Seliz yaren0144 ilatarnur ay_she+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel+ yelizcem
GÜNAYDIN GÜZELLER
nasılsınız
ben dün doktora gittim hormon tahlillerim çok güzel çıktı
doktro üç ay korunma verdi.
aslında dogum kontrol hapı adetleri ve yumurtlama dönemlerini düzenliyor diye biliyorum ama tabi herkesta aynı etki yaparmı bilmiyorum canım...
valla ayşem çok iyi yapmışsın çok fazla kişiye yardımcı olacak tarzda hazırlamışsın :13:
kızlar cumartesi günü misafirlerimi menü hazırlamaya çalışıyorum.
kremalı yoğurt çorbası
ana yemek??
pilav(Allahın emri)
haydari yada yoğurtlu mantar salatası
yeşil salata
zeytinyağlı brokoli ve renkli biberler
çiğ köfte
muhallebili kadayıf
sizce menü nasıl kızlar ana yemeğide bulamadım.gelen bir arkadaş et yemiyor.ne yapsamki:26:???
site güvenliğimiz için değişiyor madem resimler yazdığımız cevapları üye olmayanlar bencede göremesin ......
..................... neden site baştan aşağı değiştiriliyor.eskisi gibi olsa sadece güvenlik kızmını düzeltseniz daha iyi olurdu........
........ben eskisi gibi k.kden zevk almıyorum yazı yazmak bile içimden gelmiyor.yavaş ilerlemesine bişey demiyoruz geçici bir süreyse idare ederiz ama sürekli bakımda ve sayfalar ilerlemiyor bi kopukluk oluncada bidaha ısınmamız zor olacak......
...........ayrıca uyarılarınızı görmedik çünkü sitede ilerlemek çok zor...
kızlar cumartesi günü misafirlerimi menü hazırlamaya çalışıyorum.
kremalı yoğurt çorbası
ana yemek??
pilav(Allahın emri)
haydari yada yoğurtlu mantar salatası
yeşil salata
zeytinyağlı brokoli ve renkli biberler
çiğ köfte
patlıcanlı kıymalı börek
muhallebili kadayıf
sizce menü nasıl kızlar ana yemeğide bulamadım.gelen bir arkadaş et yemiyor.ne yapsamki:26:???
canımmm menün güsell ama ana yemegi etlimi düşünüosunnn ???
bide muhallebili kadayıf varyaaa onu yalancı tavuk gögsü ile dene süper oluyooo
bu siteye nasil uye oldugunuzu sorabilirmiyim ? Herhangi bir konuda arastirma yaparken KK'yi buldunuz bir sure yazilari takip ettiniz sonra uye oldunuz degil mi ? Yok siz boyle uye olmadiysaniz %99 bu sekilde uye oluyor. Sadece okuyup sorunlarina cozum ariyor, onlardan bunu neden mahrum edelim ! Fotograf konusuna gelince rahatsiz olacaginiz fotograflari neden paylasiyorsunuz ? Madem paylasmak istiyorsunuz sitenin album bolumu var ve orada diyebiliyorsunuz ki sadece arkadaslarim gorsun. Aslinda guvenli ama sanirim fonksiyonlari kullanmayi bilmiyorsunuz....
Sadece guvenlik kismini duzletme soz konusu degil kullandigimiz forumun eski surumune ilgili firma bir sure sonra destegi kesecek ve basinizin caresine bakin diyecek, surum yukselttik, haliyle hersey degisti....
Eski sistemde yapipta su anda olmayan bir fonksiyonu bana gosterebilirmisiniz ? Gosteremessiniz sadece yerleri degisti, elimizden geldigince taslari yerine oturtmaya calisiyoruz
Gorseli ile bu siteyi degerlendiriyorsaniz yapabilecegimiz birsey yok sitenin guvenligi on planda, yeniliklere alismak zor kabul ediyorum evinizde mobilyalari degistirdiginizde ben bunlari sevmedim hadi eski esyalarla mi oturalim diyorsunuz ? Guvenlik acisindan kapiyi degistirdiniz ve kapinin anahtari yeni kasada sorun yaratiyor yuva alismamis anahtar zor donuyor, bu durumda eski kapiyi mi takin diyorsunuz ? Biraz ucuk ornekler oldu ama baska turlude anlatamiyorum anlatamiyoruz.
Kusura bakmayin gormedik kismina inanmiyorum (gormemissinizdir) bunu su acidan diyorum yavaslik bahane bu bolumden biraz kafayi kaldirip bu tur sorun oldugunda sitenin sitede yasadigimiz sorunlar bolumune baksaniz bunu gorebilirsiniz. Bu acidan site yavas, goremedim gibi bahaneleri kusura bakmayin kabul etmiyorum. Biraz sitede baska hangi bolumler var arastirmanizi rica edecegim...
