Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya evet ama 4 aralıkta gidicem çok erken gidince de kese görünmüyor canım haftay cuma yada cumartesi gideriz inşallah

hadi inşallahhhhhh, nasıl sewindim anlatamammmmmm,!!!! sorunsuz güzel bir hamilelik geçiririsin inşallah arkadaşım.. şeytanın bacağını kırdık demekkii

ayşeee şu zeytinağacı süper bi siteeymiş. ben portakal ağacını takip ederim, yemek yapmaya teşvik etti o hatun resmen beni... buda listede artıkkkkkk

ayşeee şu zeytinağacı süper bi siteeymiş. ben portakal ağacını takip ederim, yemek yapmaya teşvik etti o hatun resmen beni... buda listede artıkkkkkk

evet portakalağcını bende çok severim bende ordan öğrendim pek çok şeyi :) zeytinağacı da çok güzel bi site
zaten portakalağacının sahibi haticenın yengesi oluyo yanlış bilmiyorsam :))

cafe fernando ya bakıyomusun hiç adam süpper şeyler yapiyoı :)

duydum ama hiç takip etmedim siteden...
ya hatice hanım koymuş kahvaltı sofrasında omletleri kalpli kalıpların içine... tabaklarda çok şık duruyorrrr kalpli omletler...ya izmirde bakmadığım yer kalmadı, yok böyle bir kalıp yaaa,
varsada ufak, kurabiye için... deliriciiiiim, kıskandım çooook

aa kız daha önce söylesen yaa ben o kalıpların üretim fabrikasında çalışıyorum ama
1 senedir üretmıyoruz piyasada vardır ben getirtirim senın için başka arayıpta bulamadıgın var mı söle :)

yelizde gondolun kalıplarındna arıyomuş bak sımdı onu da hatırladım hepsini beraber ayarlarım:)

hahayyyttt... bu bende ki şansa bak sen... ayyyyyy çok sewindimmmm... nerelere veriyorsunuz ki bunları siz? var mı izmir firması?

dogumda yaklaşmak üzere valla çok iyi olucak senin için annene yakın olman..kim olursa olsun hiçkimse kendi ailen gibi olmuyor canım bence eşini ikna etmekle iyi yapmışsın tatlım...
saolasın canım benim... ewet abimin düğünüydü...amin aminnn

kızlar hcg değerim 32.7 2 günde 5 kat arttı hamileyimmm sanırsam

çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun tebrik ederim... kucagınızada almak nasip olur inşallah...

ben gnc'nin vitaminini kullanıyorum canım benim ama hiç böyle şikayetlerim olmamıştı..belki folik asit oldugundan dolayımı dokundu yoksa(
yada yediğin bişeymi dokundu?doktoruna bi sor istersen böyle böyle oldum diye seni yönlendirir muhakkak canım..

sana bide hünerli bayanlar'ı öneririm birçok tarifini denedim süper oldu
ayşem saolsun bu siteyide o önermişti bana o gün bugündür takipçisiyim:))

hahayyyttt... bu bende ki şansa bak sen... ayyyyyy çok sewindimmmm... nerelere veriyorsunuz ki bunları siz? var mı izmir firması?

hemen bakıyorum :)

sana bide hünerli bayanlar'ı öneririm birçok tarifini denedim süper oldu
ayşem saolsun bu siteyide o önermişti bana o gün bugündür takipçisiyim:))

evet canım hünerlibayanalrda çok güzel güzel profiterol yapmayı ordan öğrendım ben
videolu bı analtımı var süppeer :) herkeslerde bayıldı profiterolume tavsiyemdir

kazencim sana hak veriyoruz biz. ama alışılmışın dışına çıktık mı bizede zor geliyor tabiii... biz arkanızdayız, sonuçta site bizim sitemiz, değil mi kızlar...
yaptığınızda kolay birşey değil, sitenin 2 saat kapalı kalmasına bile dayanamıyoruz, siz bizi forumsuz bırakmamak için çabalıyorsunuz...

Pempecüm maalesef toptancılara verdiydik biz ama onalr da da kalmamıştır artık
bizdeki kalp şeklinde çiçek şeklinde bi de ayıcık şeklınde vardı
internetten bı arastırma yaptım facklemann ın var kalp şekıllı ama 10 tl bi kalıp biz üç denesini 2 tl ye satıodk yaa yuh kazık
neyse ben sorusturuyorum bulurum sana

ama arkadaşımız gitmiş... olmaz ki bu şimdi???

bendeki şans bu kadar işteee

işte bu süper olmuş kazen beyyy...
Burdaki muhabbetten kopupta başka topiklere gitmiyoruzz.bu şekilde olması iyi oldu.
Hatta saçlarımı boyatmayı düşünen ben ekstra sevindimmm...

Bu arada pembedanaya katılıyoruzz..site bizim sitemizz.sizlerde kurucuları olarak herzaman en iyisini yapmayı düşünüyorsunuzdurr..
Yeniliğe açık değiliz bu kötü ama alışıcuzzzzz:)))

selam kızlarr
ay ben sabahtan beri bebeklerim için yatak bakıyorum..sizden de bilgi alabülürmüyüm acabaaa :)) yaylı mı yaysız mı olacak? hangi marka olacak? üff ne zormuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…