sağol canım insan kötü şeyler yaşıyanca elinde değil evham küpü oluyor ama düşünmemeye çalışıyorum
5 ağustos canım ama sezeryan olacağı için temmuz sonu olur tabii allahım sonuna kadar nasip ederse
ne ağlayıpdurun karnı burnunda hee söle bakayım :)
Güzel anne niye böyle bakiyim suratın?Hem bak kızcene kavuşmana az kaldı Allah'ın izniyle sonra bu yüz hep gülecek inşallah
iyi uykular canımAyy kızlar benim yine çok uykum geldiGözlerimin üstüne ağırlık koydular yine resmen...
Dayanamıcam az gidip uyuyayım gelirim yine inşallah...Sizleri seviyor kocaman kocamanda öpüyorum her birinizi
ay o da kotuymus..sizede gecmiş olsun gercı gecmıd bıgeçmiş olsun canım benim eşimde geçen yıl kaza geçirmişti kaza haberinin nasıl geldiğini nasıl korkutucu olduğunu bilirim allahım cana gelmesinde geçiyor hepsi allahtan kaskonuz varmış bizim oda yoktu 20 günlük arabamızda 8 milyarlık hasar olmuştu
ama çok şükür atlattık geçti
yavyum tebrikler canım düşük falan diye gerilme bana da düşük demişlerdi 73 çıkmıştı hep şüpe ede ede sonunda yok ettim sana tavsiyem doktorada zırt pırt gidpte alttan baktırma oda çok etkiliyo canım bi gün arayla bi tahlil daha ver iki kat oluyorsa için rahatlasın hesapla iki kat iki kat bini geçince git doktoraki kese görünsün
]
noldubebıs ...
tinkerrbell geçmiş olsun allaehtan önemsiz bir kazaymış
bilmiyorum kızlar ya bunalıma girdim galiba benn, ağlamak istiyorum ama bir sebep yok öylesine
canım sende sımdı belırsızlık korku hakım olur bole bebegını kucagına alınca hepsi gecıcekk
kızlar ben kaçtım öptummm
cnm hadi gözünaydın
inşallahdeğerin yarın artacak dahada
moralini bozma
pozitif düşün hep
Elifff canım moralini bozmaaaa, bekle bakalım inşallah değerlerin katlanır aşkitommm....hemen senaryoyu yazdın oynadın yanii olmuyo böyle
evet canımm..herşey çok taze olduğu için ister istemez düşünüyorumm öbürü gib olacakmı diyee..Elifcim canım sonucunu almışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Hiç canını sıkma çünkü değerin düşük değilki...Benim değerim ilk gittiğimde 98,2 çıkmıştı.Ama ertesi gün 215olmuştu.Ama biliyorum canım elinde değil hassassın fazla düşünmek istemiyorsun.Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah.Her zaman biz olumlu olalım ne olursa olsun...Tekrardan tebrikler canım benim!
merhaba kızlar..nasılsınız..bugün erken geldim eve..eşim beni okula bıraktıktan sonra kaza yapmış arabayla..yeni arabamız bi güzel tarlaya girmiş....allahtan ona bırsey olmamıs...hasar pek buyuk degıl kasko karsılıyo ama yıne de moralımız bozuldu ya egeyle olsaydık allaha şükür yine de sizler nasılsınız...
eliiff ben değerlerden anlamıyorum ama sımdıden kotu dusunme geç döllenmedir muhtemelen ...
ELİF'cim!Dün akşam yazdım;bilmiyorum okuma fırsatın oldu mu... :)
Tekrar tebrike derim canım benim!Değerin de 120 çıkmış;düşük değil ki;artar o artar...
Allah bu kez kucağına almayı nasip etsin;ama kimselere şimdilik söyleme olurmu
selam nasılsın...
bu arada katılıyorum herkese söyleme nazar değmesin..tabi içinde tutabilirsen
hayatım sen ne gün yaptırdın hcg yi yani regline daha var mı gecikti mi benimki regl günü 122ydi o da bana düşük geldi
ayyyyyyyyynen bende öyle dşünüyorumm.cuma günü giderimmm...yavyum tebrikler canım düşük falan diye gerilme bana da düşük demişlerdi 73 çıkmıştı hep şüpe ede ede sonunda yok ettim sana tavsiyem doktorada zırt pırt gidpte alttan baktırma oda çok etkiliyo canım bi gün arayla bi tahlil daha ver iki kat oluyorsa için rahatlasın hesapla iki kat iki kat bini geçince git doktoraki kese görünsün
]
İnşallah elifim beklemekten başka çaremiz yok...beklicez...İnşallah yaşadığın şeyleri bir daha yaşamazsın inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın........ ama sen böyle kötü düşünmeye devam edersen olmaz bebişimmm... annem bu yazdıklarını okusaydı sana kara vayvaycı :18: derdi :90:
temam yafuuu temam sizde beni havaya sokun tamammııı...
hayaller kurunn.yorumlar yapınnn..hemiiii..kendimi inandırayım doğacağınaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?