Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selamm kizlar yeniden
yavyum bencede düsük degil idile katiliyorum aynen söylediklerini yapbebek geliyooo annesi
hayirdir idilcim canm skliyormus.senin dogum yakin bence onun icin böyle oluyosun.
eee kurs nasildi nasil gecti???

bilmiyorum yaa sıkılıyorum ama nedenini bilmiyorum dün gökceye kızıyordum niye ağlamak istiyorsun diye bana da bulaştıı......
ders iyi değildi ya sıkıldım...nefes egzersizlerini öğrendik beceremedim onun için sıkıldım
senin ders nasıldı geldi mi ebe evine?

temam örtmenimm bugünden itibaren derslerime çook iyi çalışıcammm...

ha şöyleeee ama kızlara katılıyorum şimdilik kimseye söyleme canım

ELMİCİMMMM çok sağolll..moral veriyosunuzz.sağolunnn....
ya aslında geçenki gb değilll.kasıklarımda özellikle sağ tarafımda batmalar varr..
geçenkinde böyle bişey yoktu...
hayıra alamet bunnlarrr...biliyom ben...

nasıl batmalar adet sancısı gibi mi oluyo? benimki öyleydi

ben geldimm yatıp kalkıp geliorm iki gündür hiçç keyfim yok ne uykum var ne dinçim bilemiormmm

bence de boşver kız eşine söyledin mi

yok gülüm söylemedimm.şimdi oda aynı şeyler olurmu diye kafasında evirir çevirir..gerçi o benim gb değildir olumlu bakar herzaman ama..
her neyse kesinleşince söylemek için güzel palnlarım varrr inşallahhh...

nasıl batmalar adet sancısı gibi mi oluyo? benimki öyleydi

çok şiddetli canımı acıtacak derecede değilll...tatlı tatlı saniyelik iğne batar gb oluyo..yüzde doksan sağ tarafımdaa...
inşallahh bu orda bişeyler olduğuna ve büyüdüğüne işarettirrr...

meltemmm sen de miiii ay ne oluyo bize yaaa offfffffffff

bilmiormmm hiç düzenim yok huzursuzm ağrılarım var bilmiorm dün gece doğurucam sandım artık bekliom valla
film bitmek üzere
yaprak dökümüyle birlikte ilerliyorum son 4 bölüm tabi beklenen tarihine göre

ayy benım kırmızılıarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şimdi çıkıom eve gitme vakti

herkese mucu mucu

diğerinde olmamış mıydı böyle batmalar?? bence de iyi birşey

kızlar slm ben geldim...
bugün sabah çarşıya çıktım öğlen kuaföre giitm öğleden sonra gezmeye,gezmede benim kırmızılar geldi hemde beklediğim tarihten 4 gün önce...hemen doktorumu aradım beni pazartesi çağırıyor...pazartesi alttan muayene edicekmiş:18: napıcam ben ya nefret ediyorum şu durumdan aslında cumartesi çağırdı alttan muayene edicek deyince ben pazartesiye erteledim çünkü adetliyekn kesinlikle alttan muayene ettirmem salı günüde amileyat edecek işte böyle kızlar

ya benim hamileliğim hiç beklemediğim zaman olduğu için hiç bi belirtim yoktu yada ben bilmiyorum
günüm geeçti 3 gün ben hiç düşünmediğim için onu sorun bile yapmıyodum nasıl olsa olucam diye meğersem hamileymişim

hoşgeldin seliz
ayyy evt bende hiç sevmem alttan muayeneyi.
Hadi hayırlısı inş.

heheheheheh eşim de aynı şeyi diyo ''acaba bizim kız yaprak dökümünün finalini görebilecek mi'' diye

ayy benım kırmızılıarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şimdi çıkıom eve gitme vakti

herkese mucu mucu

ne güzel işteeee niye panik yapıyonn bacımm?? gününü beklemiyor muydun...bak ameliyattan sonra herşey yoluna girecek ve hemen hamile kalacaksın inşallah

heheheheheh eşim de aynı şeyi diyo ''acaba bizim kız yaprak dökümünün finalini görebilecek mi'' diye

seninki görür kız 20 günün kalmış durda benimki belki göremes neyse olsun büyüynce anlatırım ben

yavyummmmm
canım sen her ne kadar emin olmaya hazır olmasanda ben çokkkkkkkkkkkkk sevindimmm
tipik elif diyorum pinpirikliğin için de değerin gayet güzel bence.. hiççç umutsuzluğa kapılma ve dua et..
rabbin inşallahhh sonuna kadar güzel bi hamilelik geçirmeni nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…