temam örtmenimm bugünden itibaren derslerime çook iyi çalışıcammm...
selamm kizlar yeniden
yavyum bencede düsük degil idile katiliyorum aynen söylediklerini yapbebek geliyooo annesi
hayirdir idilcim canm skliyormus.senin dogum yakin bence onun icin böyle oluyosun.
eee kurs nasildi nasil gecti???
temam örtmenimm bugünden itibaren derslerime çook iyi çalışıcammm...
yok gülüm.o konuda kararlıyımm..kalp atışını duyayım Allahın izniylee...ondan sonraa...hanimiş bakim senin ticker..:44:
ha şöyleeee ama kızlara katılıyorum şimdilik kimseye söyleme canım
yok gülüm.o konuda kararlıyımm..kalp atışını duyayım Allahın izniylee...ondan sonraa...
yok yok hiç öyle bi niyetim yok ..içimden de gelmiyor zatenn...
ELMİCİMMMM çok sağolll..moral veriyosunuzz.sağolunnn....
ya aslında geçenki gb değilll.kasıklarımda özellikle sağ tarafımda batmalar varr..
geçenkinde böyle bişey yoktu...
hayıra alamet bunnlarrr...biliyom ben...
bence de boşver kız eşine söyledin mi
nasıl batmalar adet sancısı gibi mi oluyo? benimki öyleydi
meltemmm sen de miiii ay ne oluyo bize yaaa offfffffffff
yok gülüm söylemedimm.şimdi oda aynı şeyler olurmu diye kafasında evirir çevirir..gerçi o benim gb değildir olumlu bakar herzaman ama..
her neyse kesinleşince söylemek için güzel palnlarım varrr inşallahhh...
çok şiddetli canımı acıtacak derecede değilll...tatlı tatlı saniyelik iğne batar gb oluyo..yüzde doksan sağ tarafımdaa...
inşallahh bu orda bişeyler olduğuna ve büyüdüğüne işarettirrr...
yok gülüm söylemedimm.şimdi oda aynı şeyler olurmu diye kafasında evirir çevirir..gerçi o benim gb değildir olumlu bakar herzaman ama..
her neyse kesinleşince söylemek için güzel palnlarım varrr inşallahhh...
çok şiddetli canımı acıtacak derecede değilll...tatlı tatlı saniyelik iğne batar gb oluyo..yüzde doksan sağ tarafımdaa...
inşallahh bu orda bişeyler olduğuna ve büyüdüğüne işarettirrr...
ayy benım kırmızılıarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi çıkıom eve gitme vakti
herkese mucu mucu
kızlar slm ben geldim...
bugün sabah çarşıya çıktım öğlen kuaföre giitm öğleden sonra gezmeye,gezmede benim kırmızılar geldi hemde beklediğim tarihten 4 gün önce...hemen doktorumu aradım beni pazartesi çağırıyor...pazartesi alttan muayene edicekmiş:18: napıcam ben ya nefret ediyorum şu durumdanaslında cumartesi çağırdı alttan muayene edicek deyince ben pazartesiye erteledim çünkü adetliyekn kesinlikle alttan muayene ettirmem salı günüde amileyat edecek işte böyle kızlar
bilmiormmm hiç düzenim yok huzursuzm ağrılarım var bilmiorm dün gece doğurucam sandım artık bekliom valla
film bitmek üzere
yaprak dökümüyle birlikte ilerliyorum son 4 bölüm tabi beklenen tarihine göre
ayy benım kırmızılıarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi çıkıom eve gitme vakti
herkese mucu mucu
kızlar slm ben geldim...
bugün sabah çarşıya çıktım öğlen kuaföre giitm öğleden sonra gezmeye,gezmede benim kırmızılar geldi hemde beklediğim tarihten 4 gün önce...hemen doktorumu aradım beni pazartesi çağırıyor...pazartesi alttan muayene edicekmiş:18: napıcam ben ya nefret ediyorum şu durumdanaslında cumartesi çağırdı alttan muayene edicek deyince ben pazartesiye erteledim çünkü adetliyekn kesinlikle alttan muayene ettirmem salı günüde amileyat edecek işte böyle kızlar
heheheheheh eşim de aynı şeyi diyo ''acaba bizim kız yaprak dökümünün finalini görebilecek mi'' diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?