hoşgeldinn kontesimmmmbiz iyiyiz asıl sen nasılsın bayagıdır görüşemiyoruz...maşallah kızçen 3 aylık olmuş ya ne kadar çabuk büyüyor bunlar böle:))
ekleriz tabikii :)) ama isim lazım:))
ewet tatlım tüpbebege başlıyoruz inşallah kırmızıları bekliyorz:) şimide kırmızıların inadı tutar gelmez, bekliyoruz ya dört gözle:))
iki alana bir bedava hee ayy alemsin canım yaa:))
3'e izin vermiyorlar en fazla, kişinin istegine göre 2'ye çıkartabiliyorlarmış..
eşimde diyorki şimdi diyo 2 tane transfer ederler bunlarda 2 'ye bölünürmüş al sana 4 tane :))
yok dedim o kadarına bakamam:))
hele sağlıklı bir şekilde olsunda gerisi önemli deil ya gerçekten...
aminnn canımcanım sağlıkla kucaklarsın inş. çok dua et canım benim herşeyleri için kendin için onlar için
çok acıydı benim için herşey ama en güzel şey elimde bir meleğim var şükürler olsun rabbim acılarını göstermesin
iki alana bir bedava hee ayy alemsin canım yaa:))
3'e izin vermiyorlar en fazla, kişinin istegine göre 2'ye çıkartabiliyorlarmış..
eşimde diyorki şimdi diyo 2 tane transfer ederler bunlarda 2 'ye bölünürmüş al sana 4 tane :))
yok dedim o kadarına bakamam:))
hele sağlıklı bir şekilde olsunda gerisi önemli deil ya gerçekten...
yer onları tezyesi yer :))
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın seni ve bebeklerini
inş sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin balım benimm...
canım inş dilediğin olur rabbim sağlıklı evlatlar versin sana
başka bişe istemeeeeee
aminnn canımrabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder..
evet yaa o ihtimal de var :)) bak ben hiç düşünmemiştimben sanki 3ten fazla olmuyormuş gibi görmeye başladım artıkın sağlıkla gelir inşallah kuzu(ları)n
aminn canımm..
hadi bakalım bol şanslarr..güzel hebrlerini bekliyorum..
Nanemm sormak ayıp olmasın kaça mal olacak tüp bebek??
Selammmmmmmm yazıyordum kiii çayım dökülüyordu nerdeysee :):):) ee napıyonuss bakemmm
testim pozitif çıktı :)))
estf canım...
şöyle söylim canım, benim eşim halkbankasında çalıştıgı için halkbankasıyla anlaşması var hastanenin 2800'e geliyor ama eşim bankanın kurum doktoruyla görüşmüş hrs hastanesindeki konuştugumuz doktor arkadaşıymış.. 1300 tl teklif etmiş ona bakalım haber bekliyoruz ewet derlerse 1300'e yaptırcaz herşey dahil ama kabul etmezlerse 2800'e yaptırcaz canım..
Mesela american medicana hastanesiyle de anlaşması var halkbankasının, orda 1300 tl demişlerdi ama biz hrs'ye daha çok içimiz ısındı o yüzden orda yaptırmaya karar verdik...
Raporlu olacagımız için fiyat bu kadar iniyor canım raporsuz 2800 4600'e çıkıyor canım...
Rapor dediğim de eşimin sperm sayısını gösteren test sonuçlarına istineden devlet hastanesinden alacagımız tüpbebek raporu...
hayırlısıylaaa gelsin bebeğiniz canım yaa inş. Ilk seferde tutarrr tatlımmm
estf canım...
şöyle söylim canım, benim eşim halkbankasında çalıştıgı için halkbankasıyla anlaşması var hastanenin 2800'e geliyor ama eşim bankanın kurum doktoruyla görüşmüş hrs hastanesindeki konuştugumuz doktor arkadaşıymış.. 1300 TL teklif etmiş ona bakalım haber bekliyoruz ewet derlerse 1300'e yaptırcaz herşey dahil ama kabul etmezlerse 2800'e yaptırcaz canım..
mesela american medicana hastanesiyle de anlaşması var halkbankasının, orda 1300 TL demişlerdi ama biz hrs'ye daha çok içimiz ısındı o yüzden orda yaptırmaya karar verdik...
raporlu olacagımız için fiyat bu kadar iniyor canım raporsuz 2800 4600'e çıkıyor canım...
rapor dediğim de eşimin sperm sayısını gösteren test sonuçlarına istineden devlet hastanesinden alacagımız tüpbebek raporu...
ooo süpppeeerrr 2800 bile çok iyi bi rakammm :)))
kızlar salağım ben yaaaaaaaaaaa............
tast yaptım ben
bu sitede yasaklamadıkmı hıı erkenden test yapmayı daha 1 haftadan fazla var ne diye gittin test yaptın canım ya
geliyo 5 kardeş geliyo
bencede çok iyi canım rapor saolsun :))
şimdi haber aldım eşimden 1300'e tamam demişler ama ilaç parası hariç:))
yinede süper ilaçlar zaten 600-800 arası değişiyor bence çok iyi bir rakam oldu yaa sevindim şimdi valla:))
kızlar salağım ben yaaaaaaaaaaa............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?