canım adetin bu kadar geçmiş ve 2.6 çıkmış..bana yoktur gb geldi...
Adet gecikmesi bir sürü sebepten olabiliyo..sakın kafana takma..takarsan gecikirr...
gunaydın canım hoşgeldın
şahsım adına bız ıyıyızzzz maşalllahımız varrr her geçen gun kılo alıyoruz ana oğulll
günaydın kızlar nasılsınız
2,6 pozitif sayılamıycak bi değer heleki regl bi hafta gecıkmıs yanı çok çok yuksek olmalıydı betahcg
muhtemelen gelicek adetınız bebek yok gibi gözüküyor doğrusu hakkında hayırlısı olsun canım :)
hosbulduk canımmm kılo al canım nasılsa sonra hepsı gıdecek yavas yavas bızımde dün lohusa mevlüdümüz vardı hayırlısı ıle atlattık çok ıyı geçtı çok sükür darısı bekleyenlerın basına
valla ben takımıorumnmm kıloyuuu yeterkı bebeğin sağlıklı olsu ben hemencecık verırım çunkuuu bbır de dıyetısyenle oldu mu super oluyorrrr
ayy allahım kabul etsınnn mevlüdünuzuu ne guselll allah bıze de gostersın ınş. o gunlerııı
ben mevludu mecburenn 12. gun falan yapıcam (doğumdan sonra 12.gun) çnku tekrar bayburt a donmemız lazımmm
mevlud takımımızı bılemm aldıkkkkk teyzesıııı ınş. sağsalım gıydırırız de
GÜNAYDIN CANIMMM...günaydın kızlar nasılsınız
RİCA EDERİM CANIMM..İKİ SONRA TEKRAR YAPTIR..EĞER YÜKSELMEMİŞSE DR.A GİT HEMEN...tşk ederim cvp verdiğin içinn...
hosbulduk canımmm kılo al canım nasılsa sonra hepsı gıdecek yavas yavas bızımde dün lohusa mevlüdümüz vardı hayırlısı ıle atlattık çok ıyı geçtı çok sükür darısı bekleyenlerın basına
RİCA EDERİM CANIMM..İKİ SONRA TEKRAR YAPTIR..EĞER YÜKSELMEMİŞSE DR.A GİT HEMEN...
canım eğer yükselmemişse kimyasal gebelik mi sayılıyorr??
dr uma gidicem inşş...
çarşamba tekrarlamayı düşünüyorumm...
evet canım kılolar önemlı degıl hepsı gıder zaten merak etme sen olsun canım mevlüdü ne zaman ıstersen o zaman yaparsın sen hayırlısı ıle dogsunda oglun
RİCA EDERİM CANIMM..İKİ SONRA TEKRAR YAPTIR..EĞER YÜKSELMEMİŞSE DR.A GİT HEMEN...
dr uma gidicem inşş...
GÜNAYDIN CANIMMM...
CAnım benimm.Allah sağlıklı sıhhatli ömür versinnn..hayırlı evlat olsun inşallaaahh...
dr uma gidicem inşş...
ayse canım son okudugumda rahatsızlıkların vardı sımdı nasılsın okuyamıyorum geçmısı malum oglum durmuyor hiç
dr uma gidicem inşş...
elifcım yazdım ama gormedın sanırımm
ne zaman test yapacaksınn belkım hamılesındır hımmmmmmmmmmmmm :26::26:
hayır canım kımyasal gebelık sayılmaz degerın gebelık bile sayılabilicek kadar yuksek değil
yani bazen bazı hormnonalrın çok yükselmeside betahcg nın yukselmesine sebep oluyo
veya gebelık olmadanda hafif yükselebilir kafaya takma regl olursun bi süre sonra
yumurtan da kistleşmiş olabilir bakmadımı doktorun ultrasonla
canım dr geç döllenme olabilir dedi o yüzden 1 hafta sonra kan testini tekrarla dedi..
cuma yaptırdım bu testii...
