Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben yine geldimmmmm bir gidiyom bir geliyom...ama sizinle yazışmayıncada olmuyoo....özlüyomm ben sizi yaaa..:98:

hayırlısı olsun şekerim...genciz daha, katlanılır..

canım hamişsin çok sevindim sağlıkla kucaklarsın inş meleğini
iyiyim çok şükür bende özledim valla evde kızımla olmak güzelde o olmasa çok sıkıcı zaten alışmışız çalışmaya

evet canım cok sağol cok şükürki rabbim oldu inşallah bundan sonrasıda güzel gider ve bebişimi sağlıklı kucaklarım..
bebişinde iyi olmasına sevindim peki çalışıcakmısın tekrardan yoksa evde bebişine bakıcaksın..çalışmaya alışınca acayip zor geliyo evde durmak ama cok şükür kıscen var onunla zamanı bile anlamassın..

bende geldim şu bulaşık makinasını yerleştirmek çok güzelde, boşaltmak zor be anacımmm...neyseki hallettim, kociş gelsinde mama yiyelim...

inş canım
şuan için çalışmayı düşünmüyorum ilersi ne gösterir bilinmez tabi

bende geldim şu bulaşık makinasını yerleştirmek çok güzelde, boşaltmak zor be anacımmm...neyseki hallettim, kociş gelsinde mama yiyelim...
hoşgeldin pembemmm..evet aynen en nefret ettiğim şeyy boşaltmak..ama şu sıralar koçişim yaptığı için o işleri rahatım yani..
inş canım
şuan için çalışmayı düşünmüyorum ilersi ne gösterir bilinmez tabi
anladım canım bebişin biraz büyüsün boşver başkasına emanet etmek zor cünki..
ben kaçtım kızlar ii akşamlar yemek hazırlıyım kocişim gelir birazsdan
iyi akşamlar canım güle güle dikkat et kendine..
bugün oğlak75 gelmedi? bi daha yaptılar mı acaba test? çok merak ettim ben.
evet canım bende görmedim lekesi gelmiş sanırım dinleniyodur belki...

kızlar bişey sorucam bu tickerları nsl ekliyorsunuz çok güzeller ama ben bulamadım maalesef

canım bu tickerleri bi arkadaş yaptı ama diğerlerini yapıyorum istersen yaparım sana..ama benimkisinden beceremiyorum..

teşekkür ederim canım eğer yapabilirsen sevinirim ama ben hamile değilim yani bana hangisi uygun bilmiyorum 15 aralık adet günümü bekliyorum umarım 15 inde adet olmam ve bu ay hamile kalırım

kızlar merhaba
hcg değerim bugün 64 çıktı doktorumla konuştum normal güzel bir değer dedi progesteronda baktırdım o da 40 o da çok iyi dedi bundan sonrası allah kalmış bundan allhım korusun bir şey olursa normal düşük olur kimyasal değil bu dedi progesteron çok iyiymiş allahım sağlıklı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…