selam kızlarr..
söle geçmişe baktım biraz. beren abla dogum yapmıs.çok sevindim. saglıklıca gelmiş kızı çok sükür. darısı tüm bekleyenlere işallah.
bizde oglumla asıya gittik. zaman çok hızlı geciyor ..bir bakmısım aksam oluyo..
ya bende sipariş ettim kızlar 15 gün önce falan ürün gelmedi kredi kartıyla almıştım şimdi mesaj atıyorum kredi kartımdan aldım diyorum bütün numaraları verdim bilgileri verdim başarısız onay vermedniz falan diyor.okdr internetten alışveriş yaptım hiç başıma böyle bişey gelmedi inş kartımdan paramı çekmemişlerdir 50 tl tuttu bide
kıslar ya ben düşükten sonra doktora gittim ultrasyonla baktı karnımdan parça kalmamış dedi ama on gün sonra gel bt hcg ne bakalım dedi 10 gün oldu gitmelimiyim sizce
tabiki git canım ihmal etme.
tamamm canım gideyim bi baktırayım bütün hormon tahlillerine prolaktine falanhoşgeldın canım :)))
mailini kontrol etsene bi belkı onay için mail göndermıslerdır junk a da bak belkı oraya düşmüştğr görmemıssındır
canım bhcg düşmüşmü hormonlar normale dönüyo mu diye bakmak için isiyolar bhcg
düşük yaptıgımda ben yaptırmamıstım bhcg felan bilmem kı...doktor dediyse bi yaptır istersen
aklım karışık ben iltihaptan korkuyorum.
iltihap kolay canım ilçala hemen gecıyo ama yaraya dönüşünce operasyon gerekıyo
ah canımm bişey söylüyimmi..senin gb az kilo alanlar genelde tosuncuk doğuruyo:)))))aldığın kiloyla bebeğin doğrudan alakası olsaydı hamileliğin sonlanırdı heralde çoktann...
benim kuzenimin karısı boylu poslu kiloluu.hamile kaldı...doğru dürüst kilo almamıştı..hamile olduğu kaçıncı ayına kadar belli olmuyodu..oğluşu tosun gbydi maşallahhh.gayet sağlıklı..sen yat kalk bebeğinin sağlıklı olmasına dua ett...bak bu topikte nelerle uğraşanlar varr..
kalbiyle,,prolaktiniyle..tüpleriyle..yumurtalarıylaa,,eşinde varikosel olanlarrrr....
yinede şükrediyoruzz.umutsuz değilizzz...
senin şuan yapman gereken tek şey ŞÜKRETMEK....
temammı canıımmm...
ben hiç beklemim yarından gidim bazen karnımda cız diye bi ağrı oluyo
canımmm benim 3 ay oldu kürtaj olalııı hala arada bii bebegin yerleştigi yerrr agrıyoo azcık azcık
kızlar bana akşam eşimle izleyebileceğim şöyle güzel romantik bir film tavsiye edin bakem
kızlar bana akşam eşimle izleyebileceğim şöyle güzel romantik bir film tavsiye edin bakem
eheueheuh bebişe bakınn
estafurullah canım benimm..layıklık meselesi değildee..anne olmak o kadar zorkiii..sağlıklı bebek dünyaya getirmek mucize resmen..bu yüzden üç beş kilonun hesabını yapma..:)))))saol canim paylasimin icin.haklisiniz...insan iste ister istemez etkileniyo gecen doktoragittigimde 1.600gram dedigi gibi acaba dogrumu insanlarin syledigi diye kafama takilti.
Neyse sayif bi cocuk ama saglikli sükürler olsunki.ins sende diger isteyen arkadaslarda en kisa zamanda bebek sahibi olur eminimki sizler benim gibilerden daha cok
anne olmaya laiksiniz...
BALIM MENİMM.rABBİM TEK SEFERDE VERSİN MELEĞİNİZİ SİZEE..CANI GÖNÜLDEN DİLERİMMM:)))
evett canım hakimlik sınavına girmişti ne zaman mülakata çağırıcaklar bilmiyorum
eğer iş olursa 3 yıl ankarada buluncakmışız hayırlısı olsun ne diyim
şehir değiştirmeyide hiç sevmem ankarada tanıdıgım bile yok sizin haricinizde tabii
bakalım kısmet canım :)))
güle güle canım hayırlısı olsun inşallahhh maya'yada baksanıza bi :))) çok övüyolar belki sizede iyi gelir
hayırlısı olsun inşallahh
selam şekerlerrrr biz geldikk...
fatşum söylemiştir heralde dün kesemizi gördük cok şükür herşey normal dedi dr. haftaya inşallah kap atışlarımızı duymaya gidicez...lekenmeler için yine 5 tane iğne verdi onu vuruluyorum.ama lekelerin sebei yumurtalıktaki kistlerde olabilirmiş ama ne olur ne olmaz diyerekten iğne kullanıyorum iğne bitince hapa gecicez.dr,um dediki bizim için her leke düşük tehlikesi anlamına gelir(allah korusun)öyle işte....kanım cok düşükmüş ve kan düşüklüğü carpıntı yapar dedi dr. evet aynende carpıntım oluyo ara ara kan ilacı kullanıyorum haftaya gidince damardan kan ilacı verecekmiş..hee birde guatır cıktı haftaya onuda tekrardan ölçüp ilaç tedavisine başlıcak bizden bu kadarr kızlarr sürekli yatıyorum ve dinleniyorum..galiba dün beni cok merak etmişsiniz ayşeye msj atmıştım ama onunda tlf şarjı yokmuş sabah almış msj,ı neyse gecte olsa fatoş haber verdi....
eeeee sizler nasılsınız bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?