Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
knşuncada herkes aynı anda konuşuo susuncada aynı anda susuo :S

canım aksama kasılmaların olmuıs. kasılmalar basladıysa 3 günü gelir kızcen diye düşünüyorum. bir avazda kavus baharına cnm..

hayırdır durduk yere mii için sıkılıooo ????

evet durduk yere :2: :2: :2: bazen oluyo öyle . . . herşey, herkes üstüme üstüme geliyooo :2:

canım aksama kasılmaların olmuıs. kasılmalar basladıysa 3 günü gelir kızcen diye düşünüyorum. bir avazda kavus baharına cnm..

canım kasılmalar hep var özellikle akşam başlıyo... ama kız gelmiyo.... resmen dalga geçiyo benimle...
hatta geçenlerde acile gittim kanla karışık bir akıntım oldu, suyum gelmedi... gelmek istemiyoo bebişim

Elifff canım moralini bozmaaaa, bekle bakalım inşallah değerlerin katlanır aşkitommm....hemen senaryoyu yazdın oynadın yanii olmuyo böyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Geldim kızlarr beta hcg 120...düşük gb geldii.geç yumurtladım bundan eminim ama...
Yinede düşük gb(((((
mecbur yine yaptırcam kan testi...

Elifcim canım sonucunu almışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Hiç canını sıkma çünkü değerin düşük değilki...Benim değerim ilk gittiğimde 98,2 çıkmıştı.Ama ertesi gün 215olmuştu.Ama biliyorum canım elinde değil hassassın fazla düşünmek istemiyorsun.Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah.Her zaman biz olumlu olalım ne olursa olsun...Tekrardan tebrikler canım benim!

merhaba kızlar..nasılsınız..bugün erken geldim eve..eşim beni okula bıraktıktan sonra kaza yapmış arabayla..yeni arabamız bi güzel tarlaya girmiş....allahtan ona bırsey olmamıs...hasar pek buyuk degıl kasko karsılıyo ama yıne de moralımız bozuldu ya egeyle olsaydık allaha şükür yine de sizler nasılsınız...

eliiff ben değerlerden anlamıyorum ama sımdıden kotu dusunme geç döllenmedir muhtemelen ...

Ayşe'cim canım sanırım bahsettiğin işe başlıcaksın yakın zamanda.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun!Allah'ım orada yüzünü güldürsün ve emeğinin karşılığını almayı nasip etsin!

hayatım bu 98.2 yi ilk ne zaman ölçtürdün sen canım benimde beklenen regl günü 122ydi 2 gün sonra 458 oldu bana düşük geliyorda

ELİF'cim!Dün akşam yazdım;bilmiyorum okuma fırsatın oldu mu... :)
Tekrar tebrike derim canım benim! Değerin de 120 çıkmış;düşük değil ki;artar o artar...
Allah bu kez kucağına almayı nasip etsin;ama kimselere şimdilik söyleme olurmu

Canım çok geçmiş olsun kaza geçirmişsiniz.Ama çok şükür ki hepiniz iyisiniz Allah'ım korusun! Dünya malına olsun yeterki cana gelmesin hem sigortada karşılıyormuş...İyisiniz ya en güzeli bu!Allah bir daha yaşatmasın canım

aaa geçmiş olsun canım yaaa....cana geleceğine mala gelsin, iyiki bir şey olmamış eşine...
ege nasıl? iyi bakıyorlar mı egemizeee ??? bakıcı olayını okudum şok oldum... sigaraya hiç tahammülüm yok!!! sigarayı sevmiyorum içenden de nefret ediyorum

selam nasılsın...
bu arada katılıyorum herkese söyleme nazar değmesin..tabi içinde tutabilirsen

oglak75,ademerve,yelizcem,burcu_twins,ay_she,idilcan+,tinkerbell09+,aydemet26,elmi,melojj,yaren0144 merhaba arkadailar :)))
Oğlak canıms eni de tebrike derim;akşam etmiştim ama görmemiş olabilrisin. :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Ben şimdi PEMBE den bomba bekliyorum

Geldim kızlarr beta hcg 120...düşük gb geldii.geç yumurtladım bundan eminim ama...
Yinede düşük gb(((((
mecbur yine yaptırcam kan testi...

hayatım sen ne gün yaptırdın hcg yi yani regline daha var mı gecikti mi benimki regl günü 122ydi o da bana düşük geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…