merhabalar arkadaşlar nasılsınız gamzelikız sen nasılsın canım benim girmeye çok fırsatım olmuyor ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum zaten sizlerde olmasanıız
sağol canım iyiyim cok şükür bulantılarla mücadele ediyorum.:111:.sen nasılsınn...
bu arada selam kızlarrr bir bakayım kıscelerim ne yapıyo dedim..:82:beni hiç sormayın yataktan kalktığım anda başlıyo bulantılar..
canımmm klomennn özel olarak alabiliyormuyuz yoksa dr mu veriyo vee de ismi tam olarak klomen diyemi geçiyo mesela gidip alsam dr a sormadan nasıl olurrr vercek olsa verirdi ama demii neden vermedi ki bu uyuzz
sağol canım iyiyim cok şükür bulantılarla mücadele ediyorum.:111:.sen nasılsınn...
bu arada selam kızlarrr bir bakayım kıscelerim ne yapıyo dedim..:82:beni hiç sormayın yataktan kalktığım anda başlıyo bulantılar..
Kızlar iş başvurum onaylanmış ciddi ciddi çıkıyorum işten hadi hayırlısı
of çok tereddütlüyüm ya değişiklikleri hiç sevmiyorummmm
herkeşler yemekte sanırım...bende bişiler hazırlayıp,yiyeyim bari
ayşemm canımm yeni işinn hayırlı olsun kuşum..inşallah pişman olmassın canımm ama senin adına sevindim sonucta çalıştığın yer hakkını vermiyosa durmanında bir anlamı yok..
selam kızlarrrrr
ohhhh be sonunda netime kavuştum..evde badana boya temizlik vardı..öldüm kaç gündür arada koşturmaktan..hala bitmedi uff yaa... mutfak kalk gidelim modunda benim toplamamı bekliyor..
sizde neler var? yeni haberler varmı:26:
ne degısıklıgı ayse.nereye gıdıyosun?yenılıkler ııdır ama gelen gıdenı aratmasın olayı da korkutucu bence.ıı dusunmek lazım.
Geldim kızlarr beta hcg 120...düşük gb geldii.geç yumurtladım bundan eminim ama...
Yinede düşük gb(((((
mecbur yine yaptırcam kan testi...
Kızlar iş başvurum onaylanmış ciddi ciddi çıkıyorum işten hadi hayırlısı
of çok tereddütlüyüm ya değişiklikleri hiç sevmiyorummmm
canım normal yaa kaç gun gecmıstıkı reglın 120 çok düşük bi değer değil ki hem zaten düşük olması fln değil
önemli olan ikiye katlaması ama tabii tekrar tekrar test yaptırcak olmak strese sokuyo ınsanı
merhabaaaa herkesee
ablaaa ee sen biricikle knştun mu ki maaş mese4lesini fln yani şartlarını kabul etmediler mi de gitmeye karar verdin ???
eevet nasıl yaptırcam iki güne bir ayşe yaaa..
moralim bozuldu..
yine düşük bu değerrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?