GamzeliKiz,SeKeR_NaNe+,gokcegokce+,Yavyum+,Seliz,
günaydın fıstıklar başım ağrıyo dün geceyi çek yatta egeyle bırlıkte gecırdım malum şahısla küstüm...
siz sormadan ben anlatayım dun pazar alışverısı yapmıs bızım beyama aldıklarını gorsenız onceden kaç sefer soledım herseyın kucugunu sec dıye..bır bıber almıspatlıcan gıbı..maydanoz agac gıbı cadı süpürgesi gibi uzuzn..hele ıspanak en hormonlusunu almıs bak koylulerın sattıgını al onlar dogal oluyo kucuk oluyo dıye solenırken elımdekı maydanozu aldı yere atı begenmıyorsan alır atarsın dıye. ben tabı çok bozuldum kustum ..beyfendı yemek de yemedı..bende ortada abur cubur ne varsa kaldırdım bılıyom benden sonra accak onları yıcek ..tabı dedıgım gıbı oldu..bırsey bulamayınca kornflexi almış boş boş yıyıyo herneyse zaten grıptı bende bahane ederek yatmadım onla ooooh ne rahat uyumusum bazen erkekler delı edıyo benı
Günaydın kızlaarr :)))
Levreki yaptım çok güzel oldu şimdide tarifi bloguma ekliyorummm :))
günaydın canım bak sadece 3 ay korunacaksın sonrada inş tekrar hamiş kalacaksınYildiz10 Seliz yaren0144 ilatarnur ay_she+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel+ yelizcem
GÜNAYDIN GÜZELLER
nasılsınız
ben dün doktora gittim hormon tahlillerim çok güzel çıktı
doktro üç ay korunma verdi.
günaydın cnm yaa çok şükür düzeldi siteeselammmmmmm kıslarrr günaydın herkeseeee
# GamzeliKiz
# ParadiesAngel
# SeKeR_NaNe
# Seliz
# tinkerbell09
# Yavyum
# gokcegokce
günayydınnn ballı lokmalarımmmmmm
inşallah canım:97:günaydın canım bak sadece 3 ay korunacaksın sonrada inş tekrar hamiş kalacaksın
günaydın cnm yaa çok şükür düzeldi sitee
hoşgeldin kuzummmm
yelizcimmm, paradiseangelımmm yıldızım tinkerim ayşemmm hoşgeldinizzzz...
ayşem tarifine baktımda çok güzel görünüyor bayıldım valla eline saglık...
Seliz yaren0144 ilatarnur ay_she+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel+ yelizcem
GÜNAYDIN GÜZELLER
nasılsınız
ben dün doktora gittim hormon tahlillerim çok güzel çıktı
doktro üç ay korunma verdi.
yarencimmm canım benim sende hoşgeldinnn
çok sevindim tatlım tahlillerinin iyi çıkmasına...inşallah 3 ay korunduktan sonra gelir bebişin yine 3 ay nedirki dimi o kadar bekledik bunumu bekleyemeyecegiz
Merhaba
Sitedeki duyurulari bir parca okusaniz, bu kadar tepki vermessiniz.
- Defalarca dile getirdik ki bu guncelleme guvenlik acisindan zorunlu yapilan bir guncellemedir,
- Defalarca dile getirdik ki sistemin yavas olma sebebi 10 gundur arka planda yani sistemde calisan ve mesajlari su anda hesaplariniza baglayan program calismaktadir. 10. aya kadar ki tum mesajlari artik hesaplarinizda gorebiliyorsunuz son 1 aylik mesajlarin hesaplariniza baglanma isi kaldi, Hem site acik hem bu is calismasi ciddi performans sorunu yaratmakta ama bir taraftanda mesajlarimi goremiyorum mesajlari gelmekte,
- Defalarca dile getirdik ki renklere takilmayin isin en kolay kismi o oncelikle teknik alt yapiyi tamamlamaliyiz, lakin kimse okumadi
- Defalarca dile getirdik ki Yasadiginiz teknik sorun varsa http://www.kadinlarkulubu.com/sited...sitenin-yeni-halindeki-teknik-problemler.html su adreste dile getirin dedik teknik sorun dememize ragmen renkleri dile getirdiniz
- Defalarca biraz anlayis dedik, ANLAYISSIZLIGINIZ icin tesekkur ederiz.
canım ellerine sağlık harika görünüyor hemde nasıl yetiştirdin maşallah sana...
yorum yazdım canım....
evet canım doğum kontrol hapı kullanmaya korkuyorum. benim yumurtlamam saten anormal iyice bozmak istemiyorum napayım.
hazırlaması uzun sürmüyoda aynı anda fotoğraf çekince baya uzun sürüyo :)) sağol canım :)
hoşbulduk canım :) sağol nanem kız benım gibi yapamayn herkes şaapsın diye açıklamalı resımlı ekledım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?