Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Seliz yaren0144 ilatarnur ay_she+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel+ yelizcem
GÜNAYDIN GÜZELLER
nasılsınız
ben dün doktora gittim hormon tahlillerim çok güzel çıktı
doktro üç ay korunma verdi.

hoşgeldın canım :)) günaydın
oh tahlıllerınde güzel çıkmış :) bence asla doğum kontrol hapıyla korunma
ya geri çekilme yapın yada kondom evet geri çekilme yöntemi kesin bi korunma
şekli dğeil ama olsun çok büyük değildi bebek yani kürtaj hafta ilerledikçe daha ciddi bi durum oluyo
ama fazla bi sorun oldugunu snamıyorum doktorlar her ihtimale karşı veriyorlar o süreyi
bana doğumdan sonrası için kimi doktor 6 ay dedi kımısı hiç gerek yok korunmaya dedi
değişiyo yani :) hakkında hayılrısı olur ınsallah bundan sonra sağlıkla gelir bebişlerinn

:13:

kızlar cumartesi günü misafirlerimi menü hazırlamaya çalışıyorum.
kremalı yoğurt çorbası
ana yemek??
pilav(Allahın emri)
haydari yada yoğurtlu mantar salatası
yeşil salata
zeytinyağlı brokoli ve renkli biberler
çiğ köfte
patlıcanlı kıymalı börek
muhallebili kadayıf

sizce menü nasıl kızlar ana yemeğide bulamadım.gelen bir arkadaş et yemiyor.ne yapsamki:26:???

Son düzenleme:
yıldızzcımm tahlillerin güzell çıkmışş çokk sevindim canımmm umarım 3 ay sonra hayırlısıyla hamiş kalırsınnnn

canımmm menün güsell ama ana yemegi etlimi düşünüosunnn ???
bide muhallebili kadayıf varyaaa onu yalancı tavuk gögsü ile dene süper oluyooo

site güvenliğimiz için değişiyor madem resimler yazdığımız cevapları üye olmayanlar bencede göremesin ......

bu siteye nasil uye oldugunuzu sorabilirmiyim ? Herhangi bir konuda arastirma yaparken KK'yi buldunuz bir sure yazilari takip ettiniz sonra uye oldunuz degil mi ? Yok siz boyle uye olmadiysaniz %99 bu sekilde uye oluyor. Sadece okuyup sorunlarina cozum ariyor, onlardan bunu neden mahrum edelim ! Fotograf konusuna gelince rahatsiz olacaginiz fotograflari neden paylasiyorsunuz ? Madem paylasmak istiyorsunuz sitenin album bolumu var ve orada diyebiliyorsunuz ki sadece arkadaslarim gorsun. Aslinda guvenli ama sanirim fonksiyonlari kullanmayi bilmiyorsunuz....

..................... neden site baştan aşağı değiştiriliyor.eskisi gibi olsa sadece güvenlik kızmını düzeltseniz daha iyi olurdu........

Sadece guvenlik kismini duzletme soz konusu degil kullandigimiz forumun eski surumune ilgili firma bir sure sonra destegi kesecek ve basinizin caresine bakin diyecek, surum yukselttik, haliyle hersey degisti....

Eski sistemde yapipta su anda olmayan bir fonksiyonu bana gosterebilirmisiniz ? Gosteremessiniz sadece yerleri degisti, elimizden geldigince taslari yerine oturtmaya calisiyoruz

Gorseli ile bu siteyi degerlendiriyorsaniz yapabilecegimiz birsey yok sitenin guvenligi on planda, yeniliklere alismak zor kabul ediyorum evinizde mobilyalari degistirdiginizde ben bunlari sevmedim hadi eski esyalarla mi oturalim diyorsunuz ? Guvenlik acisindan kapiyi degistirdiniz ve kapinin anahtari yeni kasada sorun yaratiyor yuva alismamis anahtar zor donuyor, bu durumda eski kapiyi mi takin diyorsunuz ? Biraz ucuk ornekler oldu ama baska turlude anlatamiyorum anlatamiyoruz.

...........ayrıca uyarılarınızı görmedik çünkü sitede ilerlemek çok zor...

Kusura bakmayin gormedik kismina inanmiyorum (gormemissinizdir) bunu su acidan diyorum yavaslik bahane bu bolumden biraz kafayi kaldirip bu tur sorun oldugunda sitenin sitede yasadigimiz sorunlar bolumune baksaniz bunu gorebilirsiniz. Bu acidan site yavas, goremedim gibi bahaneleri kusura bakmayin kabul etmiyorum. Biraz sitede baska hangi bolumler var arastirmanizi rica edecegim...

