Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sevtap hoşgeldinn.geçen gün aklımdan geçtin biiliyomusunn...nasılsınn??
biz iyiyizz canımmm...

hosbuldum canım iyiyim oğlumda iyi seninde iyi olmana sevindim insallah güzel haberler verirsin bize ben tek muhasebeciyim burda sene sonu yaklaşınca işlerin çok yoğunlaştı malesef çok gelemiyorum canım yaa ama face den falan bakıyorum arada size

hadi inşallah sende kalıcaksın hayırlısıyla hamile

Gunaaaaaaadın sevgi kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim
günaydın canım

ama napim benim evde netim yok anacım:26:

eevt canım anlıyorum bende de korku var ben de sölemiyecem kalp atışını duymadan kimseye
ama tebrik etmemize izin ver şurda bizbizeyiz
evet gülüm menim sizden asla saklayamazdımda biliyosun işteee...öncekinin sebebi belli olsaydı şimdi hemen gider dr.a icabına baktırırdımm.o yüzden kesinleşene kadar kimseye duyurmayı düşünmüyorumm.eşimede Allah nasip ederse kalp atışlarını duyuncasöylerimm...

tamam canımm..bizi unutmada...herzaman gelemesende olurr...

günaydın şerommmm hoşgeldinn canım...
canımmm o kadar ince düşünme lütfenn..valiz taşımışsın bunlar önemli değil asıl bebişi öğrendikten sonra bu tür şeyler yapmamam..bak ben her hafta 2 saatlik yola dr. gidiyorum rabbim sana emante diyip cıkıyorum yola o kadar lekenmem olmasına rağmen cok şükür bişeyimiz yok yani cok kafana takma eğer bu bebişin yiyecek ekmeği varsa taş ceksen bile bebişimiz doğar..
bunlar gecmişte yaptığın şeyler asıl şimdiden sonra dikkat et ve stres yapma tamammı kuşumm..

hadi inşallah sende kalıcaksın hayırlısıyla hamile

sevoo hoşgeldinnn nerdesin kız özledik valla dün aklımdan gectin bu sevoda gelmiyo hiç dedim...

Hoşgeldinnn nerelerdesin yaaa?? diğerleri gibi bizi bırakıp gittin sandımm vallahi

günaydın kızlarr hayırlı sabahlar....:92::92:
bugün pembede test yapacak inş. silikte olsa cift cizgiyi görür..

Hatçem günaydın seni de mi uyku tutmadı :)
inşallah pembe de çift çizgiyi görürr inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Günaydın dombili :))))

Günaydın kızlar günaydınnnnnnnn hemşommm Mervemmm yine uyku tutmadı beni ay uyuyamıyorum yaaa....nasılsınız bakıyım?
Elifim nasılsın rahat uyudun mu :) bugün sağlık ocağına mı gideceksin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle katılıyorum

kızlar ben kaçarr.sağlık ocağına gidiyorumm.hadi hayırlı haberlerle geleyim inşallahhh...

Hehe dombili miiiii bu da iyiymiş günaydın balım hoşgeldin sen artık doğum heyecanına kapıldın iyice uykularının kaçması normal hayatım, zamanı gelince bi avazda çıkıverecek inşallah , sen şimdi bebeğinle tek vücut olduğun son günlerin tadını çıkar bence, doğumdan sonra içimde boşluk hissediyorum, özlüyorum o günleri diyeni çok duydum ben

Hatçem günaydın seni de mi uyku tutmadı :)
inşallah pembe de çift çizgiyi görürr inşallahhhhhhhhhhhhhhh

günaydın idilim hoşgeldin...
evet canım ya sabahları erken kalkıyorum nedense eskiden uykuyu seven ben şimdi sabahalrı uyuyamıyorum..ama öğleden sonra ters geliyorum o ayrı konu...
inşallahh canım ikinci güzel haber almak güzel olur...

inşallahh yolunda gider herşeyy..inşallahhh...
haklısın canımm.sağollll...

He he he tombik oldum demi kocişim beni tombik köftem diye seviyo artıkın

Gunaaadıııınnn bak elif hemencecik hamiş kaldı sıra sende inşallah balım
kızzz tombik köfteee durunn kalp atışlarını duyana kadar kesin gözüyle bakmayınnn..
ama olumlu düşünmek lazım dimmi... haklısınızzz...

Elifim nasılsın rahat uyudun mu :) bugün sağlık ocağına mı gideceksin?
gidiyom idilim şimcikk.dua et bana..Rabbim elife sağlıklı sıhhatli nasip et..daha önceki sorunları yaşamasın deee...

Kesinlikle katılıyorum
temam be temam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…