Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seşam kızlarrr nasılsınızzz ben hastalanmadım ama 3 gündür felan yoğun akıntım vardı bugünde kahve rengi akıntım geldii belki akşama hastalanırım... daha ankaradayım ama yarın izmire dönücem inşallahhözledimm evimi yaaa
buarada sedef cnm çoooooooooooookkkkkkkkk tebrik ederim sağ salim kavuşmuşunn bebikinee allahım uzun ömürler versinnnn

hoşgeldin canım çok sevindim darısı kalp atışlarını duymaya olsun.kendine çok dikkat et canım...

hoşbuldummm canımm evet sağol hayatımm bizde cok sevindim kalp atışlarını duyarsak daha cok sevinicez..koçişim dikkat ediyo sağolsunn hiçbir iş yaptırmıyo bende yatıyorum zatenn...

oy canım benim evet bayramda kimsecikler yoktu, iyi düşün iyi olsun hatçem...
inşallah kalp atışlarını da duyarsın ve herşey iyi gider... hayırlısı diyelim.

kız ne bilim dün hastaneye gittim anestezist bana fırça attı, çok kilo almışım nasıl epidural olacaksın belin çok kalın falan diye şeyler söyledi...o yüzden bugün fasulye haşlayayım dedim

hayırlısı canım......evini özledin bizi özlemedin mi :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
cok sağol pembecim...yatıyorum canım sürmüyorum haftaya annemde gelicek inş..
canım kanım 9,5 cıktı dr. 12 altı kansızlık dedi bu şekilde cok düşük dedi evet neyseki caresi var..
sendede inşallah cokk güzel haberler bekliyorumm...

hoşşşgeldinn tatlımmmmmmmm kesenide görmüşşsünn maşallah sizeeeee allahım saglıkla versin inşallahhh
cok sağol canımmm aminn canım inşallahh..allahım inş. en kısa zamanda sizede nasip etsin..
hoş geldin aldık canım haberini inşallah bi aksilik çıkmaz
hoşbuldum canımmm inşallahh canım tek temennimiz o zatenn allahım hayırlı sağlıklısını nasip etsin cümlemize....

hoşgeldin emoşş kızz 3 gün gecti ve sen hala test yapmadınmııı hayret valla şaşırdım...eğer lekelerin devam etmesse hemen test yap bendede öyle olmuştu biliyosun...inşallah evinede hayırlısıyla dönersin....

Merhaba kizlarrr...Gamzelikiz canim iyi olmana cok sevindim ...aman dikkat et kendine.kizlar cok güzel bir rüya
gördüm ikiz bebeklerim olmustu öyle tatliydilarki...

kızzz hadi inşallah belki güzel haberler verirsin bize

annen sana ciğer dalak falan yedirsin azcık, 3 ay sonunda asıl düşüyor kan iyice...kan yapıcı mesela kimyon canım birebirmiş. bide bulantın yoksa ye yiyebildiğini kan yapsın şekercim...

inşallahh canımmm evet artık iyi düşünüyorumm..allahım inş. sağlıklı hamilelikler gecrimeyi nasip eder...

amann sen ne bakıyon o dr. hepside abartıyoo boşver zaten bu saaten sonra diyet yapsan ne olcaka doğuma az kalmış..sadece tek temnimiz sağlıcakla gelsin kıscemizz....hele bir doğsunn bizim için bol bolll öpcen heryerini....

amin canım
emoz o lekeler bendede olmuştu. ve hamileydim hemen test yapsana nasıl duruyosun yaaaaaaaaaaaaa

kızlar şimdi doktorumu aradım.laparoskopi içinn
bugün adetimin 20.günü,ben yarın gidicektim laparoskopi olmaya.doktorum adet oll bittikten sonra gel.şuaralar tehlikeli önermiyorum dedi.bu nedemek kızlar ya bi laparoskopi olcm başıma bela oldu yaa

ya geçenlerde ben de bir rüya gördüm hastanedeyim bir odada yalnız ve doğuruyorum ama kimse yokkkk ne doktor ne hemşire ebe hiç kimseeee panik oluyorum

Merhaba kizlarrr...Gamzelikiz canim iyi olmana cok sevindim ...aman dikkat et kendine.kizlar cok güzel bir rüya
gördüm ikiz bebeklerim olmustu öyle tatliydilarki...
hoşgeldin canımmmmm....
sağol hayatım allahımıza bin şükür iyiyizzz sadece yatıp dinlemem gerekiyo o kadar...
sende cok güzel bir rüya görmüşsün rabbim hayırlara cıkarsınn...
bizde ikiz der diye cok umut ettik ama tek keseymiş neyse sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...he birde dr. sen bu şekilde iyi hamile kalmışsın dedi yani mucize gibi birşey dedi..

annen sana ciğer dalak falan yedirsin azcık, 3 ay sonunda asıl düşüyor kan iyice...kan yapıcı mesela kimyon canım birebirmiş. bide bulantın yoksa ye yiyebildiğini kan yapsın şekercim...

gecen dalak yedim kocişime yarın ciğer yaptırıyımm bari...
arada midem bulanıyo canım fazla yiyince ama öyle cok değil....siyah kuru üzüm ve kuru erik alıcaz kan yapsın diye birde pekmez yicem ne yapalım bebiş için ne varsa yicez artıkın...

Son düzenleme:

inşallah hatçem çok kötü şeyler yaşadın, anne olmayı hakediyorsun....inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

kız kadın diyet verdi yaa, 1 haftalık menü listesi verdi... o listedeki şeylerin hepsini yesem daha çok kilo alırım ben o kadar yemek yemiyorum bi keree ama kilo alıyorum anlamadım kiii

evet evet ne gerekiyorsa yapppp.........

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canimm..desene muzice bir bebek bu.
Idilcim bence sen kafaya dogumu taktigin ici öyle rüyalar görüyon.takmaa.bak bana hic takiyomuyum:18::18::18: 36. haftama basladim

fatooooooooooş ordamısın kızzz bana yardım et dr.adetten sonra yapalım dior ama ben biranönce olmak istiyorum
sen nezaman olmuştun bugün adetimin 20.günü ben bugünlerde yapabilir sanmıştım....

şekerimm ben kacarrrr malum pc başında fazla kalmam lazımmm...sizden uzak kalmak ne kadr zor gelsede cıkmam lazım..
sizleri cok öpüyorummmm hepinizden allah razı olsunn sizlerii cok ama seviyorumm sağlıcakla kalın canlarımm...

saol canimm..desene muzice bir bebek bu.
Idilcim bence sen kafaya dogumu taktigin ici öyle rüyalar görüyon.takmaa.bak bana hic takiyomuyum:18::18::18: 36. haftama basladim

evet galiba öyleee

tamam canım dinlenmene bak
biz de seni seviyoruz

kizlar sizce bu son haftalarda bulanti normalmi??? abahlari midem bulaniyo hic bisey yiyemiyorum kizimi gzl besleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…