Yazdiklarim sizden alinti ile oldu ama uzerinize alinmayin bu genel bir izlenim...
canımmm menün güsell ama ana yemegi etlimi düşünüosunnn ???
bide muhallebili kadayıf varyaaa onu yalancı tavuk gögsü ile dene süper oluyooo
menü süpper valla...hmm ana yemek için de ımmm...hiçbi et yemiyor arkadaşın kıyma olan yemekleridemi yemiyor??
Üzerime alınmak mı? hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz.hem kendiniz söylüyorsunuz güvenliğiniz için değiştiriyoruz diye ayrıca azönceki yazdığınız linke tıklayıp okudum orada üye olmayanların yazılarımızı görmeyeceği resimlerimizi göremeyeceğini yazmışsınız bende bu yazdığınıza GÜVENEREK öyle yazdım.ayrıca tabiki siz önce bizim güvenliğimizi kormak yerine bu siteye dahada çok üye çekmeyi tercih edersiniz nede olsa üye olmayanlar yazıları okuyabilmeli Kİ ÜYE OLSUNLAR...evet bend bu şekilde üye oldum itirazımda yok isteyen resimlerimide görebilir yazılarımıda okuyabilir albüm oluşturmadım nickimde gizli zaten...
sizin göreviniz bizim rahatlığmızı sağlamak...bizde rahat olmadığımızı söylemeye çalışıyoruz birde dövseydiniz bariii
sizin msjlarınız ve cevaplarınız hep böyle zaten güzelce anlatmak yerine böyle suçlayıcı bir tavrınız var
uzun zamandır msj atıcam ama tavrınızı çok ii bildiğim için atmaktan vazgeçiyordum daha öncede buna benzer azarlayıcı birkaç msjınıza şahit olmuştum...
lütfen uyarılarınızı böyle örneklerle,kızgın ifadelerle yapmayın.....
ayrıca başka bölümler araştırmak istemiyorum
kız ben sadece sölüyodum beyimiz kızdı aldı maydanozu fırlattı heryer maydanoz yapragı oldu..bırde onları temızledım o ozur dılemelı bencekızz sende hazır pazara gidip alışveriş yapan bir eşin var daha ne istiyosunbenimkini öldürsen yine gitmez öyle pazara falan hatta markete bile zor gelir ben alışverişlerimi genelde tek başıma yaparım oyüzden bence biranönce gönlünü alıp barışmalısın diyorum
hem ne inattgünaydınn canımm hoşgeldin....
ayyy adamlar yokmu hem suclular hem güclüler..bende ısmarladım gecen gün dediğin gibi bir biber almışkii aynen patlıcan yani ben hormonluyum diye bağırıyo....anlamıyolar bu koçişler bu işlerden...ama baya küsüşmüşsünüz hee neyse bugün barış imzalarsınız inşallah ben nedense asla küs kalamam küs olsak bile yataklarımı hiç ayırmam kıcımı döner yatarım ama yatağımdan başka bir yerede yatmam hani yani...hem birde beyfendi yemekte yemiyo inadından baksana...
günaydın geç olsada cevap verdım# GamzeliKiz
# ParadiesAngel
# SeKeR_NaNe
# Seliz
# tinkerbell09
# Yavyum
# gokcegokce
günayydınnn ballı lokmalarımmmmmm
deme kız öle mi..:44:ah tınker yaa erkekler hep öyle..ben henüz eşimin bi pazar alışverişine şahit olamadım malesef
ama babamdan biliyorumm..hemen alıp gideyim ister.iyisini araştırayım yok..sıkıntıya gelemezler...çokta kolay kanar mesela babam..5 liralık malı 10 liraya kakalarlarrr...ama ayrı yatmasaydın kız yindee.çok günahmışş...
evet canım sanırım.değişik bir tavuk yemeğide aklıma gelmiyorki...
kız ben sadece sölüyodum beyimiz kızdı aldı maydanozu fırlattı heryer maydanoz yapragı oldu..bırde onları temızledım o ozur dılemelı bence
hem ne inatt
günaydın geç olsada cevap verdım
deme kız öle mi..:44:
günaydın kızlarrrrrr
günaydın kızlarrrrrr
kız ben sadece sölüyodum beyimiz kızdı aldı maydanozu fırlattı heryer maydanoz yapragı oldu..bırde onları temızledım o ozur dılemelı bence
hem ne inatt
günaydın geç olsada cevap verdım
deme kız öle mi..:44:
[B...................
ayrıca başka bölümler araştırmak istemiyorum [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?