Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eevet nasıl yaptırcam iki güne bir ayşe yaaa..
Moralim bozuldu..
Yine düşük bu değerrrr....

canımmm hemen niye böyle moralini bozuyorsun gülümm yaaaaa belkidee sandıgından güzel katlanıcak değerin bekle bakalımmm hayırlısı olsunn üzme tatlı canını stres çok etkiliyo lütfennn

hımmm anladımm bayraktar mı ayrıldıktan 15 gün sonra işe başlamanı istior. 15 günde ileşebilecen mi bebemmm??

Alıntı Yavyum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
eevet nasıl yaptırcam iki güne bir ayşe yaaa..
moralim bozuldu..
yine düşük bu değerrrr....
kendinde söylüyorsun ya geç döllenme işte inş. yükselir değerin merak etme bu arada değerlerimiz aynıymış gerçi benimkinde bide küçük nokta vardı 1.20

hımmm anladımm bayraktar mı ayrıldıktan 15 gün sonra işe başlamanı istior. 15 günde ileşebilecen mi bebemmm??

3-4 günde ayağa kalkılıyormuş canım zaten kesemı almıcaklar yanı kumu boşaltcaklar onun ıcın
hafif bi amelıyat bile sayılabılır yanı bi delik açıp çıkarıyolarmış

bayraktar beraber çalışan firmalar oldugumuz için çıktıktan 15 gun sonra bayraktarda başlamamı
istiyor...ok dedım bende yarına randevu aldım genel cerrahıye sonrada medicanaya gidicem

anladımm hayırlısı olur inş.. ii bari randevu alabilmişin en azından orayada acil dersen belki erkene gün verirler :) olmadıı dediğin gibi medicanaya gidersn

oyna bacım oynaaa..sat bu dünyanın anasını..oooff yeter beeeee...kafayı yiycez şu öyle olsun bu böyle olsun derkennnn...

canımmm hemen niye böyle moralini bozuyorsun gülümm yaaaaa belkidee sandıgından güzel katlanıcak değerin bekle bakalımmm hayırlısı olsunn üzme tatlı canını stres çok etkiliyo lütfennn

inşallah canım inşallahhhh....
kendinde söylüyorsun ya geç döllenme işte inş. yükselir değerin merak etme bu arada değerlerimiz aynıymış gerçi benimkinde bide küçük nokta vardı 1.20

eliifff canını sıkmaa inş. herşey güzel ilerler kalbini ferah tutt

inşallah canımbenim inşallahhh..
şu dakika itibarı ilee bu konuyu kapatalım olurmu...
düşündükçe stres oluyorummm...
biliyorum en az benim kadar istiyorsunuz ama
belki unutmak iyi gelirrr...

Kankaaaaaaaaaa sonucunu almışsın 120 imiş, bence güzel bu değer yaa neden üzüyosun ki yine kendini bacım hem kendin diyosun geç yumurtladım diye, demek ki geç döllenme oldu önemli olan ilk çıkan değer diil, bundan sonra katlanarak artması ve inşallah da öyle olacak bu sefer canım benim

Son düzenleme:
pppöööfff gece bacağıma kramp girdiii bu sefer diğer bacağıma en azından tekine girince topallıodum şimdi hiç yürüyemiom :2:

kasıklarıma ağrılar girioo ev almışi başını gidiyoo,mutfak desen bi alemmm

Kızlar bu arada ben bugün yumurtluyorum galiba ovulasyon testi yaptım 2. çizgi 1.den çok çok daha koyu çıktı anında ayyyy kociş gelir gelmez üstüne atlicaaaaaaaaaaaaammmmm ay ben 10. gün de yumurtladım ama yaa yine mi iki yumurta oldu ki woooooouuuuuuuuwwwww

sizdeki bu hevesle sperm sorunu falan kar etmez sen 9 aya doğrursun valla heee bari preseedi dene nasılsa biliyorsun ne olacağını

Son düzenleme:
anladımm hayırlısı olur inş.. ii bari randevu alabilmişin en azından orayada acil dersen belki erkene gün verirler :) olmadıı dediğin gibi medicanaya gidersn

bakalım nolucakk :)

kafaya takma bebekkk kucagıan gelecek o bebek eheueheu

ah canım benımmmmm :) dopal mı kaldın sen eheueheu haftasonu gelri temızleriz annemle :)
bi sıcak suyla falan yıkasan gevser aslında bacagın ama

bum bum zamanıııı

sizdeki bu hevesle sperm sorunu falan kar etmez sen 9 aya doğrursun valla heee bari preseedi dene nasılsa biliyorsun ne olacağını

Eh artık bu sefer preseedi kullanalım bari ayıp olacak yoksa ayyyyy bak şimdi heyecan yaptım yaaaa :18: keşke yapmasaydım test mest nasılsa bugün de yapardık biz yayamaslık yeeehhhuuuuuuuuuuuuuu

bum bum zamanıııı

İviiiittttttttt ivit iviiitttttttttttttttttt

öylemi dersin karasuu..aman bu seferde o dertt..merkeze gitt.sonuçları bekleeeee...
ooooffff offff....

hıhhhhhhhhhhhhhhhhh sen kendi değerine gül benimde acil bi işe falan başlamam lazım ya yoksa kafayı yiyecem napsam acaba offff :26:
keşke gülebilsem bacım yaaa değerimee....ah bi gülebilsemm...

yavrum 9 aylık hamilesinn ve evi düşünüyosunnn.salla gitsinn yaaa..resmen iki canlısınn..kolaymıı...

yavrum menim iyi değerlendirr..preseeddde kullannnnn muhakkak...

kafaya takma bebekkk kucagıan gelecek o bebek eheueheu

inşallah ayşem yaaa inşallahjhhhh....

Kızlar koltuklarınıza sıkı tutunun takriben yarım saat sonra deprem vaaaaaaaaaaaarrrrr

deli yaaaa... fazla sallamayınn....

Kızlar koltuklarınıza sıkı tutunun takriben yarım saat sonra deprem vaaaaaaaaaaaarrrrr

evet şimdi deprem dede Ahmet Mete ışıkaraya bağlanıyoruz

--evet deprem dede torun geliyor ne diyorsunuz
- hayırlısı olsun canım hep depremler böle olsun ehu ehu ehu

ah canım benımmmmm :) dopal mı kaldın sen eheueheu haftasonu gelri temızleriz annemle :)
bi sıcak suyla falan yıkasan gevser aslında bacagın ama

evt topal kaldımmm hafta sonuna kdr böle durmaz ben toparlarım yavaş yavaş thank babyyy muaahhh:54

haber verdiğin iyi olduu ztn kötürüm kaldımm nasıl kaçardım ben yoksaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…