aynen öyle valla :)
yarınkı iş olursa burda aldıgmın ıkıkatını alıcam maaş olrk bilmiyorum hayırlısı olur ınsallah
ama cumartesi öğlene kadar calışma var onada olsn artık napayım diyorum burda cekktıgım sıkıntıdan iyidir
hayırlısı olsun şekerim...genciz daha, katlanılır..
gamzeli sen haticemiydin
ben kaçar kızlar iyi akşamlar iyi tatşiiller sizlere :)
canım hamişsin çok sevindim sağlıkla kucaklarsın inş meleğini
iyiyim çok şükür bende özledim valla evde kızımla olmak güzelde o olmasa çok sıkıcı zaten alışmışız çalışmaya
evet canım cok sağol cok şükürki rabbim oldu inşallah bundan sonrasıda güzel gider ve bebişimi sağlıklı kucaklarım..
bebişinde iyi olmasına sevindim peki çalışıcakmısın tekrardan yoksa evde bebişine bakıcaksın..çalışmaya alışınca acayip zor geliyo evde durmak ama cok şükür kıscen var onunla zamanı bile anlamassın..
bende geldim şu bulaşık makinasını yerleştirmek çok güzelde, boşaltmak zor be anacımmm...neyseki hallettim, kociş gelsinde mama yiyelim...
hoşgeldin pembemmm..evet aynen en nefret ettiğim şeyy boşaltmak..ama şu sıralar koçişim yaptığı için o işleri rahatım yani..bende geldim şu bulaşık makinasını yerleştirmek çok güzelde, boşaltmak zor be anacımmm...neyseki hallettim, kociş gelsinde mama yiyelim...
anladım canım bebişin biraz büyüsün boşver başkasına emanet etmek zor cünki..inş canım
şuan için çalışmayı düşünmüyorum ilersi ne gösterir bilinmez tabi
iyi akşamlar canım güle güle dikkat et kendine..ben kaçtım kızlar ii akşamlar yemek hazırlıyım kocişim gelir birazsdan
evet canım bende görmedim lekesi gelmiş sanırım dinleniyodur belki...bugün oğlak75 gelmedi? bi daha yaptılar mı acaba test? çok merak ettim ben.
kızlar bişey sorucam bu tickerları nsl ekliyorsunuz çok güzeller ama ben bulamadım maalesef
iyi akşamlarr kızlarrrrrrr men geldim:86:
hoşgeldin pembemmm..evet aynen en nefret ettiğim şeyy boşaltmak..ama şu sıralar koçişim yaptığı için o işleri rahatım yani..
anladım canım bebişin biraz büyüsün boşver başkasına emanet etmek zor cünki..
iyi akşamlar canım güle güle dikkat et kendine..
evet canım bende görmedim lekesi gelmiş sanırım dinleniyodur belki...
canım bu tickerleri bi arkadaş yaptı ama diğerlerini yapıyorum istersen yaparım sana..ama benimkisinden beceremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?