hayatım bu 98.2 yi ilk ne zaman ölçtürdün sen canım benimde beklenen regl günü 122ydi 2 gün sonra 458 oldu bana düşük geliyorda
oglak75,ademerve,yelizcem,burcu_twins,ay_she,idilcan+,tinkerbell09+,aydemet26,elmi,melojj,yaren0144 merhaba arkadailar :)))
Oğlak canıms eni de tebrike derim;akşam etmiştim ama görmemiş olabilrisin. :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Ben şimdi PEMBE den bomba bekliyorum
oglak75,ademerve,yelizcem,burcu_twins,ay_she,idilcan+,tinkerbell09+,aydemet26,elmi,melojj,yaren0144 merhaba arkadailar :)))
Oğlak canıms eni de tebrike derim;akşam etmiştim ama görmemiş olabilrisin. :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
amin sağol canım ben zaten hep öle dedim eşime..önemli değil mala gelsin yeter ki diye...Canım çok geçmiş olsun kaza geçirmişsiniz.Ama çok şükür ki hepiniz iyisiniz Allah'ım korusun! Dünya malına olsun yeterki cana gelmesin hem sigortada karşılıyormuş...İyisiniz ya en güzeli bu!Allah bir daha yaşatmasın canım
aaa geçmiş olsun canım yaaa....cana geleceğine mala gelsin, iyiki bir şey olmamış eşine...
ege nasıl? iyi bakıyorlar mı egemizeee ??? bakıcı olayını okudum şok oldum... sigaraya hiç tahammülüm yok!!!sigarayı sevmiyorum içenden de nefret ediyorum
Şimdi canım şöyle anlatayım karışık gelebilir ama...Ben normalde 31günde bir adet oluyorum.En son 24ağustosta olmuştum.Sonrasında da ovulasyon testi kullandım ve o ay erken yumurtladım.Ayın 5 yada6sı gibi yumurtladım sanırım.Neyse tabii o zaman adet tarihimde öne geldi;20sinde bekliyordum ama 18nde test yaptım 2.çizgi silik çıkınca diğer gün(19)hastanede kan tahlili ve yapıldı ve 98,2 çıktı.Öyle yani canım umarım açıklayıcı olabilmişimdir.Ertesi gün ise 215 idi katlanmıştı sonrada zaten keseyi gördüm derken bu günlere geldik.
Bu arada ben kaçırdım galiba sen hamile misin? Şayet öyleyse maşallah ya çook sevindim hayırlı uğurlu olsun diyim Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun tinker verilmiş sadakanız varmış
oğlak cnm gecen yazdım gördünmü bilmiyorum gözünaydın tatlım inşallah ağsalim bebeğini kucağına alırsınn
selam nasılsın...
bu arada katılıyorum herkese söyleme nazar değmesin..tabi içinde tutabilirsen
Ayşe'cim canım sanırım bahsettiğin işe başlıcaksın yakın zamanda.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun!Allah'ım orada yüzünü güldürsün ve emeğinin karşılığını almayı nasip etsin!
sağol canım olacakla ölecegın onune gecılmıyo malesef
teşekkürler canım inşallah bu defa herşey yolunda gider inşallahhh
sende kızını sağlıkla büyüt canım
bu topic çok hızlı ilerliyor hala alışamadım takip edemiyorum görmedim önceki msjını kusura bakma
Canımcım sağol ben iyiyim!Sen nasılsın_Bebişin nasıl?Kocaman olmuştur eminim :)
Hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum işte;başka bir değişiklik yok :))
evet canım sağol inşallhh amelıyattan sonra başlicamm :)
hoşgeldın canım naıslsıınnnnn :)
tinkercim çok gecmıs olsun ya neysekı eşine bişey olmamış araba düzelir nasılsa
sağol canım şimdide hcg düşükmü, endişesi sardı beni bazı arkadaşlar var regl günü hcg 3800lü filan
geçmiş olsun canım benim eşimde geçen yıl kaza geçirmişti kaza haberinin nasıl geldiğini nasıl korkutucu olduğunu bilirim allahım cana gelmesinde geçiyor hepsi allahtan kaskonuz varmış bizim oda yoktu 20 günlük arabamızda 8 milyarlık hasar olmuştumerhaba kızlar..nasılsınız..bugün erken geldim eve..eşim beni okula bıraktıktan sonra kaza yapmış arabayla..yeni arabamız bi güzel tarlaya girmiş....allahtan ona bırsey olmamıs...hasar pek buyuk degıl kasko karsılıyo ama yıne de moralımız bozuldu ya egeyle olsaydık allaha şükür yine de sizler nasılsınız...
eliiff ben değerlerden anlamıyorum ama sımdıden kotu dusunme geç döllenmedir muhtemelen ...
yavyum tebrikler canım düşük falan diye gerilme bana da düşük demişlerdi 73 çıkmıştı hep şüpe ede ede sonunda yok ettim sana tavsiyem doktorada zırt pırt gidpte alttan baktırma oda çok etkiliyo canım bi gün arayla bi tahlil daha ver iki kat oluyorsa için rahatlasın hesapla iki kat iki kat bini geçince git doktoraki kese görünsünELİF'cim!Dün akşam yazdım;bilmiyorum okuma fırsatın oldu mu... :)
Tekrar tebrike derim canım benim!Değerin de 120 çıkmış;düşük değil ki;artar o artar...
Allah bu kez kucağına almayı nasip etsin;ama kimselere şimdilik söyleme olurmu
evet cnm çok hızlı cidden
sağol tatlım sende sağlıkla kucağına al meleğini inşallah
beklenen doğum tarihi ne
sağol canım insan kötü şeyler yaşıyanca elinde değil evham küpü oluyor ama düşünmemeye çalışıyorumHiç öyle düşünme canım...Herkesin değeri farklı neticede;kimi erken döllenme kimi geç döllenme oluyor.Sen etkilenme bunlardan.Önemli olan her gün biraz daha artması.Daha şimdiden bu kadar stres yapma yoksa günler nasıl geçer.Neticede herşey kader,nasip,kısmet.Güzel düşün ki güzel olsun o yüzden.Benimde düşüktü ama çok şükür bak bu güne geldim.Sen hiç sıkma canını emi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?