sevtap hoşgeldinn.geçen gün aklımdan geçtin biiliyomusunn...nasılsınn??
biz iyiyizz canımmm...
Gunaaaaaaadın sevgi kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim
günaydın canım hoş geldin saol canımın içi sen nasılsın bak elife hamile kaldı. yakındır benimde kalmam unuttum eski günleri
eevt canım anlıyorum bende de korku var ben de sölemiyecem kalp atışını duymadan kimseye
ama tebrik etmemize izin ver şurda bizbizeyiz
günaydın canım inş.
günaydın canımGunaaaaaaadın sevgi kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ama napim benim evde netim yok anacımgünaydın canımmm...
bu gece sabaha karşı bi uyandımm..bidaha uyuyabilene aşkolsunn..o heyecan girdi içime uyutmadı beni..
yolculukları düşündümm...bayram dönüşü valizim çok ağırdı onları düşündümmm...düşündüm durdummm...
bidaha uyuyabilene aşkolsunnn...
inşallah pembe hayırlısıyla çift çizgiyi görür...
inşallahhh....
kız dur bakalımmmm...geliyo dayakkk....
hadi inşallah sende kalıcaksın hayırlısıyla hamile
evet gülüm menim sizden asla saklayamazdımda biliyosun işteee...öncekinin sebebi belli olsaydı şimdi hemen gider dr.a icabına baktırırdımm.o yüzden kesinleşene kadar kimseye duyurmayı düşünmüyorumm.eşimede Allah nasip ederse kalp atışlarını duyuncasöylerimm...eevt canım anlıyorum bende de korku var ben de sölemiyecem kalp atışını duymadan kimseye
ama tebrik etmemize izin ver şurda bizbizeyiz
hosbuldum canım iyiyim oğlumda iyi seninde iyi olmana sevindim insallah güzel haberler verirsin bize ben tek muhasebeciyim burda sene sonu yaklaşınca işlerin çok yoğunlaştı malesef çok gelemiyorum canım yaa ama face den falan bakıyorum arada size
günaydın şerommmm hoşgeldinn canım...Gunaaaaaaadın sevgi kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim
canımmm o kadar ince düşünme lütfenn..valiz taşımışsın bunlar önemli değil asıl bebişi öğrendikten sonra bu tür şeyler yapmamam..bak ben her hafta 2 saatlik yola dr. gidiyorum rabbim sana emante diyip cıkıyorum yola o kadar lekenmem olmasına rağmen cok şükür bişeyimiz yok yani cok kafana takma eğer bu bebişin yiyecek ekmeği varsa taş ceksen bile bebişimiz doğar..günaydın canımmm...
bu gece sabaha karşı bi uyandımm..bidaha uyuyabilene aşkolsunn..o heyecan girdi içime uyutmadı beni..
yolculukları düşündümm...bayram dönüşü valizim çok ağırdı onları düşündümmm...düşündüm durdummm...
bidaha uyuyabilene aşkolsunnn...
inşallah pembe hayırlısıyla çift çizgiyi görür...
inşallahhh....
hadi inşallah sende kalıcaksın hayırlısıyla hamile
günaydın kankaların en tombiiğii..
günaydın canım nasılsınn
günaydın canım
kızlar günaydın hepimize çok uzun zaman oldu giremiyorum topiğe yoğunluk sebebiyle hasta olanlara geçmiş olsun diyorum yıldızcım senin olayınada çok üzündüm canım Allah bir daha yaşatmasın nasılsınız kızlarr
günaydın kızlarr hayırlı sabahlar....:92::92:
bugün pembede test yapacak inş. silikte olsa cift cizgiyi görür..
günaydın şerommmm hoşgeldinn canım...
canımmm o kadar ince düşünme lütfenn..valiz taşımışsın bunlar önemli değil asıl bebişi öğrendikten sonra bu tür şeyler yapmamam..bak ben her hafta 2 saatlik yola dr. gidiyorum rabbim sana emante diyip cıkıyorum yola o kadar lekenmem olmasına rağmen cok şükür bişeyimiz yok yani cok kafana takma eğer bu bebişin yiyecek ekmeği varsa taş ceksen bile bebişimiz doğar..
bunlar gecmişte yaptığın şeyler asıl şimdiden sonra dikkat et ve stres yapma tamammı kuşumm..
günaydın canım inş.
Hoşgeldinnn nerelerdesin yaaa?? diğerleri gibi bizi bırakıp gittin sandımm vallahi
Hatçem günaydın seni de mi uyku tutmadı :)
inşallah pembe de çift çizgiyi görürr inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Günaydın dombili :))))
Günaydın kızlar günaydınnnnnnnn hemşommm Mervemmm yine uyku tutmadı beni ay uyuyamıyorum yaaa....nasılsınız bakıyım?
Elifim nasılsın rahat uyudun mu :) bugün sağlık ocağına mı gideceksin?
Hatçem günaydın seni de mi uyku tutmadı :)
inşallah pembe de çift çizgiyi görürr inşallahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar ben kaçarr.sağlık ocağına gidiyorumm.hadi hayırlı haberlerle geleyim inşallahhh...
canımmm o kadar ince düşünme lütfenn..valiz taşımışsın bunlar önemli değil asıl bebişi öğrendikten sonra bu tür şeyler yapmamam..bak ben her hafta 2 saatlik yola dr. gidiyorum rabbim sana emante diyip cıkıyorum yola o kadar lekenmem olmasına rağmen cok şükür bişeyimiz yok yani cok kafana takma eğer bu bebişin yiyecek ekmeği varsa taş ceksen bile bebişimiz doğar..
bunlar gecmişte yaptığın şeyler asıl şimdiden sonra dikkat et ve stres yapma tamammı kuşumm..
kızzz tombik köfteee durunn kalp atışlarını duyana kadar kesin gözüyle bakmayınnn..He he he tombik oldum demikocişim beni tombik köftem diye seviyo artıkın
Gunaaadıııınnnbak elif hemencecik hamiş kaldı sıra sende inşallah balım
gidiyom idilim şimcikk.dua et bana..Rabbim elife sağlıklı sıhhatli nasip et..daha önceki sorunları yaşamasın deee...Elifim nasılsın rahat uyudun mu :) bugün sağlık ocağına mı gideceksin?
temam be temam....Kesinlikle katılıyorum
kızlar ben kaçarr.sağlık ocağına gidiyorumm.hadi hayırlı haberlerle geleyim inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?