teşekkür ederim canım eğer yapabilirsen sevinirim ama ben hamile değilim yani bana hangisi uygun bilmiyorum 15 aralık adet günümü bekliyorum umarım 15 inde adet olmam ve bu ay hamile kalırım
kızlar merhaba
hcg değerim bugün 64 çıktı doktorumla konuştum normal güzel bir değer dedi progesteronda baktırdım o da 40 o da çok iyi dedi bundan sonrası allah kalmış bundan allhım korusun bir şey olursa normal düşük olur kimyasal değil bu dedi progesteron çok iyiymiş allahım sağlıklı versin inşallah
ilk adet günün ve kac günde bir adet oluyosun canım test tickırı yaparız sana...inşallah sonrasındada bebiş tickırı yapmak nasip olur..sen yaz bilgilerini ben sana özelden atarım linki..
kızlar merhaba
hcg değerim bugün 64 çıktı doktorumla konuştum normal güzel bir değer dedi progesteronda baktırdım o da 40 o da çok iyi dedi bundan sonrası allah kalmış bundan allhım korusun bir şey olursa normal düşük olur kimyasal değil bu dedi progesteron çok iyiymiş allahım sağlıklı versin inşallah
cnm çok sevindim tebrik ederim
rabbim kuzunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar merhaba
günaydınn kızlarrrr
hoşbulduk hatcemmmm bulantılar başlamışş cnm benimmm ne güzell demek hamileliğinn sağlıklı ilerliyor allahın izniylegünaydınnnn hoşgeldin emoşum..:92::92:
hatice ye preseed vesile olduHatice hamileymişsin çok sevindim canım yaaaTebrik ederim,hayırlı olsun..Tedaviyle mi oldu canım?ne önemi var ki gerçi,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım..
Kızlar benim yavrular doğdu haber vereyim dedim,ikisi de sağlıklı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?