Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hımmm tavuk iskender gibi yaniii :))) annem döner yapmış koymuş dolaba biz eskişehirdeyken
iyisimi eve gidince bende iskender yapayım eheueh aklıma getirdin kız iyi oldu efferin sana :)

yaşasın direnişçi kadınlar...

kahrolsun beceriksiz erkekler

hımmm tavuk iskender gibi yaniii :))) annem döner yapmış koymuş dolaba biz eskişehirdeyken
iyisimi eve gidince bende iskender yapayım eheueh aklıma getirdin kız iyi oldu efferin sana :)

evett tattlımm tavukk iskenderrr bende eşimde et yemioruzzz o yüzdennn bu daha iyi gelo bizeee

Günaydın kızlar ben geldim.... nasılsınız?
kontesim gelmiş hoşgelmiş nasılsın uzun zaman oldu özledik vallahi...prenses nasıl?

hoşgeldinn canımm kendi adıma iyiyimmm bi yemek muhabbetine girdikk ölüorum açlıktann

evet yaa bunu bari sabahın erken saatlerinde yapmayalım akşam olmuyo sonra

Günaydın kızlar ben geldim.... nasılsınız?
kontesim gelmiş hoşgelmiş nasılsın uzun zaman oldu özledik vallahi...prenses nasıl?

hoşgeldın canım :) iiiiizz sen naıslsın bebiş nasıll :)

yaşasın direnişçi kadınlar...

kahrolsun beceriksiz erkekler

eheueh
ama yazık kahrolmasınalr beceriksiz meceriksiz ama iş görüyolar

hoşbulduk ayşem iyiyim yaaa kızım yine dalga geçti benimle...ama artık hazırım...çanta bavul herşey hazır
sende ne var ne yok ayşemmm yine yemek tarifleri vermişsin bakıyorum da :) hamarattt ayşooo

eheuehe iyice dalgacı oldu desene :)
oh iyi yapmışsın çanta hazırlamakla her an gelebülü çünkü bebiş :)

ay evet ya dün balık tarifi aldımdı kızlardan onu pişirdim yazdım bloguma çok güzel oldu :))

Son düzenleme:
cok hafif adet sancisi gibi oluyorahatsiz edici degil ama karnim ara ara sertlesiyor.nefes teknikleri uyguluyorum ama bilmiyorum ne yapiyim

ay yine iyiymiş senin sancıların :) kız geçen gün öyle bir sancı yaşadım ki ölüyorum sandım karnım taş gibi sertleşiyo çocuk aşağıya doğru kafa atar gibi yapıyo, şeyime iğne batırıyorlardı sanki ayy çok fenaydı çooook....ama sancılar düzensizdi. yine de gittim hastaneye doğum sancısı değil dediler...açılma da yokmuş zaten.

selammm günaydınn kızlar ben geldimmm 1 haftalık sürmeden sonraa evimdeyimm çok şükürrrr:86:
eeee nasıllarmışş benimmm güzel arkadaşlarım:126:

iyi anlatmissin ,ay umarim benimde gecer gecicudir.ben hazir degilim kiz simdi doguramam ufff ya

bu arada dün dr a gittim hani karnımın altında baskı hissediyordum ya
bu normalmiş erken doğum belirtisi falan değilmiş:78:
bebek büyüdüğü için öyleymiş ama kasık ağrım çok fazla onun içinde ağrı kesici verdi
herşey yolunda falan dedi kızımıda gördüm çok tatlıydı kocaman olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…