selam kızlarr
ay ben sabahtan beri bebeklerim için yatak bakıyorum..sizden de bilgi alabülürmüyüm acabaaa :)) yaylı mı yaysız mı olacak? hangi marka olacak? üff ne zormuş yaa
ben şahsen park yatakları beğeniyorum... çok amaçlı kullanılıyor, büyüyüp ayaklanan kadar, sanmıyorum oda takımı alayım?
kızlar ara ara yazabiliyorum kusura bakmayın bu hafta çok yogunum(
çiğdemim tatlımmm benim ne zamandır rastlaşamıyoruz ya valla iki sohbet edemez olduk seninle(
nasılsın balımm bebeklerine yatak bakıyomuşsun ne güzell :)
yaysız sanki daha iyi olur gibi tabi yinede sen bilirsin tatlımmmm...
hoş geldin canımselam kızlarr
ay ben sabahtan beri bebeklerim için yatak bakıyorum..sizden de bilgi alabülürmüyüm acabaaa :)) yaylı mı yaysız mı olacak? hangi marka olacak? üff ne zormuş yaa
kızlr bugün su yok, iki gündürde fatoş yok... niye gelmiyo bu kızçelerrrrr? geziyorlar mı ki?
hoş geldin canım
ben hiç anlamam canım yataklardan
ayyy kuşum benimmmm evet yaa bi türlü denk gelemedik seninle..yatak olaylarına girdik artık..odalarını yavaş yavaş düzenliycez bakalım hayırlısıyla..
canım siz de bu ay başlıyormuşsunuz tedaviyeinşallahhhhh ilk denemede güzel haberler vereceksin bize..hem belki ikiz bile olur,ne dersin
kızlar face açtım kendime eklermisiniz beni
kontes hoşgeldin canım...nasıl yaramaz kızın,iyidir inşallahh
ayy ne güzel ya herbişeylerini yapmaya başlamışsınız..aman canım kendini çok yorma tek başına yapma emi balımmm
ewet kırmızıların gelmesiyle başlıcaz Allahın izniyle canım...doktora sormuştum kendi isteğimle 2 embrio transfer edebiliyormusunuz diye ewet dedi ayy o kadar sevindimkiii eşimle hep gönlümüzden geçen ikizdi o da doktorun evet demesine çok sevindi benden daha heyecanlı şuan...
inşallah herşey gönlümüzce olur bebegim ya çok saol destegin için
hoşbulduk canım ii çok şükür büyüyo işte,
seninkiler nasıl
benimkiler içerde tepiniyorlarallaha şükür sağlıkları yerinde 20 li haftaların ortasına gelince gerginlik,stres,heyecan arttı bende.. sanırım bunu hissediyorlar ve "biz iyiyiz" demek için daha çok hissettiriyorlar kendilerini
kızlar ben geldim ne ediyonuz pek yazamıyorum kızımla uğraşıyorummalum
kızlar face açtım kendime eklermisiniz beni
nanem tedaviye başlıyormuşsunuz hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin
canım 3 embriyo transferi olsaydı aman dikkat derdimbizim de hep gönlümüzden geçen ikizdi,iki alana bir bedava çıktı inşallahhh gönlünüzden geçen olur balım
benimkiler içerde tepiniyorlarallaha şükür sağlıkları yerinde 20 li haftaların ortasına gelince gerginlik,stres,heyecan arttı bende.. sanırım bunu hissediyorlar ve "biz iyiyiz" demek için daha çok hissettiriyorlar kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?