Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canım insan kötü şeyler yaşıyanca elinde değil evham küpü oluyor ama düşünmemeye çalışıyorum

Tabiki canım eminim senin için kolay değildir Allah'ım bir daha yaşatmasın.Ama her zaman olumlu düşünmekte ve akışına bırakmakta fayda var bence.Dilerim senin içinde güzel olur bundan sonrası canım!

Ayy kızlar benim yine çok uykum geldi Gözlerimin üstüne ağırlık koydular yine resmen...
Dayanamıcam az gidip uyuyayım gelirim yine inşallah...Sizleri seviyor kocaman kocamanda öpüyorum her birinizi

ay o da kotuymus..sizede gecmiş olsun gercı gecmıd bı
noldubebıs ...
tinkerrbell geçmiş olsun allaehtan önemsiz bir kazaymış

sagol canım

cnm hadi gözünaydın
inşallahdeğerin yarın artacak dahada
moralini bozma
pozitif düşün hep

öyle yapmaya çalışıyorum ama şeytan vesvese verip duruyooo.....

Elifff canım moralini bozmaaaa, bekle bakalım inşallah değerlerin katlanır aşkitommm....hemen senaryoyu yazdın oynadın yanii olmuyo böyle

evet hem yazdım hem oynadımm.. bu seferde aynı şeyleri yaşamak istemiyorummm idilim yaa..
yumurtlama günümü bilsem ona göre düşünücem ama bilmiyorumm...
Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın nolurrr...

evet canımm..herşey çok taze olduğu için ister istemez düşünüyorumm öbürü gib olacakmı diyee..
öbüründe iki güne bir kan verdim baktırdık güzel gelişmedi falan ya buda aynı olacak sanıyorumm..
inşallah olmaz inşalahhh..
iyi düşünmeye çalışıyorummm... :97:

canım çok geçmiş olsunn.verilmiş sadakanız varmış..mala gelsin boşver.eşin iyi yaaa...

tamam gülüm kötü düşünmiycemmm..
hamile moduna sokun beni hadiiii...
izin veriyorummm...

biliyorum tebrik ettin bende cevanını yazdım okumadıun sanırımmm...
bundan sonra düzenli olarak topiğe geliyosunnn.. yoklama yapıcam hergün ona göreee...
bak biz aynı şeyleri yaşadık peş peşe..
bana destek ol..
aynı şeyleri yaşamıycağıma inandır beniii...
selam nasılsın...
bu arada katılıyorum herkese söyleme nazar değmesin..tabi içinde tutabilirsen

yok yok sizden başka kimse bilmiyo...açıkçası içimdende gelmiyorrr.bitek üst komşum geldi dünn.ona söyledimm.bişey olursa ondan başka koşacak kimse yok...ondan şeyettimmm...

hayatım sen ne gün yaptırdın hcg yi yani regline daha var mı gecikti mi benimki regl günü 122ydi o da bana düşük geldi

canım kürtajdan sonra 25.gün adet gördümm..
ikincisini görmedim işte olmadım bu ay..bu ay geç yumurtladımm.kaşında olmam gerektiğini malesef kestiremiyorummmm... (((

ayyyyyyyyynen bende öyle dşünüyorumm.cuma günü giderimmm...
betaya hormonlara falan baktırırmmm....
Allah nasip ederse sonra ancak keseyi görmeyee..

İnşallah elifim beklemekten başka çaremiz yok...beklicez...İnşallah yaşadığın şeyleri bir daha yaşamazsın inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın........ ama sen böyle kötü düşünmeye devam edersen olmaz bebişimmm... annem bu yazdıklarını okusaydı sana kara vayvaycı :18: derdi :90:

temam yafuuu temam sizde beni havaya sokun tamammııı...
hayaller kurunn.yorumlar yapınnn..hemiiii..kendimi inandırayım doğacağınaa...

temam yafuuu temam sizde beni havaya sokun tamammııı...
hayaller kurunn.yorumlar yapınnn..hemiiii..kendimi inandırayım doğacağınaa...

bebişinle konuş şimdidenn ''annecim beni bırakma, üzme beni, seni çok bekledim'' de....sonra o günden güne büyüyenn o kocaman göbeğini düşün belki benimki gibi yamuk olur haa ne dersin tekmelerini düşün, odasını hayal et, ismini .... alacağın kıyafetlerini :97:
sonra çatlakları mide bulantılarınıııı sırt ağrılarını şey ağrılarını

Son düzenleyen: Moderatör:
selamm kizlar yeniden
yavyum bencede düsük degil idile katiliyorum aynen söylediklerini yapbebek geliyooo annesi
hayirdir idilcim canm skliyormus.senin dogum yakin bence onun icin böyle oluyosun.
eee kurs nasildi nasil gecti???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…