kizlar sizce bu son haftalarda bulanti normalmi??? abahlari midem bulaniyo hic bisey yiyemiyorum kizimi gzl besleyemiyorum
ben de çıktım kızlar kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok normal canım :))) üzülme kızın kilosu bünyesine göre olucaktır senın yedıklerıne bağlı ama o kadar da diil
kimileri homını homını yıyo bebek bi doğuyo 2,5 kg oluyo öyle sağlıkla gelsinde :)))
ins. öyledir canmm ya.kus dogurmiyimda .ayy kücücük nasil bakilir
slm kızlar.topiğinize ilk ziyaretim.umarım bundan sonrada devam ederim.3kasım yumurtlama zamanım olduğunu tahmin ettiğm tarihte tek ilişkiye girdim.20 aralıkta adet bekliyordum.18 de çok az kahverengi akıntım geldi ve bitti.aynı akıntı 22sinde de geldi.bugün sabah uyandığımda ilk idrarımla test yaptım ve çift çizgi çıktı.Ama nedense ben inanamıyorum.Hem adet düzensizliği var hemde 1 ayda tek ilişkiyle mi kaldım diye inanamıyorum.Yarın kısmet olursa doktora gidip kesin sonuç için kan tahlili yaptıracağım.idrar testinde çift çizgi görmek ne kadar garantili aranızda çift çizgi görüp sonrada hamile olmadığını öğrenen oldumu acaba.Yarına kadar bekleyemeyeceğim.
aaa öyle deme nedemek kuş doğurmayım sağlıklı olduğuna şükret kilosu da sağlıklı şekılde olsun
ne fazla ne eksık lütfen biraz doğru konuş yaa hiç olmasaydı sahıp olmasaydın bu hisleri yaşayamasaydın
bunları düşün 8. ayına gelmıssın çok az bı zaman kalmış kilosuda iyidir inşallah töbe töbe
vallahi tek ilişkiyle hamiş kalanları gördü bu topik canım...hadi inşallah gönlüne göre olur, bizede haber ver doktordan sonra
haklisin tabiiki önemli olan saglik.bende ondan korkuyorum hic besleyemiyorum vicdan azabi duyuyorum 8. ayimdayim ama sadece 8 kilo almiism benimle ayni
zmanda hamis kalan biri var aileden benden daha kilolu ve etraf cok marolimi bozuyo .yoksa ben nden bir mucizeye sahibken keyfini cikarmiyim sükretmiyim.
neden bana kimse yardımcı olmuyor((((((((((((((((((((
sarılale nereye gittin((((((((((((((
kızlarrya şu ebay sitesinden preesed alan varmıııııııııııııııııı????
haklisin tabiiki önemli olan saglik.bende ondan korkuyorum hic besleyemiyorum vicdan azabi duyuyorum 8. ayimdayim ama sadece 8 kilo almiism benimle ayni
zmanda hamis kalan biri var aileden benden daha kilolu ve etraf cok marolimi bozuyo .yoksa ben nden bir mucizeye sahibken keyfini cikarmiyim sükretmiyim.
kızlarrya şu ebay sitesinden preesed alan varmıııııııııııııııııı????
ne sordun ki :S
nane ve hatce aldılar
var hayatımm.hatice karasu ve nane sanırımm..bende alıcaamm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?