Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaarr :)))

Levreki yaptım çok güzel oldu şimdide tarifi bloguma ekliyorummm :))

GamzeliKiz,SeKeR_NaNe+,gokcegokce+,Yavyum+,Seliz,
günaydın fıstıklar başım ağrıyo dün geceyi çek yatta egeyle bırlıkte gecırdım malum şahısla küstüm...

ah tınker yaa erkekler hep öyle..ben henüz eşimin bi pazar alışverişine şahit olamadım malesef
ama babamdan biliyorumm..hemen alıp gideyim ister.iyisini araştırayım yok..sıkıntıya gelemezler...çokta kolay kanar mesela babam..5 liralık malı 10 liraya kakalarlarrr...ama ayrı yatmasaydın kız yindee.çok günahmışş...

Seliz yaren0144 ilatarnur ay_she+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel+ yelizcem
GÜNAYDIN GÜZELLER
nasılsınız
ben dün doktora gittim hormon tahlillerim çok güzel çıktı
doktro üç ay korunma verdi.

Son düzenleme:
Merhaba
Sitedeki duyurulari bir parca okusaniz, bu kadar tepki vermessiniz.

- Defalarca dile getirdik ki bu guncelleme guvenlik acisindan zorunlu yapilan bir guncellemedir,
- Defalarca dile getirdik ki sistemin yavas olma sebebi 10 gundur arka planda yani sistemde calisan ve mesajlari su anda hesaplariniza baglayan program calismaktadir. 10. aya kadar ki tum mesajlari artik hesaplarinizda gorebiliyorsunuz son 1 aylik mesajlarin hesaplariniza baglanma isi kaldi, Hem site acik hem bu is calismasi ciddi performans sorunu yaratmakta ama bir taraftanda mesajlarimi goremiyorum mesajlari gelmekte,
- Defalarca dile getirdik ki renklere takilmayin isin en kolay kismi o oncelikle teknik alt yapiyi tamamlamaliyiz, lakin kimse okumadi
- Defalarca dile getirdik ki Yasadiginiz teknik sorun varsa http://www.kadinlarkulubu.com/sited...sitenin-yeni-halindeki-teknik-problemler.html su adreste dile getirin dedik teknik sorun dememize ragmen renkleri dile getirdiniz
- Defalarca biraz anlayis dedik, ANLAYISSIZLIGINIZ icin tesekkur ederiz.

Yildiz10 Seliz yaren0144 ilatarnur ay_she+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel+ yelizcem
GÜNAYDIN GÜZELLER
nasılsınız
günaydın canım bak sadece 3 ay korunacaksın sonrada inş tekrar hamiş kalacaksın
selammmmmmm kıslarrr günaydın herkeseeee
günaydın cnm yaa çok şükür düzeldi sitee
# GamzeliKiz
# ParadiesAngel
# SeKeR_NaNe
# Seliz
# tinkerbell09
# Yavyum
# gokcegokce

günayydınnn ballı lokmalarımmmmmm

hoşgeldin kuzummmm

offffffffffffff amma sinir bu site ya bi türlü yazamadım yazdıklarım hep gitmiş bi yazıdıgımı iki kere yayınlamış ayyyy deli oldum deliiiiiiiiii :84: :84: :84:

yelizcimmm, paradiseangelımmm yıldızım tinkerim ayşemmm hoşgeldinizzzz...

ayşem tarifine baktımda çok güzel görünüyor bayıldım valla eline saglık...

Seliz yaren0144 ilatarnur ay_she+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel+ yelizcem
GÜNAYDIN GÜZELLER
nasılsınız

çok sevindim tatlım tahlillerinin iyi çıkmasına...inşallah 3 ay korunduktan sonra gelir bebişin yine... 3 ay nedirki dimi o kadar bekledik bunumu bekleyemeyecegiz

Son düzenleme:
çok sevindim tatlım tahlillerinin iyi çıkmasına...inşallah 3 ay korunduktan sonra gelir bebişin yine 3 ay nedirki dimi o kadar bekledik bunumu bekleyemeyecegiz

evet canım doğum kontrol hapı kullanmaya korkuyorum. benim yumurtlamam saten anormal iyice bozmak istemiyorum napayım.

site güvenliğimiz için değişiyor madem resimler yazdığımız cevapları üye olmayanlar bencede göremesin ama neden site baştan aşağı değiştiriliyor.eskisi gibi olsa sadece güvenlik kızmını düzeltseniz daha iyi olurdu.ben eskisi gibi k.kden zevk almıyorum yazı yazmak bile içimden gelmiyor.yavaş ilerlemesine bişey demiyoruz geçici bir süreyse idare ederiz ama sürekli bakımda ve sayfalar ilerlemiyor bi kopukluk oluncada bidaha ısınmamız zor olacak...ayrıca uyarılarınızı görmedik çünkü sitede ilerlemek çok zor...

canım ellerine sağlık harika görünüyor hemde nasıl yetiştirdin maşallah sana...
yorum yazdım canım....

hazırlaması uzun sürmüyoda aynı anda fotoğraf çekince baya uzun sürüyo :)) sağol canım :)

yelizcimmm, paradiseangelımmm yıldızım tinkerim ayşemmm hoşgeldinizzzz...

ayşem tarifine baktımda çok güzel görünüyor bayıldım valla eline saglık...

hoşbulduk canım :) sağol nanem kız benım gibi yapamayn herkes şaapsın diye açıklamalı resımlı ekledım :)

evet canım doğum kontrol hapı kullanmaya korkuyorum. benim yumurtlamam saten anormal iyice bozmak istemiyorum napayım.

aslında dogum kontrol hapı adetleri ve yumurtlama dönemlerini düzenliyor diye biliyorum ama tabi herkesta aynı etki yaparmı bilmiyorum canım...

valla ayşem çok iyi yapmışsın çok fazla kişiye yardımcı olacak tarzda hazırlamışsın :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…