Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
heh tamam sen yapmışsın bende gormedın sannettimkendımınkını ben yaptım ama herseferınde unutuyom su ısı

vallahi tek ilişkiyle hamiş kalanları gördü bu topik canım...hadi inşallah gönlüne göre olur, bizede haber ver doktordan sonra

Dün benim için bi süpriz oldu.çünkü2 önce bir doktor dua etki bi çocuğun olmuş bir daha olmayadabilir demişti.Adet düzensizliğimde olduğundan bu duruma hazırlıklıydımm ve 1 sene falan olmaz belki diyorum.İlk denemede ve tek ilişkiyle hamile olduğumu öğrendim.Evde 2 kez test yaptım pozitifti güvenemeyip doktora gittim ultrasonda kese gözüktü hala inanamıyorum.İnş rabbim tüm isteyenlere bira evvel sağlıklı bebişler verir.

sen hastanedeydın zannedersm o aralar bende hatırlamıyorum ıyı ne olsun bu hafta bakıcıya alıştırma haftası pazartesı gorev basıyım ben

doğrudur canım
hala koşuşturma içerisindeyiz biz erken doğduğu için sürekli testler yapılıyo inş atlatıcaz bunlarıda
çok çabuk geçti dimi izinler senin için üzüldüm keşke bebklerimizie hepbiz bakabilsek

keşke ama bebek pek bi mutlu melek teyzesinin yanında allahıma şükürler olsun süt sağma makinası da temin ettim dün sağmıştım verdım bugun yanına..bız hem mama hem anne sutu alıyoz..bu gunlerde gecer canım testler hastane ortamı cok sıkıcı ama gecer bır an evvel bı bakmısız kocaman olmuslar egenınde dogdugunda bır suru test ıslerı oldu tıroıt sarılık derken delık desık oldu o mkınıcık eller topuklar ah ah allah annelere sabır versın

kontesss canım benim hoşgeldinnnnnnnn
maşallah koccaman olmuş yaramaz kızın
iyi olmanıza çok sevindim balım yaa

idilimmm balımmm taşınıyomuşsunuz hadi hayırlı olsun şimdiden görümcenden uzak olucaksın valla süper olmuş senin için güle güle bebişinizle beraber oturursunuz inş tatlımmm...

ooo şanslısınnn tebrik ederim :)

sağol şekerimmm.....
bunaldım burada annemler çok uzakk ... görümcem ise çok yakın kocişi ikna etmekk zor oldu ama oldu en sonundaaaa
sen nasılsın nanemmm ne var ne yokk?? fotolarına baktım face'te çok tatlısınız eşinle....abinin düğünüydü sanırım. allah mutlu mesut etsin bir yastıkta kocatsın inşallah

kızlar dün 5 dakika bile uyumadım ben, sabahı sabah ettim inanır mısınız?
gnc nin folik asitini içiyorum. bitkisel bir ürün diye verdi doktorum. acaba mide bulantısı, yanması yapar mı yaaa???
mahvoldum halada öyleyim... reflü gibi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…