saolun canım inşallah hamileyimdir.ya bu belirtiler kişiye göre değişiyo.bu göğüs ağrısını çok duydum hamilelik belirtisi olarak.canımmmmmm inşallah öyledir en kısa zamanda bebişin belli olur :Saruboceq:,sabırsızlıkla haberini bekliyorum.canım ama 5gün geçsin tamammı snra test yap.belki seninkide benimki gibi inatçı olurrrkaydirigubbakcemile3
evet canım ada çayı da içme, maydanozda zararlı erken gebelik dönemlerinde. kuru incir de ye canım iç üzerine bol bol su iç.
incirde yediğm yama enfazla 2gün işe yarıyo sonra yeni bişey daha bulmam gerekiyo.napayım artık 1gün kayısı 1gün incir yerim artık.çok saol canımcımkaydirigubbakcemile5
annesine çektiyse inatçı olabilir canım :roflol: canım ya ağzından bal damlıyo. bende bekleyeceğim zaten hemn yapmıcam test.
incirde yediğm yama enfazla 2gün işe yarıyo sonra yeni bişey daha bulmam gerekiyo.napayım artık 1gün kayısı 1gün incir yerim artık.çok saol canımcımkaydirigubbakcemile5
hamilelikte kabızlık yapar doktora gittiğinde sorarsın ilaç verir sana .
ya aslında hamilerliktede kabızlık oluyo ya belkide şuan hamile olduğun için kabızsın olabilirrrr
aslında 10gün geçsin sonra belli olur diyo büyüklerimiz ama onada sabırr gerek yani....ayyy ne aklıma geldi bende pazartesi kan testi yaptırcam ya aynı günde öğrencez inşallah bebişlerimiziii:ecrin_bebek::Saruboceq:
inşallah canım yaa doktora gitmen çok iyi erken teşhis herzaman iyidir ben bu ayda kalmazsam gitmeyi düşünüyorum bende guatr var o yüzdenmi hamile kalamıyorum merak ediyorum
canım ben daha bu ay başladım düşünmeye geçmşte yazdığım neden den dolayı.... şimdi birdaha yazmak ve moral bozmak istemiyorum...inşallah bi sorun yoktur. sen kaç aydır istiyorsun bebiş canım
canım bende gidip doktora bebek yapmayı düşünüyoruz bunun için genel bir kontrol istiyorum diyeceğim sen de bu şüpheni söylersin... inşallah bir sorun olmaz
canım ben daha bu ay başladım düşünmeye geçmşte yazdığım neden den dolayı.... şimdi birdaha yazmak ve moral bozmak istemiyorum...
1. ayım bakalım kısmet işi inanıyorum olacağına .. çok geçmeden
inşallah gerçi değerlerim düşük ve kadın doğum uzmanı bu senin gebe kalmana engel değil demişti ama bi ihtimal işte bakalım bu ayıda bekleyelim gidicem genel kontrol için bide eşimöi ikna edebilsem ya hem bebek istiyolar hemde muayene olmak istemiyollar anlamıyorumkiiiii
canım ben daha bu ay başladım düşünmeye geçmşte yazdığım neden den dolayı.... şimdi birdaha yazmak ve moral bozmak istemiyorum...
1. ayım bakalım kısmet işi inanıyorum olacağına .. çok geçmeden
inşallah canım meleğin hemen sana gelir. çok beklemezsin.
inşallah canımm
istiyorsa o da olacakkk zaten ütün yükü zorluğu biz çekiyoruz..
bir muayene onuda olması gerekiyolarsa olacaklarklava: klava: klava:
inşallah gerçi değerlerim düşük ve kadın doğum uzmanı bu senin gebe kalmana engel değil demişti ama bi ihtimal işte bakalım bu ayıda bekleyelim gidicem genel kontrol için bide eşimöi ikna edebilsem ya hem bebek istiyolar hemde muayene olmak istemiyollar anlamıyorumkiiiii
aminnnn hepimiz içinnnn:Saruboceq:
10 gün bekleyemem canım ya. aslında bir an öncede öğrenmek istiyorum biliyomusun bebiş varsa ve bi tehlike varsa önlem almak için. kararsızım yani. ne güzel olur ya kader arkadaşı oluruz.
amin işllah kızlar. bu arada merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?