ayy idil faceye kızlar doğruruyorum galiba yazmışşş
tamam canım bunlardan birini değerlendirelim çok tşk ederimgece gündüz cameron diaz ve tom cruise oynuyor güzel hoş bi film :)
sihirbazın çırağı nicholas cage oynuyor :) eğlenceli
cem yılmaz soru cevap bu süpper gülmekten yarıldım şiddetle tavsiye
ayrıca hangover i de tavsiye ederim felekten bir gece çok güzel bir film eşimle 2 izlemıstık çok gülmüştük 2009 yapımı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimmiiiiiiiiayy idil faceye kızlar doğruruyorum galiba yazmışşş
canım terminali bende 2 kere izledim içgüdüyü izlemeyi isterim sağollterminallllll tom hanks in süper bi filmi benceeee 11 kere izlememe ragmen hala ve hala izlerimmm.
'Instinc'' ( İçgüdü ) - Anthony Hopkins bu filmde süperrrrr aşk filmi degil ama acaip duygusal bi filmmm.bi bilim adamının maymunlarla kurdugu bagı anlatıyooo
bunlar kimin filmleri???selizzzzzzzzzzz bide asla umudunu kaybetmeee ve şimdi yada aslada olabilirrrr
ay gerçektenmiii sancısımı tuttu suyumu geldi telefonu yokmu yine bizde ay merak ettim
saol tatlımm benimm inşallahhh saol bitanem duaların için...
ayy çok sevindim ayşem ya inş hayırlısı olur hakkınızda..sen gel ankaralara yeterki ortam yaparız seninle:)))))
canım maya'yada gittik biz hiç begenmedim orayı...tatmin etmedi eşimle beni girmemizle çıkmamız bir oldu anlayacagın...
şimdi hrs'den geliyorum ve o kadar begendimki orayı doktorlar felan çok ilgililer bütün safhaları felan anlattılar kendilerinden çok eminler ve gerçekten ikna ettiler beni:)
hrs'ye gitmeden önce american medicanada yaptırmayı düşünüyorduk kesin kes kararımız orasıydı ama dedim hrs'yide övüyolar son kez oraya da bakalım öle karar verelim dedik ve bugün kararımız değişti medicanada yaptırmıcaz inş hrs'de yaptırcaz fiyatı biraz daha yüksek ama olsun gerçekten içim rahat şuan..1 hafta içinde başlarız bakalım kırmızılar gelsin önce 2.gün iğnelere başlıcaz...gerçi kırmızılar gelmeden önce doktor bi bakalım dedi yumurtalıklarına rahmine felan eger kist mist varsa önlem almış oluruz erkenden dedi bizde tamam dedik..o da bu hafta içinde belli olucak muayene olmaya gitcem..süreç başladı başlayacak Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
bu arada doktora dedimki mart 2010'da bakanlar kurulu kararıyla tek embriyo ile tüpbebek yapılabiliyormuş çogul gebelikleri engellemek için..ama ben dedim ikiz olması istiyorum kendi isteğimle birden fazla embriyo transferi yapamıyormusunuz dedim ewet yapabiliyoruz ama 2'yi geçmiyor dedi bende 2 ideal zaten dedim:)yani eger olursa inşallah ikiz olabilir :))
benden haberler bu kadar işte:)
hatcemmmmm kuzum benimmmm aman kendine çok dikkat et hiç kalkma yerinden iğnelerini ilaçlarını aksatma hiç...Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsınız bitanem...sen yeterki canını sıkma melegin şuan seninle onu düşün...
ay gerçektenmiii sancısımı tuttu suyumu geldi telefonu yokmu yine bizde ay merak ettim
hayırlııs canım yaa :)))
herkes mayadan bahsedıo die dedım canım hiç görmedım yanı tabıı kı sen görmussun kafana yatan hangısıyse
o en guzelidir canım :))) anam ıkız olcak inşallah hee çok güzel ayy hayırlısıyla sağlıkla nasib olur
inşallah canımm benım yaaa
hayırlııs canım yaa :)))
herkes mayadan bahsedıo die dedım canım hiç görmedım yanı tabıı kı sen görmussun kafana yatan hangısıyse
o en guzelidir canım :))) anam ıkız olcak inşallah hee çok güzel ayy hayırlısıyla sağlıkla nasib olur
inşallah canımm benım yaaa
canım sancısı başlamışş dk tut 5 dk nın altındaysa doktora git dedim ama dk tutuyo su an bakalım
5 dk da bir olmuyosa hazırlık sancılarıdır daha bi kaç gunu vardır yanı bakalım :)))
bizde mayayı çok övüyorlar diye gittik ama sanırım herkesin görüşü farklı herkesin fikrine saygımız var...
