canımm benim eşim degişik bi tavuk yemegi yapıyoo anlatıyım istersen tırnak pideleri alıyo onları ufak ufak kesiyoo kızartıyo bi güzel sonra tavukları dogruyo kuşbaşı onlarıda yagla kızartıyoo salçalı bi sos yapıyo .sonra pideleri en alta tavukları pidelerin üzerine koyuyo üzerine yogurdu ilave edip salça sosuylada süslüyoo tabi bunları tabaklara hazıtlıyosunn nefiss oluyo ama :))))))))9
yaşasın direnişçi kadınlar...kontesiimm hoşgeldin canım nasılsın :)))
haklı direnişini destekliyorum tinkercim ne demek yani...eşler birbirinin yükünü hafifletmek için vardır
o da üstüne görev düşünce yapmaısnı bilmeli hatasını da anlamalı :)))
hımmm tavuk iskender gibi yaniii :))) annem döner yapmış koymuş dolaba biz eskişehirdeyken
iyisimi eve gidince bende iskender yapayım eheuehaklıma getirdin kız iyi oldu efferin sana :)
Günaydın kızlar ben geldim.... nasılsınız?
kontesim gelmiş hoşgelmiş nasılsın uzun zaman oldu özledik vallahi...prenses nasıl?
Günaydinnn...ya neler olmus böyle buralarda.ay ben fenayim kizlar sanciyla uyandim ne yapicam
sasirdim:18:
hoşgeldinn canımm kendi adıma iyiyimmm bi yemek muhabbetine girdikk ölüorum açlıktann
Günaydın kızlar ben geldim.... nasılsınız?
kontesim gelmiş hoşgelmiş nasılsın uzun zaman oldu özledik vallahi...prenses nasıl?
hoşgeldın canım :) iiiiizz sen naıslsın bebiş nasıll :)
panik yapma benim gibi :)) nasıl sancı
yaşasın direnişçi kadınlar...
kahrolsun beceriksiz erkekler
hoşbulduk ayşem iyiyim yaaa kızım yine dalga geçti benimle...ama artık hazırım...çanta bavul herşey hazır
sende ne var ne yok ayşemmm yine yemek tarifleri vermişsin bakıyorum da :) hamarattt ayşooo
cok hafif adet sancisi gibi oluyorahatsiz edici degil ama karnim ara ara sertlesiyor.nefes teknikleri uyguluyorum ama bilmiyorum ne yapiyim
günaydın kızlaaar :80:
selammm günaydınn kızlarben geldimmm 1 haftalık sürmeden sonraa evimdeyimm çok şükürrrr:86:
eeee nasıllarmışş benimmm güzel arkadaşlarım:126:
ay yine iyiymiş senin sancıların :) kız geçen gün öyle bir sancı yaşadım ki ölüyorum sandım karnım taş gibi sertleşiyo çocuk aşağıya doğru kafa atar gibi yapıyo, şeyime iğne batırıyorlardı sanki ayy çok fenaydı çooook....ama sancılar düzensizdi. yine de gittim hastaneye doğum sancısı değil dediler...açılma da yokmuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?