Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tebriklerr, hamişsinizzzzz

tebriklerr, hamişsinizzzzz

ay ağzından bal damlıyor ne biliyim oakadar duygulandımki 4 yıldır hep bende hamileyim diyeceğim günü bekliyorum hatta nasılsa hamile değilsem bile beni anlar diye düşündüğüm kardeşime dün ben hamileyim dedim sırf o kelimeyi kullanayım diye anneme,kayınvalideme en önemlisi eşime gerçekten emin olarak bi haykırsam RABBİM HİÇ KİMSEYİ BU DERTLE İMTİHAN ETMESİN BENİDE ETMESİN inş. kandada çıkar inş. bebeğim benimledir AMİNNNN.

Kizlarrr iyi aksamlar nasilsiniz? biz cok iyiyyizzz

para mi biriktiriyorsunuz?????

ben de para biriktirmek istiyorummmmm :))) ama benim birikimlerimi euro olarak hesaplicaksinizz :))) beni de ekleyin listeyeeeeee

Son düzenleyen: Moderatör:

pazartesi yaptırt hemen kan testinide şekerim...sonra dokora hemen şekercimm, folikleri yuvarlaman lazım, vitaminler falan... hadi darısı benim başıma

pazartesi yaptırt hemen kan testinide şekerim...sonra dokora hemen şekercimm, folikleri yuvarlaman lazım, vitaminler falan... hadi darısı benim başıma

yapma böyle havaya giriyorum valla inş. sözlerin dua yerine geçer :)

sen preseedi denedinmi?yada tedavi falan ne durumdasın şu anda?

yok canım benim ilk ayım bu ay...bi sorunumda yok, bakalım kısmett, ne zamana gelecek bebeğim...

ilk ayım derken yenimi korunmayı bıraktın yani? hayırlısı bakalım inş. bekletmeden gelir bebeğin hadi hayırlı geceler lütfen fetih suresi falan okuyup dua edermisin bana çok ihtiyacım var adım kadriye:)

iyi geceler canım, dualarım seninle..
6 ay önce bebeğimi kaybettim ben. o zamanda ikinci ay hamiş kalmıştım. umarım yine sorun çıkmadan hemen gelir bebeğim...

hoşgeldinn canımm evet hamileyim rabbime bin şükür..canım tedaviyle değil preseed kullanmıştım bu ay rabbim vesile ettle cok şükür..
canımmm maşallah bebişlerin doğmuş maşallah allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinn..cok sevindim senin adına herşeyin güzel olmasına darısı inş. bütün hamişlerin başına olsun sağlıklı sıhatli...
isimlerini ney koydun canım listeye yazalım ve tam doğum tarihleri...

canım silik bile cıksa bir umut var demektir...cünki benimde silikti ve gün gectikce cizgi koyulaştı hem senin kullandığın testler erken gebelik testi olduğu için erkenden belli olabiliyo...cünki benim testlerimd o markaydı diğer normal testlerde cıkmadı erken gebelikte cıktı sonradan diğerlerindede belli oldu...hadi inş. kandada cıkarsa daha cok sevinicez..dualrım ve kalbim seninle canım...

inş. canım yarın kesinleşicek inş. bugün ovulasyon testi yaptı 2.çizgi bariz vardı yine öncekilerden daha koyu normal gebelik testi yaptım o negatifti ama böyle test elimde ikiye ayrılıyor dandik bişey yani preseed in yanında yollamışlar rapid testmi ne hep yabancı yazıyor yani nettede arattım bulamadım keşke yine erken gebelik yapsaydım hayırlısı bakalım hatice birde ara sıra karnımda gurultular başladı sanki hasta olacakmışım gibi üşütmüşte olabilirim gerçi ama ne bilim hamile olsam bile olurmu sende olmuşmuydu gurultu ?

canım evet aynen benimde oldu o gurultu tam böyle kasık bölgemde ben dedim kesin adet olucam cünki adet olucamdada gurultu olurdu sonra kanda cıkınca bebiş varmış dedim...inşallah yarın kandada baktırısın kesinleşir...bende preseedin yanında gelen testlerden yaptım ilk önce cıkmadı sonra ertesi günü erken gebelik testinde yapınca cıktı preseedle gelenden adet günü yaptım o zaman silikleşmişti anca..

Kizlarrr iyi aksamlar nasilsiniz? biz cok iyiyyizzz

para mi biriktiriyorsunuz?????

ben de para biriktirmek istiyorummmmm :))) ama benim birikimlerimi euro olarak hesaplicaksinizz :))) beni de ekleyin listeyeeeeee

tabii canım senınkı euro olarak ekleyelım :) biriktir tabii :)

tabii canım senınkı euro olarak ekleyelım :) biriktir tabii :)

ayşem ayşemmmm ben de bırıktırıyorummmm dedığınız gunden berıı cebımde olanı eşimın cebınde olanıı ıneklıı kumbarama atıyorum şuandaa 16.5 paramız var .benı de lıseteye ekler msıın şekercımmm

selam kızlar nerelerdesiniz yaaa çok canım sıkılıyor hiçbirinizde yoksunuz

selam fatoscum nasıl gidiyor hamilelik. cinsiyet belli mi.

Çok sevindim canım,güzel bir hamilelik diliyorum sana,sağlıkla...
26 EKİMDE DOĞDULAR,aRDA VE DURU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…