Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ellerine sağlıkk ayşem :)

günaydın kızlaaar :80:

günaydın canım nerelerdesin sen ya

selammm günaydınn kızlar ben geldimmm 1 haftalık sürmeden sonraa evimdeyimm çok şükürrrr:86:
eeee nasıllarmışş benimmm güzel arkadaşlarım:126:

hoşgeldin emoşum..nasılsın?

iyi anlatmissin ,ay umarim benimde gecer gecicudir.ben hazir degilim kiz simdi doguramam ufff ya

hazır ol valla çanta filan hazırladın mı

maşallah büyüyecek tabi annesii......

Selammmmm kıslarrrrrrrr:87::87::87::87:

hoşgeldin canum

evet idilim ya çok fazla giremiyorum bu ara:95:
yerime birini aldılar onu yetiştiriyorum ondan dolayı giremiyorum
ama aklım hep sizde çok özlüyorum sizi

alıntı yapamadım bende baştan beri okuyup geldim seçtim seçtim
ya kıslar hoiş geldiniz
hemşom nasılsın

hersey hazir ben haric.Aysecim hakkaten o ne tarifdi öyle gece gece canim balikcekti valla okudugumda
ama malesef yarina kadar beklemem lazim hemen alip yapicam.

günaydın kızlaaar :80:

günaydın canım

selammm günaydınn kızlar ben geldimmm 1 haftalık sürmeden sonraa evimdeyimm çok şükürrrr:86:
eeee nasıllarmışş benimmm güzel arkadaşlarım:126:

hoşgeldın emoşummm :)

oh maşallah tombikee

hersey hazir ben haric.Aysecim hakkaten o ne tarifdi öyle gece gece canim balikcekti valla okudugumda
ama malesef yarina kadar beklemem lazim hemen alip yapicam.

canım forumda konsutugumuzu mu dıyosun tarifi toparlayıp resimledim istersen blogumdanda bakabilirsin
dün akşam yaptım bende ilk defa levrek pişirdim :) Tatlı / Tuzlu Anılarım....

ayşecim bu yazdıklarını birinin söylemesine ihtiyacım vardı allah razı olsun senden arkadaşım çok iyisin

ellerine sağlık ben de bi değişiğini yapıyorum bu balığın aynı şeyi hamsi dede uyguluyorum yeme de yanında yat oluyo tabı balık sevıyorsan..
taze soğan ve maydanozu bolcano doğra..balığın ustune içine heryerine zeytınyağıyla bırlıkte sıva tuz karabıberle ustlerıne de lımon dılımle yada ıcıne ...ben bazen uste domates bıber de koyarım tabı ıstege baglı ..tereyagını ben fırında kasarlı alabalıkta koyuyorum..denız balıgına sadece zeytınyagı koyuyorum..ooof canım çektı en guzelıde o lımonlar kızarınca pek lezzetlı oluyo

evet canim .ayy baktim daha ayrintili olmus.tskkrlre paylastigin icin mutlaka denemeliyim kizim tatmali bu gzl lezzeti dimi ama

hoşbuldum yelizim-idilim-ayşem ben iyiyim ama yorgunluk var haliylee daha atamadım üstümden ama keyifler yerinede maşşalah bu arada sonunda kahverengiler bu gün kırmızıya döndüü benim 3, günde oldu ama olsunn en azından gecikme olmadı tam zamanında geldii:79:

kızlar gelmemle netten kopmam bir oldu nasılsınız,
biz iyiyiz kızımı sallıyordum bende
sizlerde ne var ne yok sedef doğum yapmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…