Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kizlar sizce bu son haftalarda bulanti normalmi??? abahlari midem bulaniyo hic bisey yiyemiyorum kizimi gzl besleyemiyorum

çok normal canım :))) üzülme kızın kilosu bünyesine göre olucaktır senın yedıklerıne bağlı ama o kadar da diil

kimileri homını homını yıyo bebek bi doğuyo 2,5 kg oluyo öyle sağlıkla gelsinde :)))

Son düzenleme:

ins. öyledir canmm ya.kus dogurmiyimda .ayy kücücük nasil bakilir

slm kızlar.topiğinize ilk ziyaretim.umarım bundan sonrada devam ederim.3kasım yumurtlama zamanım olduğunu tahmin ettiğm tarihte tek ilişkiye girdim.20 aralıkta adet bekliyordum.18 de çok az kahverengi akıntım geldi ve bitti.aynı akıntı 22sinde de geldi.bugün sabah uyandığımda ilk idrarımla test yaptım ve çift çizgi çıktı.Ama nedense ben inanamıyorum.Hem adet düzensizliği var hemde 1 ayda tek ilişkiyle mi kaldım diye inanamıyorum.Yarın kısmet olursa doktora gidip kesin sonuç için kan tahlili yaptıracağım.idrar testinde çift çizgi görmek ne kadar garantili aranızda çift çizgi görüp sonrada hamile olmadığını öğrenen oldumu acaba.Yarına kadar bekleyemeyeceğim.

ins. öyledir canmm ya.kus dogurmiyimda .ayy kücücük nasil bakilir

aaa öyle deme nedemek kuş doğurmayım sağlıklı olduğuna şükret kilosu da sağlıklı şekılde olsun
ne fazla ne eksık lütfen biraz doğru konuş yaa hiç olmasaydı sahıp olmasaydın bu hisleri yaşayamasaydın
bunları düşün 8. ayına gelmıssın çok az bı zaman kalmış kilosuda iyidir inşallah töbe töbe

vallahi tek ilişkiyle hamiş kalanları gördü bu topik canım...hadi inşallah gönlüne göre olur, bizede haber ver doktordan sonra

haklisin tabiiki önemli olan saglik.bende ondan korkuyorum hic besleyemiyorum vicdan azabi duyuyorum 8. ayimdayim ama sadece 8 kilo almiism benimle ayni
zmanda hamis kalan biri var aileden benden daha kilolu ve etraf cok marolimi bozuyo .yoksa ben nden bir mucizeye sahibken keyfini cikarmiyim sükretmiyim.

vallahi tek ilişkiyle hamiş kalanları gördü bu topik canım...hadi inşallah gönlüne göre olur, bizede haber ver doktordan sonra

misall bennnn:)))))))
tek ilişkiynen olduydu..çok kalmadı ama olsunnn..birazda olsun anne adayı olmak güzeldii...

millete bakma az kilo aldıgına göre demekki yediğin bebeğine yarıyo da diytebılırız mantıken ?????
kiloda bi sorun olsaydı bunu sana muhakkak söylerdi doktorun
her bünye bir değilki kimsenın ağzına bakıp canını sıkma yaşa göre metabolizmaya göre değişir
kilo işi çok kafana takıldıysa sor doktoruna kaç kilo olmuş diye
ve dediğim gibi ters giden bişey olsa söylerdi doktor kilosu az olsaydı şöyle ye böyle ye derdi

Allah aşkına koskoca kadınlar oluyoruz eş oluyoruz anne bile oluyoruz ama hala milletin ağzına bakıyoruz
böyle olmasıan izin vermeyin sahib olun kendınıze ..kendınızı kendınız takip edin
bir hayatın soırumluluğunu aldıgınız şu günlerde kimsenın lafını takmamayı öğrenın

kızlarrya şu ebay sitesinden preesed alan varmıııııııııııııııııı????

Son düzenleme:

ah canımm bişey söylüyimmi..senin gb az kilo alanlar genelde tosuncuk doğuruyo:)))))aldığın kiloyla bebeğin doğrudan alakası olsaydı hamileliğin sonlanırdı heralde çoktann...
benim kuzenimin karısı boylu poslu kiloluu.hamile kaldı...doğru dürüst kilo almamıştı..hamile olduğu kaçıncı ayına kadar belli olmuyodu..oğluşu tosun gbydi maşallahhh.gayet sağlıklı..sen yat kalk bebeğinin sağlıklı olmasına dua ett...bak bu topikte nelerle uğraşanlar varr..
kalbiyle,,prolaktiniyle..tüpleriyle..yumurtalarıylaa,,eşinde varikosel olanlarrrr....
yinede şükrediyoruzz.umutsuz değilizzz...
senin şuan yapman gereken tek şey ŞÜKRETMEK....
temammı canıımmm...

selam kızlarr..
söle geçmişe baktım biraz. beren abla dogum yapmıs.çok sevindim. saglıklıca gelmiş kızı çok sükür. darısı tüm bekleyenlere işallah.
bizde oglumla asıya gittik. zaman çok hızlı geciyor ..bir bakmısım aksam oluyo..

nane ve hatce aldılar

var hayatımm.hatice karasu ve nane sanırımm..bende alıcaamm:))))

ya bende sipariş ettim kızlar 15 gün önce falan ürün gelmedi kredi kartıyla almıştım şimdi mesaj atıyorum kredi kartımdan aldım diyorum bütün numaraları verdim bilgileri verdim başarısız onay vermedniz falan diyor.okdr internetten alışveriş yaptım hiç başıma böyle bişey gelmedi inş kartımdan paramı çekmemişlerdir 50 tl tuttu bide

kıslar ya ben düşükten sonra doktora gittim ultrasyonla baktı karnımdan parça kalmamış dedi ama on gün sonra gel bt hcg ne bakalım dedi 10 gün oldu gitmelimiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…