kızlar yaaa ben yarın sabah bi test yapmaya karar verdim. 3ü gibi benim regl olmam lazım zaten...
ne diyosunuz?
3ü cumartesi demi benim gibi aynı benim pazardı günüm salı yapmıştım canım
bak pembem şu linkten benim pozitif gebelik etstleri fikrin olur
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri-95.html
çıkmazsada yapmayacağım bi daha oturup günümü bekleyeceğim...ewde test olması sakıncalı...dışarıda otururken bile aklım hep ewdeki testte kalıyor yaa...psikolojim bozuldu yemin ederim...
öyleyse yap arkadaşım aklında kalacağına çıkmazsa 2 gün sonra sabah bir daha yaparsın
canımbenimmm...canım haticemmm...
bilmiyorumm varmı yokmu..inan bana eğer yoksa zerre kadar üzülmiycemm..neler atlattığımı biliyosunnn...
kürtajdan sonra düzensizlikler oluyomuş ama benimki gerçekten hafif bi kürtajdı..5 dakikada bitti..25 gün sonra adet gördümm.şimdi neden olmadımm merak etmiyor değilimm..
Rabbimden dilerimm dermansız dertler vermesinnn..özeldeki bayan dr.a gidip baktırırım bikaç gün daha olmazsam..
yarın sağlık ocağına gidicemm.orda baktırırımmm...
ayy hatçemm şimdi beni kürtaj yapan dr.u aradımm..
toksoplazmayı söyledimm...
toksoplazma varsa bile ikinci bi düşüğe sebep olmaz dedi...
bide benimki dış gebelikmiydi dedimm.hayır bozulmuş gebelikti seninki dedii..yirim ben onu..sevindirik oldumm.
bazen bunalıma giriyorum ama şu bikaç gündür kocişimin ve benim sağlığımdan daha kıymetli bişey yok ve herşeyinn
çaresi var insanlar neleri yeniyor diye düşünüyorumm..inşallahh böyle devam ederimm..
allahın izniylee herşey düzelecekk.inanıyorummm...:97:
ayşeee günaydınn ...
Günaydın kızlar..nasılsınız? şimdi diyceksiniz ki idilin sabahın köründe ne işi var topikte? uyuyamıyorummmmmm
rüyamda Hatice'yi gördüm bir kapalı havuzda yüzüyordu göbüşü kocaman olmuştu
ne var ne yok görüşmeyeli?
ben bugün doğuma hazırlık derslerine başlıyorum...çok heycanlııııı :18:
günaydınnnnn...Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiimkanka ne zaman gidiyon sağlık ocağına
birriktirirsin tabi..bakkaldan marketten artan bozuklukları kumbaraya atıyozz...ay sonunda çeyreklik alıcaz inşallahhh... :92:Kızlar ne parası biriktiriyonuz, ben de biriktirebilir miyim ki
KotuKediSero+, idilcan+, flamekiss Günaydın kızlaaarrr :)))
yavyummm işte bu haberlere çok sevındım hadi hayırlısı inşallah regl de gelmemiş :))
Ayyyyy ne çok şey olmuş ben yokken, Şenay gelmiş, dilemmanın ikizleri doğmuş, amanın ne çok şey kaçırmışımösledim sizi yaaaaaaaa canlarım benim
Kankaaaaaaa bak idil rüyasını söyleyince ben de rüyamı hatırladım şimdi, ben gece rüyamda senin beni arayıp hamileyim dediğini gördümbi de geçen sefer de rüyamda görmüştüm ertesi gün müjdeyi vermiştin, ay inşallah yine öyle olur yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?