesterol ve trigliseriti araştırdımm.normal..ama toksoplazmadan bişey anlamadımm.sağlık ocağına gidicem öğleden sonraa..
Hamileliği öğrenir öğrenmez bu testi yaptırsaydımm keşkee((((
neyse hayırlısı....

canım doktorun yapmıstr toksoplazma yaa her hamıleye bilfiil yaplır bu test
öyle düşünme

selizcim sorma bende bu akşam çok kötü rüyalar gördüm yaa sabah olmadı inan ki
hayırlara çıksın inşallahhh :)

selizcim sorma bende bu akşam çok kötü rüyalar gördüm yaa sabah olmadı inan ki
hayırlara çıksın inşallahhh :)

aminnn canım...
ben ilk evlendiğim zamanlar eşim sabah işe gittikten sonra yatarda uyursam beni çok korkutuyorlardı şu karabasan denen olaya inanmıyorum ama onun gibi birşeyler oluyordu hareket edemiyordum falan sonra ayetel kürsiyi okuyupta uyumaya başladım bidaha hiç olmadı...

İnşallah Elifim inşallah....

bu arada benim kızzz acayip hareketli yaaa göbeğimi delip çıkacak sanki aboooo çok acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…