Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KotuKediSero+, idilcan+, flamekiss Günaydın kızlaaarrr :)))

Ayyyyy ne çok şey olmuş ben yokken, Şenay gelmiş, dilemmanın ikizleri doğmuş, amanın ne çok şey kaçırmışım ösledim sizi yaaaaaaaa canlarım benim

ama sen hiç gelmiyorsun ki anacımm oyüzden kaçırıyorsun olaylarıı

günaydın canımm.rüyan hayırlara çıksın inşallahhh...
hazırlık dersleriininde yararını görürsün inşallahhh...

inşallahhhhh elifim inşallahh....nasıldı kuzeninin düğünü? eğlendiniz mi kız

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sabırsızlıkla bekliyoruzzz

yyaa sen,n ne zamana kadar devam edicek bu durumm..gel artıkınn.....

Valla hayatım bu sene geçen seneki kadar rahat diilim, çünkü geçen sene formatör olduğum için hem dersim daha azdı hem de akşama kadar okuldaydım, çok boş vaktim oluyodu, bu sene hem derslerim daha yoğun hem de öğlende çıkıp eve gidiyorum hemen evin işlerine dalıyorum :26: yani artık eskisi kadar rahat giremem ama geçen haftaki yoğunluğu da atlattım çok şükür, artık her fırsatta burdayım inşallah
Arkidişim gelsin fotoğraflarımı ondan alıp koyucam buraya yemekte çok güseldim de görün istiyorum

:inşallahhhhh elifim inşallahh....nasıldı kuzeninin düğünü? eğlendiniz mi kız

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sabırsızlıkla bekliyoruzzz

iyiydi son dakkada coştumm tam oynarken dayımın oğlu geçmiş karşımaa gözlerini dikmişş..nerdeyse dövecekk..beni seviyodu...
üzüldüm yaa..sevdiğin insanı bi başkasıyla görmekk...çok kötü olsa gerekk..Allah kimseye nasip etmesinn...

tamam..koy muhakkak bakalımmm....
güzel olmuşundur canımmm.aksini düşünmedik zatennn... :97:

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|6,75|93,25|
3|Yavyum|00|00|
4|Yildiz01|00|00|
5|ParadiesAngel|4,30|95,7|
6|Ay_she|8,30|91,70|
7|Su06|00|00|
8|Gamzelikiz|9,50|90,5|
9|Pembedana|1,55|98,45|
10|Meltemm|5,50|94,5|
11|Gökçegökçe|16,5|83,5|
12||00|00|
**kızlar yaa ben fikir değiştirdim zahmet olmassa özel msj atın şekerler ok mi :)

hııı sana mı aşıktı ???

e ben ne olacammmmm :))

**kızlar yaa ben fikir değiştirdim zahmet olmassa özel msj atın şekerler ok mi :)

eden Ayşe ben anlamadımmm...neden özel mesajj...bu arada bana 13 lirra yazabilirsinn...

eden Ayşe ben anlamadımmm...neden özel mesajj...bu arada bana 13 lirra yazabilirsinn...

kız biriktirdiğin paraları özel olarak yazıcan ayşeye :)))

aaa yazık platonik aşkk çok kötü gerçektenn

yaa bizim netimiz o kadar yavaşkii..özel mesaj atmak işkence olurr..neysee olsunn..atarımm...

evet canımm çok kötü..ben severim o çocuğu..keşke bana o gözle bakmasaydı.. nişanlı şimdii.. Allah mesut etsin inşallahh...

yavyum özel mesajla daha iyi takip ederim diye çünkü karışabilir kasımasını istemem :)
bugunluk ekledım sonrakı gunler ıcın msj atarsın ok :)

canım sana kaç oyro yazıyoruz

Son düzenleme:
bu arada kızlarr eşim kırmızıları soruyo.bende hala gelmedi deyince yaa tüh falan diyo..eskiden gözleri parlayarak acaba bebişmi var derdi..ya o bir iki kere yaptığımız kaçamağı hatırlamıyo..korunmadığımızı yani..yada hiç ihtimal vermiyo..çünkü ben bu saatten sonra yumurta falan olmaz demiştimm.tamamen kürtaja bağlı düzensizlik sanıyorr...bakalımmm...hayırlısı...

GÜNAYDINNNN GÜZELLERİMM HAYIRLI SABAHLAR..

ahhh idilim beni rüyasında görmüş hayırlara cıksın inş..birgün öyle kocaman olduğu günleride görürüz inşallah canım..

gönül bu canımmm çocuğun suçu yokk :)

canım sana kaç oyro yazıyoruz

canım ayşemm şimdi saydım kumbaradaki paraları (daha önceden biriktiriyordum zaten) bana 14,10€ yazabilirsin
yalnız kumbaradan 5tl de çıktı

hayırlısı canımm

ahhh idilim beni rüyasında görmüş hayırlara cıksın inş..birgün öyle kocaman olduğu günleride görürüz inşallah canım..

günaydın canım hoşgelmişsen :) evet ya rüyamda seni gördümm, eşin de vardı çok mutluydunuz, yüzüyordunn tek parça siyah mayo giymiştin (ayrıntıya bak) göbüşün kocamandı..... iyi bir rüyaydı yaaa :) ben de seni gördüğüme çok seviniyodum filann böyle bir rüya...belki saçma ama gördük işte bi kere napalım :))))

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın gamzelim :)

Canım bugun euro 1,96 tl yaani 5 tl 2,55 euro yapiyo 14,10€ +2,55€=16,65€ :) sende 100 euro ya mı tamamlıcaksın
yoksa 100 tl ye mı 100 tl ye tamamlıcam dıosan onu eurıya cevıyorum 51 euro fln yapiyo :)

Son düzenleme:
Canım bugun euro 1,96 tl yaani 5 tl 2,55 euro yapiyo 14,10€ +2,55€=16,65€ :) sende 100 euro ya mı tamamlıcaksın
yoksa 100 tl ye mı 100 tl ye tamamlıcam dıosan onu eurıya cevıyorum 51 euro fln yapiyo :)

Allah iyiliğini versin Ayşemmmm
tamam benimkileri de tl olarak hesaplayalımm ayrımcılık olmasın :)))

hoşbulmuşammm.. vala tam ayrıntısına kadar görmüşsün daha ne olsun...gercekten güzel bir rüya allahım hayra cıkarsın...
günaydın haticecimm...
elifcim yapmadınmı daha test..hiç adet belirtisi falan yokmu eğer yoksa alda yap şu testi yaa..:84:
Günaydın gamzelim :)

sağol ayşemmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…