ewet içime sindi aklıma yattı kafamda hiçbir soru işareti kalmadı çok şükür...
ayy inşallah canım ya...
sabırsızlıkla bekliyorum adetimi:))ayy önceden kırmızılar gelmesin diye dua ederdik şimdi dört gözle kırmızıların gelmesini bekliyorum:))) insanoğlu işte:))
ayyy ne heyecanlıııııı :))desene bir kaç güne kalmaz idilde dogurucak...anam pat pat doguruyorlar tutabilene aşkolsun bizim topiği:)
canım ikiside eski film ama oldukça güsellerrr
umudunu kaybetme bir babanın çocugu için hayatla mücadelesini anlatıyooo süper duygusal bi filmdirrr.(will smith ogluyla beraber oynuyo bildigim kadarıyla)
şimdi yada asladaa iki yaşlı ve hasta adamın hastanede tanışıp ilerleyen dostluklarını anlatıoo
sağol hayatım en kısa zmanda ikisinide izlemek ümidiyleeecanım ikiside eski film ama oldukça güsellerrr
umudunu kaybetme bir babanın çocugu için hayatla mücadelesini anlatıyooo süper duygusal bi filmdirrr.(will smith ogluyla beraber oynuyo bildigim kadarıyla)
şimdi yada asladaa iki yaşlı ve hasta adamın hastanede tanışıp ilerleyen dostluklarını anlatıoo
canım sancısı başlamışş dk tut 5 dk nın altındaysa doktora git dedim ama dk tutuyo su an bakalım
5 dk da bir olmuyosa hazırlık sancılarıdır daha bi kaç gunu vardır yanı bakalım :)))
ay evet yaaa maşallah sübhnallahh
kız benım kardesımın gunu de idille bir o da doğuracak bu günlerde teyze oluyorum inşallahh eheueh
şimdi yada aslayı izledim çok güzeldi umudunu kaybetmeyı de en kısa zmand aizlemek istiyorum listede :)
canımm umudunu kaybetmedeeee süperrrr bi filmmm mutlak ve mutlaka izle hemen çok sinirleniosun filmdee ama sonundaaa çenen kasılıyo mutluluktan
canım ikiside eski film ama oldukça güsellerrr
bide reglın gecıkırmıs beklıosn yaa eheuehu
ay evet yaaa maşallah sübhnallahh
kız benım kardesımın gunu de idille bir o da doğuracak bu günlerde teyze oluyorum inşallahh eheueh
Nanemmmmmmmmm canım benimm..kafanıza göre bi hastane bulmanıza sevindimm..ama en çokta iki embriyo transferine sevindimmm..süppperrrrr!!!
Allahım inşallahhh versin yavrunuzu.(yada yavrularınızı)DDDDDDDDDDDDDDDD
şimdi ya da asla gerçekten çok güzel bir film keyif alarak izlemiştim...
sussss kızzz agzından yel alsın gelsin kırmızılar zamanında
wouwww harikaa kız kardesinede az kaldı ne güzel kızzz teyze olucan hee prof teyze olcan hemdeee:))
maşallah sübhanallah inşallah saglıklı bi şekilde kızkardesinde dogurur canım..Rabbim yardımcısı olsun..
ağzımdan yel alsın tabı zamanında gelsin kırmızılar ama sende sakin ol hormonları tetıkleme :)))
eheuheu prof teyzeayy bebişi kucaga alınca profluk falan kalmıo kız
gecen gun yengemın 3 numarayı kızkardesımle yarım saate zor giydirdik
altını değiştirdiydim de teee sırtına kadar batırmışşş çirkin kızz
ne varsa çıkardık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?