Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ben de anlamadım bu kadar kudurukluk varken sizde nasıl rast gelmiyor hayret valla. dediğin gibi zaman meselesi şerocum

şimdi sen hamile misin?sahalara yeni döndüm anca topluyorum konuları

yavrum bilmiyomkiii....
iki tane test yaptımm ikiside pozitif çıktı..
ama tabi kesin gözüyle bakmak için çok erkennn....
sağlık ocağında kan verdimm.bugün sonuçları alıcam..eğer olumlu olursa sonuç
yarında hastaneye gidicemm.
Allah nasip ederseee...

Geçen sefer erkekti, bu sefer tahminde bulunmak için biraz erken, hele bi değerini falan öğren, bir iki hafta geçsin, ozaman yapacam tahminimi

ah gülüm soruyom ama içinden gelerekmi soruyosun desenee...
laf olsun diyee..
kesin gözüyle bakamıyorummkiii... :26:

Son düzenleme:

ay çok heyecanlandım şimdi.2 sinde de 2 kırmızı gorduysen kesın vardır Allahın ıznıyle...ne zaman alcan ben de catlarım bak sımdı.kac gun gectı kız gunun.o kırmızı haybeye cıkmaz emın ol.

yok kız özelde yaptırdık bizimle ameliyat olan bi kişi daha vardı eşi 3 ay sonra hamle kaldı tabikide 3 ay sonra tets yaptırdık ama o ameliyatı hiç olasaydı keşke diyorum çünkü önceki değerler daha iyiydi 2 yıl oldu zaten ameliyat olalaı bakalım ya herşey nasip kısmet ne sebeb olacak diye bekliyorz

kaçarmı hiç aşılama yaptırdık tabi ama ben onmu aşılamadan saymıyorum çünkü dr. çok ilgisizdi hiç net bi bilgi vermedi ultrasonla çatlama olup olmadığına bile bakmadı hadi onlarıda geçtim perhiz üsresi vermdi bizde tabi aşılamanın be gün olacağını bilmediğimiz için ilişkiye gimredik ve eşim tam 6 gün boşlama olmadan sperm verdi düşün kalitesizliği yani tabiki tutmadı şimdi bi kaç ay daha preseed ve kürleri deneyip olmassa yaptırırım belki ama bu kez tüp bebek merkezinde bide bişey sorucam yarın eşim tahlil vericekde normal bi özel hastenede versede aynı sonuç çıkarmı sizce yoksa t.bebek merkezidemi yaptırsın yine*

ay çok heyecanlandım şimdi.2 sinde de 2 kırmızı gorduysen kesın vardır Allahın ıznıyle...ne zaman alcan ben de catlarım bak sımdı.kac gun gectı kız gunun.o kırmızı haybeye cıkmaz emın ol.

yaa adetiminde bu kadar gecikmesi alışılmış bişey değill...
hayırlısı gülüm yaa.
kaç gün geçtiğini bilmiyorumm..çünkü kürtajdan sonra adet düzenim değişti.ilk adetimi erken oldumm.
ikinciside gelmedi zatenn
ama geç yumurtladığımdan eminimmm...

inşallah canımcım ya..inşallah

Kızlar iş başvurum onaylanmış ciddi ciddi çıkıyorum işten hadi hayırlısı
of çok tereddütlüyüm ya değişiklikleri hiç sevmiyorummmm

ay sewindim vallahi, olsun arada değişiklik iyidir, hem çevrende genişliyor bi yandan. yeni sayfa sanki hayatta.... güzel güzelll hayırlısı olsunn

Elifffffffffff canım bişi sorcem ben sanaaa progesteron 4,20 çıkmış benimmm düşük yaniii bu ne anlama geliyo sen iyi bilirsin bunu

selam kıslar bu arada

canımbenimm..ilk günler çok sinir bozucurdur herzaman...bende sevmem..memurluğa başladığım ilk bikaç gün hüngür hüngür ağladımmm..çaktırmaa...
Elifffffffffff canım bişi sorcem ben sanaaa progesteron 4,20 çıkmış benimmm düşük yaniii bu ne anlama geliyo sen iyi bilirsin bunu

selam kıslar bu arada

bebişim sağlıksız bi yumurtlama olmuş sanıyorumm...21. gün yaptırdın bu testi dimi??
10ve yukarısı kaliteli yumurtlama anlamına geliyormuşşş...
takma kafana..klomenle halledersinnn....

kızlar ben çıkıyorumm.evdeyimm.iş yerine geçmeden sağlık ocağına uğrarım belki...
beni özleyin anacıımm...

canımmm bu testi 19,gün yaptırdımmm klomen felan vermediki dr nasıl halletcem dr test sonuçlarına normal dmeişti ne gıcık yaa insan bi açıklama yapar uyuz oldum bak şimdi dr a iki tane hap verdi isimlerini yazayımmm biteral ve tetradox bide demir hapı var maltafor diyee bunlarıkullanıyom m klomen nasıl bişiyaaaa off sinirrr dr

merhabalar arkadaşlar nasılsınız gamzelikız sen nasılsın canım benim girmeye çok fırsatım olmuyor ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum zaten sizlerde olmasanıız

canım progesteron testi bende yaptırmıştım 43.50 çıkmıştı hamilelikten bile şüphelenmişti dr ama olmadı arkadaş doğru diyor bidahaki adetinde klomen başlarsın çok kafaya takılacak bir problem değil yani ama dr.normal demesi gıcık az çok bilgisi olan biri bile bu testi yorumlayabilir yumurtan çok kaliteli diilmiş demek bi dahaki ay klomenle nur topu gibi yumurtaların olur inşallah canım

ay sewindim vallahi, olsun arada değişiklik iyidir, hem çevrende genişliyor bi yandan. yeni sayfa sanki hayatta.... güzel güzelll hayırlısı olsunn

valla pembecim korkuyorum biraz nası bi iş olucak nelerle karsılasıcam kımlerle falan baya gerildim
eşimde diyo tebdili mekanda ferahlık vardır diye ama korkuyorum genede baska ılanlarada baksamıydım diye dusunuyorum
direk gidiyorum oraya ama hayırlısı yaa bakalım
cumarteside öğlene kadar çalışmak durumunda kalıcam bide amelıyat olmam lazım bi an önce
amelıyat olayımda işe başlamadan önce bari....çok yatmam heralde dımı 15 gun fln yeter

kısss ne işi hayırdırrr nereye başlıcan inşallah?? Hayırlısı olsun gülümmm

canım zam vermıyolar suankı ısyerımden bende cıkıyorum bi iş teklıfı geldı görüstüm onaylandı
cumartesi tekrarr görüşmeye gidicem bakalım son kez bi görüşücez anlaşıcaz

of evet ya ben bide öle sıkarımkı kendımı eve gelınce mıdem agrırı hep sıkmaktan kendımı
çok gerılıyorum hayılısı bakalım ya heyecanlıyım nolcak diye başka ilanlara bakmadım ide baska
ilanlara da baksamıydım acaba yaaaa

kızlar ben çıkıyorumm.evdeyimm.iş yerine geçmeden sağlık ocağına uğrarım belki...
beni özleyin anacıımm...

canımmm klomennn özel olarak alabiliyormuyuz yoksa dr mu veriyo vee de ismi tam olarak klomen diyemi geçiyo mesela gidip alsam dr a sormadan nasıl olurrr vercek olsa verirdi ama demii neden vermedi ki bu uyuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…