Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tamam canım bunlardan birini değerlendirelim çok tşk ederim
ayy idil faceye kızlar doğruruyorum galiba yazmışşş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimmiiiiiiii
canım terminali bende 2 kere izledim içgüdüyü izlemeyi isterim sağoll
selizzzzzzzzzzz bide asla umudunu kaybetmeee ve şimdi yada aslada olabilirrrr
bunlar kimin filmleri???
ay gerçektenmiii sancısımı tuttu suyumu geldi telefonu yokmu yine bizde ay merak ettim

bende merak ettim hemen face bakim

hayırlııs canım yaa :)))

herkes mayadan bahsedıo die dedım canım hiç görmedım yanı tabıı kı sen görmussun kafana yatan hangısıyse
o en guzelidir canım :))) anam ıkız olcak inşallah hee çok güzel ayy hayırlısıyla sağlıkla nasib olur
inşallah canımm benım yaaa

ay gerçektenmiii sancısımı tuttu suyumu geldi telefonu yokmu yine bizde ay merak ettim

canım sancısı başlamışş dk tut 5 dk nın altındaysa doktora git dedim ama dk tutuyo su an bakalım
5 dk da bir olmuyosa hazırlık sancılarıdır daha bi kaç gunu vardır yanı bakalım :)))

bizde mayayı çok övüyorlar diye gittik ama sanırım herkesin görüşü farklı herkesin fikrine saygımız var...
ewet içime sindi aklıma yattı kafamda hiçbir soru işareti kalmadı çok şükür...
ayy inşallah canım ya...
sabırsızlıkla bekliyorum adetimi:))ayy önceden kırmızılar gelmesin diye dua ederdik şimdi dört gözle kırmızıların gelmesini bekliyorum:))) insanoğlu işte:))

bizde mayayı çok övüyorlar diye gittik ama sanırım herkesin görüşü farklı herkesin fikrine saygımız var...
ewet içime sindi aklıma yattı kafamda hiçbir soru işareti kalmadı çok şükür...
ayy inşallah canım ya...
sabırsızlıkla bekliyorum adetimi:))ayy önceden kırmızılar gelmesin diye dua ederdik şimdi dört gözle kırmızıların gelmesini bekliyorum:))) insanoğlu işte:))

canım ikiside eski film ama oldukça güsellerrr

umudunu kaybetme bir babanın çocugu için hayatla mücadelesini anlatıyooo süper duygusal bi filmdirrr.(will smith ogluyla beraber oynuyo bildigim kadarıyla)

şimdi yada asladaa iki yaşlı ve hasta adamın hastanede tanışıp ilerleyen dostluklarını anlatıoo

Eklentiler

• $umudunu-kaybetme2.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $Bucket_List.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 95
canım sancısı başlamışş dk tut 5 dk nın altındaysa doktora git dedim ama dk tutuyo su an bakalım
5 dk da bir olmuyosa hazırlık sancılarıdır daha bi kaç gunu vardır yanı bakalım :)))

ayyy ne heyecanlıııııı :))desene bir kaç güne kalmaz idilde dogurucak...anam pat pat doguruyorlar tutabilene aşkolsun bizim topiği:)

bide reglın gecıkırmıs beklıosn yaa eheuehu

ayyy ne heyecanlıııııı :))desene bir kaç güne kalmaz idilde dogurucak...anam pat pat doguruyorlar tutabilene aşkolsun bizim topiği:)

ay evet yaaa maşallah sübhnallahh
kız benım kardesımın gunu de idille bir o da doğuracak bu günlerde teyze oluyorum inşallahh eheueh

şimdi yada aslayı izledim çok güzeldi umudunu kaybetmeyı de en kısa zmand aizlemek istiyorum listede :)

sağol hayatım en kısa zmanda ikisinide izlemek ümidiyleee

kızzzlaaaaaaarrrrrrr idil çıktııııııııııııııııııııı faceden

canımm umudunu kaybetmedeeee süperrrr bi filmmm mutlak ve mutlaka izle hemen çok sinirleniosun filmdee ama sonundaaa çenen kasılıyo mutluluktan

Nanemmmmmmmmm canım benimm..kafanıza göre bi hastane bulmanıza sevindimm..ama en çokta iki embriyo transferine sevindimmm..süppperrrrr!!!
Allahım inşallahhh versin yavrunuzu.(yada yavrularınızı)DDDDDDDDDDDDDDDD

canımm umudunu kaybetmedeeee süperrrr bi filmmm mutlak ve mutlaka izle hemen çok sinirleniosun filmdee ama sonundaaa çenen kasılıyo mutluluktan

tahmın edebiliyorum canım zaten wıll smıth ın filmlerine bayılırım :)))

sen yedi yaşamı izledin mi o da çok süper ayy gözlerim dolu dolu olmuştuu :))

şimdi ya da asla gerçekten çok güzel bir film keyif alarak izlemiştim...

bide reglın gecıkırmıs beklıosn yaa eheuehu

sussss kızzz agzından yel alsın gelsin kırmızılar zamanında

ay evet yaaa maşallah sübhnallahh
kız benım kardesımın gunu de idille bir o da doğuracak bu günlerde teyze oluyorum inşallahh eheueh

wouwww harikaa kız kardesinede az kaldı ne güzel kızzz teyze olucan hee prof teyze olcan hemdeee:))
maşallah sübhanallah inşallah saglıklı bi şekilde kızkardesinde dogurur canım..Rabbim yardımcısı olsun..

Nanemmmmmmmmm canım benimm..kafanıza göre bi hastane bulmanıza sevindimm..ama en çokta iki embriyo transferine sevindimmm..süppperrrrr!!!
Allahım inşallahhh versin yavrunuzu.(yada yavrularınızı)DDDDDDDDDDDDDDDD

saol kuzummmmmm benimmmm...inşallahh Rabbim utandırmasın bizi...
ewet hastaneyi o kadar begendimki inş bize ugurlu gelir..
aminnnnnn canımm aminnnnnnnnn cümlemize çifter çifter üçer üçer versin inşallahhhh:))))))

ağzımdan yel alsın tabı zamanında gelsin kırmızılar ama sende sakin ol hormonları tetıkleme :)))

eheuheu prof teyze ayy bebişi kucaga alınca profluk falan kalmıo kız
gecen gun yengemın 3 numarayı kızkardesımle yarım saate zor giydirdik
altını değiştirdiydim de teee sırtına kadar batırmışşş çirkin kızz
ne varsa çıkardık :)))

naneeeeeem çok sevindim canım yaa inşallah tutar Rabbim gönlünüze göre verir
nezaman başlıyorsun tedaviye?yan, nezman transfer edilecek?

:))ben sakinim sakinim hmm ama birazcık heyecanlı olabilirim:))))
şimdiki çocuklarla başetmek çok zor gerçektende ama biz kadınlar her zamanki gibi eninde sonunda üstesinden geliriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…