Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok bitanem yazmaa.henüz erkenn..Allah nasip ederde herşeyin yolunda olduğu kesinleşirse ozaman yazarsınnn...

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dün bende doktora gittim bana dediki kesin bu kız bende sevindim gördü diye sonra dediki göstermiyo çünkü yani benimde kesin dilmişşş
anaaa ben kesin diye biliyorummm senin...

yok bitanem yazmaa.henüz erkenn..Allah nasip ederde herşeyin yolunda olduğu kesinleşirse ozaman yazarsınnn...

anaaa ben kesin diye biliyorummm senin...

ay napcaz böyle bilmiyorum çatlatacaklar bizi

ayyy ne bilim bende kesin biliodın yani %95 demişlerdi hatta herşeyi pembe umarım erkek gelmezzzz
bu arada pilates die bişi paylaştım dinledinizmi
su senin içinde gelsinnnn

canın ne çekti kızz ne aldı kocan
canının istediğini alınca çok keyifli oluyo
kar-i-yer ehuehuehu
canım canınız cekmesin ama karpuz cekmişti..allahtan manavda yazadn kalma varmış almış koçişim cokta pahalı değilmiş..gayette güzel cıktı..
hoşgeldinnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum kuşummm...
hoşgeldin bebiş
hoşbuldum canım koçişin gelmiş yemeğini hazırla koçişinin hem küs kalma boşver barışş...
selam kızlar naberrrrrr
selam canım hoşgeldin....
evet canım göremedik ama napalım sağlık olsun elbet öğreniriz :)
senin de bulantılar başlamış ah canım Allah yardımcın olsun çok iyi bilirim
inşallah kısa zamanda geçer..
evet canım sağlık olsun....
benim bulantılra fena başladı ama ne yapalım 1 ay daha katlanalım üçüncü ayda biter inş..

neyse bende çıkıyım bariii kimseler knşmuooo
güle güle tatlımmm...

canım bence yazsın sonucta artık hamilesin...allahım korusunn birşey olmaz rabbimizin izni ile..hem olumlu olmucakmıydık bizz listeye yazsın yazmamak olumsuzluk olur bencee..

teyzoşlar biz yarın dr. amcamıza gidicezz bizim için dua edin herşey yolunda olsun...ama varya nasıl heyecanlıyımmm sormayın içim kıpır kıpır..

Son düzenleme:
kıslarr ben şimdilik cıkıyorum gelirim yine..ağda yapıcam işim bitince gelirimm..mucuuu mucuuu..

ayyy ne bilim bende kesin biliodın yani %95 demişlerdi hatta herşeyi pembe umarım erkek gelmezzzz
bu arada pilates die bişi paylaştım dinledinizmi
su senin içinde gelsinnnn

gelsin tamam

evet canım sağlık olsun....
benim bulantılra fena başladı ama ne yapalım 1 ay daha katlanalım üçüncü ayda biter inş..

evet canım 3.ayda biter,mecbur katlanıcaz herşey onlar için

güle güleee canım afiyet olsunn...

sağol canımm

teyzoşlar biz yarın dr. amcamıza gidicezz bizim için dua edin herşey yolunda olsun...ama varya nasıl heyecanlıyımmm sormayın içim kıpır kıpır..

ayy evet insan çok heyecanlanıyor
canım inşallah pıtpıtlarını duyarsınız ve güzel haberlerle gelirsin inşallahh

kızlar iyi akşamlar bişey sormak istiyorum.
geçen aylara göre bu ay daha farklıydı en basitinden bu ay 2kez az lekelenme oldu hastalığımda 2gün geçti bugün yine lekelenme oldu ama biraz daha fazla. hasta oldum sandım ama cok az oldu acaba ham,le miyim????

anummm bebişe bakıınnnn yenı doğmuusss gülüo bidee

YAAAAAA, BEN DE İSTİYOM BUNLARDAN Bİ DENE YAAA,,,, NOLUR NOLUR LÜTFEN BANA DA YAAAAAAAAAA

görürşüz melojj :) kocişimin durusması uzıycakmışş annemlere gecıom sende gelsene yauuu hadi çıkıom ben sımdı

kız belli oldu mu kocişin sınav sonuçları, AY SEN ŞİMDİ HAKİM KARISI MI OLDUN ALLAHIM YALEBBİM, ne duruşması böyle gece gece ergenekon mu yoksam kızzzzzzz

Son düzenleme:
yaaa kızlar nane'yi gördünüz mü kaç gündür nerde bu kız birşey mi oldu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…