Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
PAMUK ELLER CEBEEE

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|00|00|
2|Yelizcem|6,75|93,25|
3|Yavyum|13,00|87,00|
4|Yildiz01|00|00|
5|ParadiesAngel|4,30|95,7|
6|Ay_she|8,30|91,70|
7|Su06|00|00|
8|Gamzelikiz|9,50|90,5|
9|Pembedana|1,55|98,45|
10|Meltemm|10,00|90,00|
11|Gökçegökçe|16,5|83,5|
12|İdilcan|32,00|68,00|
**kızlar yaa ben fikir değiştirdim zahmet olmassa özel msj atın şekerler ok mi :)

Son düzenleme:
tamam gülüm tamam yapcam sağlık ocağına bi gideyimm..bugün hafta başı yoğunuzz..izin isteyebilirmiyimki... :26:
anladım canım..yapta merakımızda gitsin bari..
gunaydın aşk böcüklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin gökcecimm...

kızlarr hepinizi öpüyorum benim yatma saati geldi..uzanayımm gelirim yine hadi başşşş başşşşş:79::79:

Kızlar memlekette havalar nasıl?? burada kar yağıyorrr...

birazdan doğuma hazırlanıcam :) şimdiden hepinizi öpüyorumm kendinize iyi bakın ve özleyin beni.....
ders biter bitmez gelirim.......

günaydın herkese...
benim adetim 1 hafta geçmişti ve belirtilerim çok yüksekti...
cuma günü kan tahlili yaptırdım 2.6 çıktıı...
ama belirtilerim devam ediyorrr ve hala adet olmadım..
komşum yumurtlama döneminden sonra hamile kalmış olabilirsin diyorr...
bir fikriniz var mı acabaa??

Günaydın canım :)

mucukssssssssssssssssssssssssssss

hoşgeldin gökcecimm...

kızlarr hepinizi öpüyorum benim yatma saati geldi..uzanayımm gelirim yine hadi başşşş başşşşş:79::79:

hoşbuldukk hatçemmmmmmmmmmm
sana tatlı uykular canm benımmmm

gunaydın canm bız ıyıyızzzzzzzzz :92::92::92:
siz nasılısnızzzz ? dersler başlıormuşşş ohh ohhhh az kaldııı doğuma benı heyecan bastıı

gunaydın canm bız ıyıyızzzzzzzzz :92::92::92:
siz nasılısnızzzz ? dersler başlıormuşşş ohh ohhhh az kaldııı doğuma benı heyecan bastıı

biz de iyiyiz teyzeeesi....evet dersler başlıyo birazdan çıkıcam...az kaldı ben de çok heyecan yapıyorummm
sen sezeryan olcaksan hiç korkma canımmm ben normal doğum olcak diye heyecanlanıyorummm ahhhhhh kızıma hep söylüyorum ''annenin canını acıtma, tek ıkınmayla çıkıver '' diyorum bakalım anne sözü dinlicek mii kızım

merhaba...vallahi ben bu kan testlerinden hiç anlamıyorum ama buradakiler yardımcı olurlar sana mutlaka
2,6 negatif mi pozitif mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

birazdan doğuma hazırlanıcam :) şimdiden hepinizi öpüyorumm kendinize iyi bakın ve özleyin beni.....

canm benım buralarda şimdılık hava maşallah guselll
şahsennn geçen sene bu zamanlarda kar kış kıyamet olan bayburtta bılee hava 15 dereceee.... kuresel ısınma ıyıce kendını gostermeye başladı. ayrıca yurt genelınde de aralık ın ortasına kadar bu şekılde sıcaklıklar devam edecekmişşş hayırlısı dıyelımmmm

ayyyy ne gusellll, burda da olsa ole ders falannn ben de gderdımmmmm ...sana ıyı dersler ıdılışkommm opüyorummmmmmmm

günaydın kıslar nasılsınız
hemşom kurban doğuma hazırlıkmı yapıyorsun allahım kolaylık versin
bende bugün 24 tl bırakıyorum

gunaydın aşk böcüklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn canııımmm...

tamammmm.... :18:
kızlar memlekette havalar nasıl?? Burada kar yağıyorrr...

Birazdan doğuma hazırlanıcam :) şimdiden hepinizi öpüyorumm kendinize iyi bakın ve özleyin beni.....
Ders biter bitmez gelirim.......

bende öpüyorum canımm.hoşçakalll...

canım adetin bu kadar geçmiş ve 2.6 çıkmış..bana yoktur gb geldi...
Adet gecikmesi bir sürü sebepten olabiliyo..sakın kafana takma..takarsan gecikirr...

evet ben sezeryan düşünüyorum ama bakalımm dr um ıstemıorr normal doğum yapma kapasıtesıne sahıpmışımmm neyseee bakalımmm bebeğin donme durumuna bağlı her şeyy .. bı bakmışsın ben de pırtlatıvermişimmmmmm ama yok yok yaaaa şimdı ıkınamam falan allah koruusn bebeğime zarar vermeyımmm :18::18::18: hayırlısı olsun aralık 16 da ıst dr umla randevum varrr... hayırlısı dıorummmm

ay buralar çok soğuk gökcem yaaa....derse giderken kaymam umarım
canım dersler burada mecburi değil de sigorta karşılıyo bi de ben çok korktuğum için hazırlıklı olmam lazım dimi amaaa o yüzden gitmek istedimm

günaydın kıslar nasılsınız
hemşom kurban doğuma hazırlıkmı yapıyorsun allahım kolaylık versin
bende bugün 24 tl bırakıyorum

evet doğuma hazırlanıyorum hemşommmm ilk dersim olacak bugün bakalım ne yapıcazzz :)))

bende öpüyorum canımm.hoşçakalll...

muahhhhhhhhhhhhh

hihihihihihihihihi hayırlısı gökcemmmm çok korkuyorsan sezeryan yap bencee benim öyle bir şansım yok yaa offf

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ne güzel ya ders mers neler anlatıyoalr naptırıyoalr bizede anlat gelince hemi :)

günaydın :)

2,6 pozitif sayılamıycak bi değer heleki regl bi hafta gecıkmıs yanı çok çok yuksek olmalıydı betahcg
muhtemelen gelicek adetınız bebek yok gibi gözüküyor doğrusu hakkında hayırlısı olsun canım :)

Son düzenleme:

eliffff canım sen hala test yapmadın mııı ama bı yapsana yaaa
baya geçmiş adetınn hem bızı de meraklandırıyorsunnn
inş. hayırlııysaaa testın pozıtıf çıksın bıtanemmmmm

merhaba...vallahi ben bu kan testlerinden hiç anlamıyorum ama buradakiler yardımcı olurlar sana mutlaka
2,6 negatif mi pozitif mi?

5 e kadar negatif ama 2.6 orta değerde bulunuyor sonradan yükselen olmuşş...
geç döllenmeyse eğer yükselebilir diyorlarr...
ben de merak ettim benim durumumda olan var mı diyee...
çarşamba tekrar kan testi yaptırıcam bakalım yükselmiş mi...

bu arada ilgilendiğin için çok tşk ederimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…