Canım bende bi problem yok, bi dönem kendime çok yüklendim, yumurtlama ilaçları çatlatma iğneleri falan ama tamamen gereksiz yere yapmışım çünkü 3 aydır ilaçları bıraktım ve sorunsuz yumurtlayıp gününde adet oluyorum, eşim için de bu dediğim ilaca başladık geçen ay, 2 aydır preseedi de zaman zaman kullanıyoruz ama genelde acucuk oynaşalım derken kendimi bi anda yatakta bulduğum için hızımızı alamayıp preseedsiz yapıyoruzartık çok da takmıyorum açıkçası zamanını bekliyo benim sıpam
2 defa erken düşük, 1 defa da dış gebelik geçirdim canım, inşallah bidahaki sefere sağlıkla gelir meleğim
şimdi sen hamile misin?sahalara yeni döndüm anca topluyorum konuları
Geçen sefer erkekti, bu sefer tahminde bulunmak için biraz erken, hele bi değerini falan öğren, bir iki hafta geçsin, ozaman yapacam tahminimi
yavrum bilmiyomkiii....
iki tane test yaptımm ikiside pozitif çıktı..
ama tabi kesin gözüyle bakmak için çok erkennn....
sağlık ocağında kan verdimm.bugün sonuçları alıcam..eğer olumlu olursa sonuç
yarında hastaneye gidicemm.
Allah nasip ederseee...
ah gülüm soruyom ama içinden gelerekmi oruyosun desenee...
laf olsun diyee..
kesin gözüyle bakamıyorummkiii... :26:
yok kız özelde yaptırdık bizimle ameliyat olan bi kişi daha vardı eşi 3 ay sonra hamle kaldıcanım benim eşimde ateşli hastalık geçirmiş çocukken
demekki sizinki ileri düzeyde değildi yoksa direk ameliyat derler.
banada bi cee dedi kaçtı dvşanım gelsin ben onun kuyruğunu yiyecem
neden acaba düştü doktorunuzmu iyi değildi
yada ne biim ameliyattan hemen sonra mı yaptırdınız bize ameliyattan üç ay sonra yaptır şimdi düşük çıkar dedi doktor
kaçarmı hiçCanım bende bi problem yok, bi dönem kendime çok yüklendim, yumurtlama ilaçları çatlatma iğneleri falan ama tamamen gereksiz yere yapmışım çünkü 3 aydır ilaçları bıraktım ve sorunsuz yumurtlayıp gününde adet oluyorum, eşim için de bu dediğim ilaca başladık geçen ay, 2 aydır preseedi de zaman zaman kullanıyoruz ama genelde acucuk oynaşalım derken kendimi bi anda yatakta bulduğum için hızımızı alamayıp preseedsiz yapıyoruzartık çok da takmıyorum açıkçası zamanını bekliyo benim sıpam
2 defa erken düşük, 1 defa da dış gebelik geçirdim canım, inşallah bidahaki sefere sağlıkla gelir meleğim
ay çok heyecanlandım şimdi.2 sinde de 2 kırmızı gorduysen kesın vardır Allahın ıznıyle...ne zaman alcan ben de catlarım bak sımdı.kac gun gectı kız gunun.o kırmızı haybeye cıkmaz emın ol.
yaa adetiminde bu kadar gecikmesi alışılmış bişey değill...
hayırlısı gülüm yaa.
kaç gün geçtiğini bilmiyorumm..çünkü kürtajdan sonra adet düzenim değişti.ilk adetimi erken oldumm.
ikinciside gelmedi zatenn
ama geç yumurtladığımdan eminimmm...
Kızlar iş başvurum onaylanmış ciddi ciddi çıkıyorum işten hadi hayırlısı
of çok tereddütlüyüm ya değişiklikleri hiç sevmiyorummmm
kızlar iş başvurum onaylanmış ciddi ciddi çıkıyorum işten hadi hayırlısı
Kızlar iş başvurum onaylanmış ciddi ciddi çıkıyorum işten hadi hayırlısı
Elifffffffffff canım bişi sorcem ben sanaaa progesteron 4,20 çıkmış benimmm düşük yaniii bu ne anlama geliyo sen iyi bilirsin bunu
selam kıslar bu arada
canımbenimm..ilk günler çok sinir bozucurdur herzaman...bende sevmem..memurluğa başladığım ilk bikaç gün hüngür hüngür ağladımmm..çaktırmaa...
Bebişim sağlıksız bi yumurtlama olmuş sanıyorumm...21. Gün yaptırdın bu testi dimi??
10ve yukarısı kaliteli yumurtlama anlamına geliyormuşşş...
Takma kafana..klomenle halledersinnn....
canımmm bu testi 19,gün yaptırdımmm klomen felan vermediki dr nasıl halletcem dr test sonuçlarına normal dmeişti ne gıcık yaa insan bi açıklama yapar uyuz oldum bak şimdi dr a iki tane hap verdi isimlerini yazayımmm biteral ve tetradox bide demir hapı var maltafor diyee bunlarıkullanıyom m klomen nasıl bişiyaaaa off sinirrr dr
ay sewindim vallahi, olsun arada değişiklik iyidir, hem çevrende genişliyor bi yandan. yeni sayfa sanki hayatta.... güzel güzelll hayırlısı olsunn
kısss ne işi hayırdırrr nereye başlıcan inşallah?? Hayırlısı olsun gülümmm
canımbenimm..ilk günler çok sinir bozucurdur herzaman...bende sevmem..memurluğa başladığım ilk bikaç gün hüngür hüngür ağladımmm..çaktırmaa...
bebişim sağlıksız bi yumurtlama olmuş sanıyorumm...21. gün yaptırdın bu testi dimi??
10ve yukarısı kaliteli yumurtlama anlamına geliyormuşşş...
takma kafana..klomenle halledersinnn....
kızlar ben çıkıyorumm.evdeyimm.iş yerine geçmeden sağlık ocağına uğrarım belki...
beni özleyin anacıımm...
canımmm klomennn özel olarak alabiliyormuyuz yoksa dr mu veriyo vee de ismi tam olarak klomen diyemi geçiyo mesela gidip alsam dr a sormadan nasıl olurrr vercek olsa verirdi ama demii neden vermedi ki bu uyuzzcanım progesteron testi bende yaptırmıştım 43.50 çıkmıştı hamilelikten bile şüphelenmişti dr ama olmadı arkadaş doğru diyor bidahaki adetinde klomen başlarsın çok kafaya takılacak bir problem değil yani ama dr.normal demesi gıcık az çok bilgisi olan biri bile bu testi yorumlayabilir yumurtan çok kaliteli diilmiş demek bi dahaki ay klomenle nur topu gibi yumurtaların olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?