- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
eevet nasıl yaptırcam iki güne bir ayşe yaaa..
Moralim bozuldu..
Yine düşük bu değerrrr....
evet şekerim kesine kesin konsutuk zam mam yok istersen bu maaşla kal diyorlar
bende kalmamayı secıyorum bugunde bayraktardakı kız aradı buyrun cumartesi gelin netleştirelim diye
bende gidicem görüşücez biyer daha var sentez metal gazeteden buldm ama bilemıorm güngören de
ama biricikten cıktıktan 15 gun sonra başlamnı ıstıyoruz dediler ok dedim bende o arada amelıyat olurum
diye düşündüm
kendinde söylüyorsun ya geç döllenme işte inş. yükselir değerin merak etmeAlıntı Yavyum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
moralim bozuldu..
yine düşük bu değerrrr....
moralim bozuldu..
yine düşük bu değerrrr....
hımmm anladımm bayraktar mı ayrıldıktan 15 gün sonra işe başlamanı istior. 15 günde ileşebilecen mi bebemmm??
anladımm hayırlısı olur inş.. ii bari randevu alabilmişin en azından orayada acil dersen belki erkene gün verirler :) olmadıı dediğin gibi medicanaya gidersn3-4 günde ayağa kalkılıyormuş canım zaten kesemı almıcaklar yanı kumu boşaltcaklar onun ıcın
hafif bi amelıyat bile sayılabılır yanı bi delik açıp çıkarıyolarmış
bayraktar beraber çalışan firmalar oldugumuz için çıktıktan 15 gun sonra bayraktarda başlamamı
istiyor...ok dedım bende yarına randevu aldım genel cerrahıye sonrada medicanaya gidicem
canım stres yapma akışına bırak bak stres çok etkiliyor bebeğini
lütfen yaptırman gerekıyosa yaptırıcaksın maalesef yapıcak bişey yok
ama canını sıkma bak serdar dınlıom ben hobaa kalkıp oynıcam az kaldı :))
canımmm hemen niye böyle moralini bozuyorsun gülümm yaaaaa belkidee sandıgından güzel katlanıcak değerin bekle bakalımmm hayırlısı olsunn üzme tatlı canını stres çok etkiliyo lütfennn
kendinde söylüyorsun ya geç döllenme işte inş. yükselir değerin merak etmebu arada değerlerimiz aynıymış gerçi benimkinde bide küçük nokta vardı 1.20
eliifff canını sıkmaa inş. herşey güzel ilerler kalbini ferah tutt
hıhhhhhhhhhhhhhhhhh sen kendi değerine gül
Kızlar bu arada ben bugün yumurtluyorum galibaovulasyon testi yaptım 2. çizgi 1.den çok çok daha koyu çıktı anında ayyyy kociş gelir gelmez üstüne atlicaaaaaaaaaaaaammmmm ay ben 10. gün de yumurtladım ama yaa yine mi iki yumurta oldu ki woooooouuuuuuuuwwwww
anladımm hayırlısı olur inş.. ii bari randevu alabilmişin en azından orayada acil dersen belki erkene gün verirler :) olmadıı dediğin gibi medicanaya gidersn
oyna bacım oynaaa..sat bu dünyanın anasını..oooff yeter beeeee...kafayı yiycez şu öyle olsun bu böyle olsun derkennnn...
inşallah canım inşallahhhh....
inşallah canımbenim inşallahhh..
şu dakika itibarı ilee bu konuyu kapatalım olurmu...
düşündükçe stres oluyorummm...
biliyorum en az benim kadar istiyorsunuz ama
belki unutmak iyi gelirrr...
pppöööfff gece bacağıma kramp girdiii bu sefer diğer bacağıma en azından tekine girince topallıodum şimdi hiç yürüyemiom :2:
kasıklarıma ağrılar girioo ev almışi başını gidiyoo,mutfak desen bi alemmm
Kızlar bu arada ben bugün yumurtluyorum galibaovulasyon testi yaptım 2. çizgi 1.den çok çok daha koyu çıktı anında ayyyy kociş gelir gelmez üstüne atlicaaaaaaaaaaaaammmmm ay ben 10. gün de yumurtladım ama yaa yine mi iki yumurta oldu ki woooooouuuuuuuuwwwww
sizdeki bu hevesle sperm sorunu falan kar etmez sen 9 aya doğrursun valla heeebari preseedi dene nasılsa biliyorsun ne olacağını
bum bum zamanıııı
Kankaaaaaaaaaa sonucunu almışsın 120 imiş, bence güzel bu değer yaa neden üzüyosun ki yine kendini bacımhem kendin diyosun geç yumurtladım diye, demek ki geç döllenme oldu önemli olan ilk çıkan değer diil, bundan sonra katlanarak artması ve inşallah da öyle olacak bu sefer canım benim
keşke gülebilsem bacım yaaa değerimee....ah bi gülebilsemm...hıhhhhhhhhhhhhhhhhh sen kendi değerine gülbenimde acil bi işe falan başlamam lazım ya yoksa kafayı yiyecem napsam acaba offff :26:
pppöööfff gece bacağıma kramp girdiii bu sefer diğer bacağıma en azından tekine girince topallıodum şimdi hiç yürüyemiom :2:
kasıklarıma ağrılar girioo ev almışi başını gidiyoo,mutfak desen bi alemmm
yavrum menim iyi değerlendirr..preseeddde kullannnnn muhakkak...Kızlar bu arada ben bugün yumurtluyorum galibaovulasyon testi yaptım 2. çizgi 1.den çok çok daha koyu çıktı anında ayyyy kociş gelir gelmez üstüne atlicaaaaaaaaaaaaammmmm ay ben 10. gün de yumurtladım ama yaa yine mi iki yumurta oldu ki woooooouuuuuuuuwwwww
kafaya takma bebekkk kucagıan gelecek o bebek eheueheu
Kızlar koltuklarınıza sıkı tutunun takriben yarım saat sonra deprem vaaaaaaaaaaaarrrrr
Kızlar koltuklarınıza sıkı tutunun takriben yarım saat sonra deprem vaaaaaaaaaaaarrrrr
ah canım benımmmmm :) dopal mı kaldın sen eheueheuhaftasonu gelri temızleriz annemle :)
bi sıcak suyla falan yıkasan gevser aslında bacagın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?