yav bi işi beceremedim ayşe yardım et be şu kıza benım elıme kaldı..
heh tamam sen yapmışsın bende gormedın sannettimcanım annene yakın olman çok daha iyi olur tabi inşallah alırsınız kredi :)
ev sahıbı olurusnuz sızde ınsallah :)
tabii canım link burda işte http://lb1f.lilypie.com/HJypp2.png
yaramaz kızım yazdım basa bişey yazmamı istrsen değiştirebilirim :)
sen hastanedeydın zannedersm o aralar bende hatırlamıyorum ıyı ne olsun bu hafta bakıcıya alıştırma haftası pazartesı gorev basıyım benseniniki nasıl canım hiç takip edemedim doğumunu
slm kızlar.topiğinize ilk ziyaretim.umarım bundan sonrada devam ederim.3kasım yumurtlama zamanım olduğunu tahmin ettiğm tarihte tek ilişkiye girdim.20 aralıkta adet bekliyordum.18 de çok az kahverengi akıntım geldi ve bitti.aynı akıntı 22sinde de geldi.bugün sabah uyandığımda ilk idrarımla test yaptım ve çift çizgi çıktı.Ama nedense ben inanamıyorum.Hem adet düzensizliği var hemde 1 ayda tek ilişkiyle mi kaldım diye inanamıyorum.Yarın kısmet olursa doktora gidip kesin sonuç için kan tahlili yaptıracağım.idrar testinde çift çizgi görmek ne kadar garantili aranızda çift çizgi görüp sonrada hamile olmadığını öğrenen oldumu acaba.Yarına kadar bekleyemeyeceğim.
vallahi tek ilişkiyle hamiş kalanları gördü bu topik canım...hadi inşallah gönlüne göre olur, bizede haber ver doktordan sonra
sen hastanedeydın zannedersm o aralar bende hatırlamıyorum ıyı ne olsun bu hafta bakıcıya alıştırma haftası pazartesı gorev basıyım ben
nasıl kopyalıyorduk ayşe
doğrudur canım
hala koşuşturma içerisindeyiz biz erken doğduğu için sürekli testler yapılıyo inş atlatıcaz bunlarıda
çok çabuk geçti dimi izinler senin için üzüldüm keşke bebklerimizie hepbiz bakabilsek
Dün benim için bi süpriz oldu.çünkü2 önce bir doktor dua etki bi çocuğun olmuş bir daha olmayadabilir demişti.Adet düzensizliğimde olduğundan bu duruma hazırlıklıydımm ve 1 sene falan olmaz belki diyorum.İlk denemede ve tek ilişkiyle hamile olduğumu öğrendim.Evde 2 kez test yaptım pozitifti güvenemeyip doktora gittim ultrasonda kese gözüktü hala inanamıyorum.İnş rabbim tüm isteyenlere bira evvel sağlıklı bebişler verir.
sağol canım olmuş çokda güzel olmuş
kontesss canım benim hoşgeldinnnnnnnn
maşallah koccaman olmuş yaramaz kızın
iyi olmanıza çok sevindim balım yaa
idilimmm balımmm taşınıyomuşsunuz hadi hayırlı olsun şimdiden görümcenden uzak olucaksın valla süper olmuş senin için güle güle bebişinizle beraber oturursunuz inş tatlımmm...
kızlar hcg değerim 32.7 2 günde 5 kat arttı hamileyimmm sanırsam
yaşasınnnnn.... bi dr. yapda kese görünsün bari....... ay çok sewindim canım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?