Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

annesine çektiyse inatçı olabilir canım :roflol: canım ya ağzından bal damlıyo. bende bekleyeceğim zaten hemn yapmıcam test.

evet canım ada çayı da içme, maydanozda zararlı erken gebelik dönemlerinde. kuru incir de ye canım iç üzerine bol bol su iç.

incirde yediğm yama enfazla 2gün işe yarıyo sonra yeni bişey daha bulmam gerekiyo.napayım artık 1gün kayısı 1gün incir yerim artık.çok saol canımcımkaydirigubbakcemile5

incirde yediğm yama enfazla 2gün işe yarıyo sonra yeni bişey daha bulmam gerekiyo.napayım artık 1gün kayısı 1gün incir yerim artık.çok saol canımcımkaydirigubbakcemile5

hamilelikte kabızlık yapar doktora gittiğinde sorarsın ilaç verir sana .

annesine çektiyse inatçı olabilir canım :roflol: canım ya ağzından bal damlıyo. bende bekleyeceğim zaten hemn yapmıcam test.

aslında 10gün geçsin sonra belli olur diyo büyüklerimiz ama onada sabırr gerek yani....ayyy ne aklıma geldi bende pazartesi kan testi yaptırcam ya aynı günde öğrencez inşallah bebişlerimiziii:ecrin_bebek::Saruboceq:

ya aslında hamilerliktede kabızlık oluyo ya belkide şuan hamile olduğun için kabızsın olabilirrrr

10 gün bekleyemem canım ya. aslında bir an öncede öğrenmek istiyorum biliyomusun bebiş varsa ve bi tehlike varsa önlem almak için. kararsızım yani. ne güzel olur ya kader arkadaşı oluruz.

inşallah canım yaa doktora gitmen çok iyi erken teşhis herzaman iyidir ben bu ayda kalmazsam gitmeyi düşünüyorum bende guatr var o yüzdenmi hamile kalamıyorum merak ediyorum

canım bende gidip doktora bebek yapmayı düşünüyoruz bunun için genel bir kontrol istiyorum diyeceğim sen de bu şüpheni söylersin... inşallah bir sorun olmaz

inşallah bi sorun yoktur. sen kaç aydır istiyorsun bebiş canım
canım ben daha bu ay başladım düşünmeye geçmşte yazdığım neden den dolayı.... şimdi birdaha yazmak ve moral bozmak istemiyorum...
1. ayım bakalım kısmet işi inanıyorum olacağına .. çok geçmeden

günaydın kızlar
oooo kaynaşımlar başlamış bile ben geç kalmışım
bişe soracam ben size ben bu ay erken adet oldum gene ama öyle böyle değil yani şaşırdım iki gündür nende acaba:uhm:

canım ben daha bu ay başladım düşünmeye geçmşte yazdığım neden den dolayı.... şimdi birdaha yazmak ve moral bozmak istemiyorum...
1. ayım bakalım kısmet işi inanıyorum olacağına .. çok geçmeden[/QUOTE]

inşallah canım meleğin hemen sana gelir. çok beklemezsin.

inşallah gerçi değerlerim düşük ve kadın doğum uzmanı bu senin gebe kalmana engel değil demişti ama bi ihtimal işte bakalım bu ayıda bekleyelim gidicem genel kontrol için bide eşimöi ikna edebilsem ya hem bebek istiyolar hemde muayene olmak istemiyollar anlamıyorumkiiiii

inşallah canımm
istiyorsa o da olacakkk zaten ütün yükü zorluğu biz çekiyoruz..
bir muayene onuda olması gerekiyolarsa olacaklarklava: klava: klava:

inşallah canım meleğin hemen sana gelir. çok beklemezsin.[/QUOTE]

aminnnn hepimiz içinnnn:Saruboceq:

inşallah canımm
istiyorsa o da olacakkk zaten ütün yükü zorluğu biz çekiyoruz..
bir muayene onuda olması gerekiyolarsa olacaklarklava: klava: klava:

evet mecburlar olmaya hep biz yıpranamayız varsa bi problem birlikte çözücez yoksa bebek mebek yokklava:

aynı sorun bende de var canım bende eşimi ikna edemiyorum. sorunun kimde olcağı belli olmazki (inşallah sorun yokturda) neyse önlem almak gerek deme klava:

10 gün bekleyemem canım ya. aslında bir an öncede öğrenmek istiyorum biliyomusun bebiş varsa ve bi tehlike varsa önlem almak için. kararsızım yani. ne güzel olur ya kader arkadaşı oluruz.

ewet cnm yaa inşallah.sen zaten bekleme 5gün yeter.olmadı kan testi yaptırırsın.ben mecburen bekliyorum çünkü burda kan trsti yapmıyolarr :bbo: pazrtesiyi sabırsızlıkla bekliyorum

amin işllah kızlar. bu arada merhaba

merhaba canım sen ayın kaçını bekliyosun:dance:[/QUOTE]

24 nübekleyorum ama yumurtlama tarihlerini biraz pasif geçirdik:) ama yinede umudum var. iki 3 ay içinde olmazsa kafayı yiycem. yinede Allah'tan ümit keslmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…