Çok sevindim canım,güzel bir hamilelik diliyorum sana,sağlıkla...
26 EKİMDE DOĞDULAR,aRDA VE DURU
gamzelikız hayatım sen hangi ay annesi olacaksın allah nasip eDerse inşallah
ben ağustos annesi topiğinDe seni göremeDimDe
canım ben temmuz annesi olucam allahım izin verirse inş..sat. göre 16 temmuzda olucak bebişim inş..
kızlarrrr napıyosunnzz..
memleketteydim ben..kuzanimin düğünü vvardı onun için gittimm..35. gün ve benim kırmızılardan tık yokkk..
yarın toksoplazma sonuçlarını dr.a göstermem lazımm..çünkü bende enfeksiyona meyill var sanırımm((
ama Allahın izniyle hiç bişeyden korkmuyorumm..
toksoplazmanında dış gebeliğinde çaresi varr.onlar benden korksunnn..
sizlerde ne var neyokk??
kimsecikler yok ama kaçırdığım bişey varmı??
selammm canımmmm hoşgeldinnnn bende şimdi geldimmm daha geçmişe bakmadımmm.. buarada moralin hep böyle olsunn...Allah ın izniyleee onunda ççaresine bakılırr.. kıssssenin adetin neden bu kadar geickti heee yoksaaaaaaa yoksaaaaaaa
ahh gülüm menimm...
tabiki bu beni sevindirir-di kafamdaki soru işaretleri olmasa...
eğer bende toksoplazma varsa ve ben hamileysem buda düşükle sonuçlanırr...
yarın kesin gidicem dr.aa inşallahhhh :18:
canım sat. göre ne cıkıyo o diyolar..inşallah bebişin vaktinde annesine gelir..anlaDım canım benimDe sata göre 5 ağustos sezeryan olacağı için herşey yolunDa giDerse inşallahhh 10 gün erken gelir aslınDa ama sata göre topiğe üye olunuyor Değil mi
canımm hoşgeldin hafta sonu baya eğlendin sanırımm..kızlarrrr napıyosunnzz..
memleketteydim ben..kuzanimin düğünü vvardı onun için gittimm..35. gün ve benim kırmızılardan tık yokkk..
yarın toksoplazma sonuçlarını dr.a göstermem lazımm..çünkü bende enfeksiyona meyill var sanırımm((
ama Allahın izniyle hiç bişeyden korkmuyorumm..
toksoplazmanında dış gebeliğinde çaresi varr.onlar benden korksunnn..
sizlerde ne var neyokk??
kimsecikler yok ama kaçırdığım bişey varmı??
heee bu arada eve gelmeden test alayım.varsa çıkar dedim amaa..test yokmuşşşş..şansa bak...
canımm hoşgeldin hafta sonu baya eğlendin sanırımm..
anamm senin adet neden bu kadar geciktiki bayada olmuş..
ama hemen öyle şundan kaynaklı gebelik düşükle sonlancak diye düşünme..
rabbim cok büyük o ne derse o eğer yiyecek ekmeği varsa her şekilde doğar yeterki sen stres yapma..
ayyy şansa bak acaba bu bir ışıkmıki diye düşünmüyoda değilim..
kızz acaba varmıki bişeyler bence yarın işe giderken test al yap bakalım cünki bu kadar gecikme neden olsun..
elıff kız hamış mısın yoksaaaaaaaaaaaa
canım benim son adet tarihim 17 kasım ama normalde 22sinde olmam lazımdı bir hafta erken geldi yani belli olmuyo bazen 28 günde bazen 26 günde geliyo bu sefer 23. günde geldi 3 ay önce falanda böyle gelmişti anlıcağın karışık biraz sanırım stres falan etkiliyo beni ben yinede 28 olarak falan hesaplıyorum beklenen adet tarihimde 15 aralık oluyor böylece SAT:17 kasım SATtan bir önceki: 25 ekim SAT tan iki önceki: 29 eylül canım tekrar teşekkür ederim bu arada sanırım sen hamilesin hayırlı olsun canım tebrik ederim allah bizede nasip eder
inşallah en yakın zamanda
canımbenimmm...canım haticemmm...
bilmiyorumm varmı yokmu..inan bana eğer yoksa zerre kadar üzülmiycemm..neler atlattığımı biliyosunnn...
kürtajdan sonra düzensizlikler oluyomuş ama benimki gerçekten hafif bi kürtajdı..5 dakikada bitti..25 gün sonra adet gördümm.şimdi neden olmadımm merak etmiyor değilimm..
Rabbimden dilerimm dermansız dertler vermesinnn..özeldeki bayan dr.a gidip baktırırım bikaç gün daha olmazsam..
yarın sağlık ocağına gidicemm.orda baktırırımmm...
ayy hatçemm şimdi beni kürtaj yapan dr.u aradımm..
toksoplazmayı söyledimm...
toksoplazma varsa bile ikinci bi düşüğe sebep olmaz dedi...
bide benimki dış gebelikmiydi dedimm.hayır bozulmuş gebelikti seninki dedii..yirim ben onu..sevindirik oldumm.
bazen bunalıma giriyorum ama şu bikaç gündür kocişimin ve benim sağlığımdan daha kıymetli bişey yok ve herşeyinn
çaresi var insanlar neleri yeniyor diye düşünüyorumm..inşallahh böyle devam ederimm..
allahın izniylee herşey düzelecekk.inanıyorummm...:97:
selam kızlarrrrrrr....nasılsınız bugünn..
ayy beni hiç sormayın acayipp bulantılar başladıı ve halsizimde yatıyorum..
pembecim hafta sonu olunca kimseler yok ben varım ama benimde pc başında duracak halim yok..
gamzelikız çok teşekkür ederim ticker için ellerine sağlık
tebrik ederim gamzelikız yeni farkettim seninde çok yeniymiş hamileliğin hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?