o artık alışık olduu için aklına gelmiş inş. o anda unutmam bende
benide unutma kız sakınnn
:84: :84: :84: :84:
bilmiyorum içim sıkılıyo meloj
Geldim kızlarr beta hcg 120...düşük gb geldii.geç yumurtladım bundan eminim ama...
Yinede düşük gb(((((
mecbur yine yaptırcam kan testi...
hayırdır durduk yere mii için sıkılıooo ????
canım aksama kasılmaların olmuıs. kasılmalar basladıysa 3 günü gelir kızcen diye düşünüyorum. bir avazda kavus baharına cnm..
Geldim kızlarr beta hcg 120...düşük gb geldii.geç yumurtladım bundan eminim ama...
Yinede düşük gb(((((
hayatım bu 98.2 yi ilk ne zaman ölçtürdün sen canım benimde beklenen regl günü 122ydi 2 gün sonra 458 oldu bana düşük geliyordaElifcim canım sonucunu almışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Hiç canını sıkma çünkü değerin düşük değilki...Benim değerim ilk gittiğimde 98,2 çıkmıştı.Ama ertesi gün 215olmuştu.Ama biliyorum canım elinde değil hassassın fazla düşünmek istemiyorsun.Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah.Her zaman biz olumlu olalım ne olursa olsun...Tekrardan tebrikler canım benim!
merhaba kızlar..nasılsınız..bugün erken geldim eve..eşim beni okula bıraktıktan sonra kaza yapmış arabayla..yeni arabamız bi güzel tarlaya girmiş....allahtan ona bırsey olmamıs...hasar pek buyuk degıl kasko karsılıyo ama yıne de moralımız bozuldu ya egeyle olsaydık allaha şükür yine de sizler nasılsınız...
eliiff ben değerlerden anlamıyorum ama sımdıden kotu dusunme geç döllenmedir muhtemelen ...
merhaba kızlar..nasılsınız..bugün erken geldim eve..eşim beni okula bıraktıktan sonra kaza yapmış arabayla..yeni arabamız bi güzel tarlaya girmiş....allahtan ona bırsey olmamıs...hasar pek buyuk degıl kasko karsılıyo ama yıne de moralımız bozuldu ya egeyle olsaydık allaha şükür yine de sizler nasılsınız...
eliiff ben değerlerden anlamıyorum ama sımdıden kotu dusunme geç döllenmedir muhtemelen ...
ELİF'cim!Dün akşam yazdım;bilmiyorum okuma fırsatın oldu mu... :)
Tekrar tebrike derim canım benim!Değerin de 120 çıkmış;düşük değil ki;artar o artar...
Allah bu kez kucağına almayı nasip etsin;ama kimselere şimdilik söyleme olurmu
Yinede düşük gb(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?