Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım adetin bu kadar geçmiş ve 2.6 çıkmış..bana yoktur gb geldi...
Adet gecikmesi bir sürü sebepten olabiliyo..sakın kafana takma..takarsan gecikirr...

takmamaya çalısıyorummm..
adetim normalde düzenlidir...
hiç böyle gecikmezdiii..
eğer değerin az yükselirse kimyasal gebelik sayılırmışş...
bugün adetim geçeli 10 gün olduu...
belirtilerim devam ediyor ama hiç adet olacakmış gibi değilimm...
kafam karıştı o yüzdenn...

tşk ederim cvp verdiğin içinn...

gunaydın canım hoşgeldın
şahsım adına bız ıyıyızzzz maşalllahımız varrr her geçen gun kılo alıyoruz ana oğulll

hosbulduk canımmm kılo al canım nasılsa sonra hepsı gıdecek yavas yavas bızımde dün lohusa mevlüdümüz vardı hayırlısı ıle atlattık çok ıyı geçtı çok sükür darısı bekleyenlerın basına

Son düzenleme:

benim bir tanıdıgımın ablası adete 1-2 gün kala hamile kalmış onun değeride böyleymiş...
benim korktugum kimyasal gebelikkk...
bende bir an önce adet olup rahatlamak istiyorumm...
ama adet olacak gibi de değilimm...

tşk ederimm cvp verdiğin içinnn...

valla ben takımıorumnmm kıloyuuu yeterkı bebeğin sağlıklı olsu ben hemencecık verırım çunkuuu bbır de dıyetısyenle oldu mu super oluyorrrr

ayy allahım kabul etsınnn mevlüdünuzuu ne guselll allah bıze de gostersın ınş. o gunlerııı
ben mevludu mecburenn 12. gun falan yapıcam (doğumdan sonra 12.gun) çnku tekrar bayburt a donmemız lazımmm
mevlud takımımızı bılemm aldıkkkkk teyzesıııı ınş. sağsalım gıydırırız de

evet canım kılolar önemlı degıl hepsı gıder zaten merak etme sen olsun canım mevlüdü ne zaman ıstersen o zaman yaparsın sen hayırlısı ıle dogsunda oglun

günaydın kızlar nasılsınız
GÜNAYDIN CANIMMM...

tşk ederim cvp verdiğin içinn...
RİCA EDERİM CANIMM..İKİ SONRA TEKRAR YAPTIR..EĞER YÜKSELMEMİŞSE DR.A GİT HEMEN...

CAnım benimm.Allah sağlıklı sıhhatli ömür versinnn..hayırlı evlat olsun inşallaaahh...

ayse canım son okudugumda rahatsızlıkların vardı sımdı nasılsın okuyamıyorum geçmısı malum oglum durmuyor hiç

evet canım kılolar önemlı degıl hepsı gıder zaten merak etme sen olsun canım mevlüdü ne zaman ıstersen o zaman yaparsın sen hayırlısı ıle dogsunda oglun

amınnn ınş. sağsalım bı doğsun da teyzesıııı hepsinı halledıcezzzz

elifcım yazdım ama gormedın sanırımm

ne zaman test yapacaksınn belkım hamılesındır hımmmmmmmmmmmmm :26::26:

canım eğer yükselmemişse kimyasal gebelik mi sayılıyorr??
dr uma gidicem inşş...
çarşamba tekrarlamayı düşünüyorumm...

hayır canım kımyasal gebelık sayılmaz degerın gebelık bile sayılabilicek kadar yuksek değil
yani bazen bazı hormnonalrın çok yükselmeside betahcg nın yukselmesine sebep oluyo
veya gebelık olmadanda hafif yükselebilir kafaya takma regl olursun bi süre sonra
yumurtan da kistleşmiş olabilir bakmadımı doktorun ultrasonla

ayse canım son okudugumda rahatsızlıkların vardı sımdı nasılsın okuyamıyorum geçmısı malum oglum durmuyor hiç

canım aynen devam ediyor rahatsızlıklarım ne yazıkki ( hatta dün kpss sınavım vardı oraya giderken çok kötü
oldum nerdeyse sınav yerine acile gidiyorduk ama hafifledi biraz sınava girdim sonrada gecti zaten
akşam gene devam etti bilmiyordum kardiyoloji doktorumun verdiği tahlılleri yaptırıcam yarın
bakalım belki o bi yönlendirme yapar böyle işte canım

canım eğer yükselmemişse kimyasal gebelik mi sayılıyorr??
dr uma gidicem inşş...
çarşamba tekrarlamayı düşünüyorumm...

sanıyorum öyle sayılıyorr.benimde iki kere 0.00 çıkmtı gebelik testi..
sonra bi ay 3.2 çıktı..bende umutlandımm.o ay çok kanamam oldu..ve ağrılı.sanıyorum kimyasal gebelikti..
çoğu kadın bunu yaşarmış..adetim gecikti sanarmış ama kimyaSAL gebelik olurmuşşş...
hakkında hayırlısı...başka şeyler düşünmeye çalış tamammı...

elifcım yazdım ama gormedın sanırımm

ne zaman test yapacaksınn belkım hamılesındır hımmmmmmmmmmmmm :26::26:

gördüm hayatımm gördümm...
cevapta yazdımm.izin alabilirsem sağlık ocağına gidicemmm...
haFTA BAŞI YA YOĞUNUZ...bi arkadaşta yokk((((
ama merak etme...sağlık ocağına gidemezsm eczaneden alıp yaparımmm test... :18:
dün akşam ne güzel yapıcaktımmm... test kalmamış şansa bakk...

kolay gelsin canım

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım ben kendi adıma kasıklarımda şiddetli bi ağrı var üşüttüm sabah heralde kötüyüm

istersen testi tekrarla ama değer çok düşük birde bir hafta gecmıs reglın yani
gecen aylarda benım reglım 3 gun gecıkmıstı ve beta hcg 2,6 dı gibi bi rakamdı benımde
ertesi günü regl oldum zaten doktorum da ultrasonda baktıgın rahım tabakasının kalınlastıgını söylemsıtı
ara sıra böyle şeyler olabilir bence çok kafana takma kimyasal gebelıkse bile yapılıcak bişey yok
ağrılı bi adet gecırıceksın demek
geç döllenme tabii ki olmuş olabilir ama bu kadar
düşük olmamalıydı değer...ultrasonla bakılmadımı ?

Son düzenleme:

hayat kelebeklerim ben kaçıorummmm yıne gelırım azcık işim varrr

hayır bakılmadı 1 hafta sonra tekrarla gel öyle bakarız dedii...
hamilelik vardır diye düşünüp umutlanmıyorum ama bugün 10 gün geçti hala adet olmadımm...
normalde adet günlerim düzenlidir...
anlamış değilim yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…