Yazdiklarim sizden alinti ile oldu ama uzerinize alinmayin bu genel bir izlenim...

yazdiklarim da hata varsa buyrun evet surada hatalisiniz desin bir kisi....

aldigimiz her mail her mesaj ciddi olarak moral bozuyor, 11 Kasimda oturdugumuz masalarimizdan daha yerimizden kalkmadik, sizler es dost anne babanizla bayramlasirken bizler 2. hafta kapinin onune cikip hava dahi almadik, 3. gun yaptigimiz hersey silindi sil bastan aldik. Tabi diyebilirsiniz bunlardan bize ne evet size ne ama bu ozveriyede anlayisli olmak zorundasiniz. Site geneline aciklama yaptik boyle gelip her bolume aciklama yapmak bizi demotive etmekten baska bir ise yaramiyor. Zira arastirmadan direk mesaj atmaniz, kolayiniza geliyor bunu kabul edin veya aciklamalari okuyup anlamamazdan geliyorsunuz ben cozemedim isin bu kismini. YUkarida da dedigim gibi sitemim size degil genele...

menü süpper valla...hmm ana yemek için de ımmm...hiçbi et yemiyor arkadaşın kıyma olan yemekleridemi yemiyor??

Üzerime alınmak mı? hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz.hem kendiniz söylüyorsunuz güvenliğiniz için değiştiriyoruz diye ayrıca azönceki yazdığınız linke tıklayıp okudum orada üye olmayanların yazılarımızı görmeyeceği resimlerimizi göremeyeceğini yazmışsınız bende bu yazdığınıza GÜVENEREK öyle yazdım.ayrıca tabiki siz önce bizim güvenliğimizi kormak yerine bu siteye dahada çok üye çekmeyi tercih edersiniz nede olsa üye olmayanlar yazıları okuyabilmeli Kİ ÜYE OLSUNLAR...evet bend bu şekilde üye oldum itirazımda yok isteyen resimlerimide görebilir yazılarımıda okuyabilir albüm oluşturmadım nickimde gizli zaten...
sizin göreviniz bizim rahatlığmızı sağlamak...bizde rahat olmadığımızı söylemeye çalışıyoruz birde dövseydiniz bariii
sizin msjlarınız ve cevaplarınız hep böyle zaten güzelce anlatmak yerine böyle suçlayıcı bir tavrınız var
uzun zamandır msj atıcam ama tavrınızı çok ii bildiğim için atmaktan vazgeçiyordum daha öncede buna benzer azarlayıcı birkaç msjınıza şahit olmuştum...
lütfen uyarılarınızı böyle örneklerle,kızgın ifadelerle yapmayın.....
ayrıca başka bölümler araştırmak istemiyorum

menü süpper valla...hmm ana yemek için de ımmm...hiçbi et yemiyor arkadaşın kıyma olan yemekleridemi yemiyor??

evet canım sanırım.değişik bir tavuk yemeğide aklıma gelmiyorki...

Ben terbiye sinirlarinda yazdim tarzim bana ozel ama sizin tarziniz hic hosuma gitmedi, ne haddimi astigimi saniyorum, ne de terbiyesizlik ettigimi.

Suclayici tavrim var tabi ! Biraz arastirin, herkese bu sekilde tek tek cevap verme zorunlulugumuz yok ! Duyuru bolumu var orada 160.000 kisiye aciklama yapmamak icin tek bir aciklama yapiyoruz. Bunu okumak zorundasiniz, bana gelen her ozel mesaja tek tek cevap veriyorum oysa hepsinin cevabi var.

3 gun tatil....

kız ben sadece sölüyodum beyimiz kızdı aldı maydanozu fırlattı heryer maydanoz yapragı oldu..bırde onları temızledım o ozur dılemelı bence
hem ne inatt
# GamzeliKiz
# ParadiesAngel
# SeKeR_NaNe
# Seliz
# tinkerbell09
# Yavyum
# gokcegokce

günayydınnn ballı lokmalarımmmmmm
günaydın geç olsada cevap verdım
deme kız öle mi..:44:

evet canım sanırım.değişik bir tavuk yemeğide aklıma gelmiyorki...

canımm benim eşim degişik bi tavuk yemegi yapıyoo anlatıyım istersen tırnak pideleri alıyo onları ufak ufak kesiyoo kızartıyo bi güzel sonra tavukları dogruyo kuşbaşı onlarıda yagla kızartıyoo salçalı bi sos yapıyo .sonra pideleri en alta tavukları pidelerin üzerine koyuyo üzerine yogurdu ilave edip salça sosuylada süslüyoo tabi bunları tabaklara hazıtlıyosunn nefiss oluyo ama :))))))))9

günaydın kızlarrrrrr

kontesiimm hoşgeldin canım nasılsın :)))

haklı direnişini destekliyorum tinkercim ne demek yani...eşler birbirinin yükünü hafifletmek için vardır
o da üstüne görev düşünce yapmaısnı bilmeli hatasını da anlamalı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…