şimdi çarşamba tekrarlıcamm..
dr yükselebilir eğer az yükselmişse kimyasal gebelik olabilir dedi..
kolay gelsin canımay buralar çok soğuk gökcem yaaa....derse giderken kaymam umarım
canım dersler burada mecburi değil de sigorta karşılıyo bi de ben çok korktuğum için hazırlıklı olmam lazım dimi amaaa o yüzden gitmek istedimm
evet doğuma hazırlanıyorum hemşommmm ilk dersim olacak bugün bakalım ne yapıcazzz :)))
muahhhhhhhhhhhhh
hihihihihihihihihi hayırlısı gökcemmmm çok korkuyorsan sezeryan yap bencee benim öyle bir şansım yok yaa offf
günaydın canım ben kendi adıma kasıklarımda şiddetli bi ağrı var üşüttüm sabah heralde kötüyümgünaydın kızlar nasılsınız
sanıyorum öyle sayılıyorr.benimde iki kere 0.00 çıkmtı gebelik testi..
sonra bi ay 3.2 çıktı..bende umutlandımm.o ay çok kanamam oldu..ve ağrılı.sanıyorum kimyasal gebelikti..
çoğu kadın bunu yaşarmış..adetim gecikti sanarmış ama kimyaSAL gebelik olurmuşşş...
hakkında hayırlısı...başka şeyler düşünmeye çalış tamammı...
canım dr umda senin dediklerinin aynısını söyledii..
eğer bu dönemde adet olursan kimyasal gebelik sayılabilir dedi..
agrılı ve kanaman normal aya göre daha fazla olur dedi..
gebelik yok demem için 0 larda çıkması gerek dedi..
1.2 den sonrası şüpheli sayılıyormus dr umun dediğine göree..
canım dr geç döllenme olabilir dedi o yüzden 1 hafta sonra kan testini tekrarla dedi..
cuma yaptırdım bu testii...
şimdi çarşamba tekrarlıcamm..
dr yükselebilir eğer az yükselmişse kimyasal gebelik olabilir dedi..
sanıyorum öyle sayılıyorr.benimde iki kere 0.00 çıkmtı gebelik testi..
sonra bi ay 3.2 çıktı..bende umutlandımm.o ay çok kanamam oldu..ve ağrılı.sanıyorum kimyasal gebelikti..
çoğu kadın bunu yaşarmış..adetim gecikti sanarmış ama kimyaSAL gebelik olurmuşşş...
hakkında hayırlısı...başka şeyler düşünmeye çalış tamammı...
tmm beklıoruz sabırsızlıklaaaa
ben şimdık çıkıoorum azcık işim var halledıp gırerımmmm
ınş. sonuç pozıtıftırrr hayatımmm
öpüyorujmmm
gördüm hayatımm gördümm...
cevapta yazdımm.izin alabilirsem sağlık ocağına gidicemmm...
haFTA BAŞI YA YOĞUNUZ...bi arkadaşta yokk((((
ama merak etme...sağlık ocağına gidemezsm eczaneden alıp yaparımmm test... :18:
dün akşam ne güzel yapıcaktımmm... test kalmamış şansa bakk...
istersen testi tekrarla ama değer çok düşük yani kimyasaal gebelik
demek için bile düşük birde bir hafta gecmıs reglın yani
gecen aylarda benım reglım 3 gun gecıkmıstı ve beta hcg 2,6 dı gibi bi rakamdı benımde
ertesi günü regl oldum zaten doktorum da ultrasonda baktıgın rahım tabakasının kalınlastıgını söylemsıtı
ara sıra böyle şeyler olabilir bence çok kafana takma kimyasal gebelıkse bile yapılıcak bişey yok
ağrılı bi adet gecırıceksın demek
geç döllenme tabii ki olmuş olabilir ama bu kadar
düşük olmamalıydı değer...ultrasonla bakılmadımı ?
istersen testi tekrarla ama değer çok düşük birde bir hafta gecmıs reglın yani
gecen aylarda benım reglım 3 gun gecıkmıstı ve beta hcg 2,6 dı gibi bi rakamdı benımde
ertesi günü regl oldum zaten doktorum da ultrasonda baktıgın rahım tabakasının kalınlastıgını söylemsıtı
ara sıra böyle şeyler olabilir bence çok kafana takma kimyasal gebelıkse bile yapılıcak bişey yok
ağrılı bi adet gecırıceksın demek
geç döllenme tabii ki olmuş olabilir ama bu kadar
düşük olmamalıydı değer...ultrasonla bakılmadımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?