yok bitanem yazmaa.henüz erkenn..Allah nasip ederde herşeyin yolunda olduğu kesinleşirse ozaman yazarsınnn...:)) valla Allah'ın izniyle bi doğsun ıssırcam onu
bu kadar naz yapmak neymiş görcek :)
bu arada kan testin 120 çıkmış bence de gayet güzel bi değer,
inşallah katlana katlana artar,sağlıkla gelir meleğin
tekrar hayırlı olsun canım benim çok sevindim..
bi de listeye yazim mi yoksa sen istediğin zaman mı yazim.
anaaa ben kesin diye biliyorummm senin...suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dün bende doktora gittim bana dediki kesin bu kız bende sevindim gördü diye sonra dediki göstermiyo çünküyani benimde kesin dilmişşş
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dün bende doktora gittim bana dediki kesin bu kız bende sevindim gördü diye sonra dediki göstermiyo çünküyani benimde kesin dilmişşş
yok bitanem yazmaa.henüz erkenn..Allah nasip ederde herşeyin yolunda olduğu kesinleşirse ozaman yazarsınnn...
yok bitanem yazmaa.henüz erkenn..Allah nasip ederde herşeyin yolunda olduğu kesinleşirse ozaman yazarsınnn...
anaaa ben kesin diye biliyorummm senin...
ay napcaz böyle bilmiyorum çatlatacaklar bizi
canım canınız cekmesin ama karpuz cekmişti..allahtan manavda yazadn kalma varmış almış koçişim cokta pahalı değilmiş..gayette güzel cıktı..canın ne çekti kızz ne aldı kocan
canının istediğini alınca çok keyifli oluyo
kar-i-yer ehuehuehu
hoşbuldum kuşummm...hoşgeldinnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum canım koçişin gelmiş yemeğini hazırla koçişinin hem küs kalma boşver barışş...hoşgeldin bebiş
selam canım hoşgeldin....selam kızlar naberrrrrr
evet canım sağlık olsun....evet canım göremedik ama napalım sağlık olsun elbet öğreniriz :)
senin de bulantılar başlamış ah canım Allah yardımcın olsun çok iyi bilirim
inşallah kısa zamanda geçer..
güle güle tatlımmm...neyse bende çıkıyım bariii kimseler knşmuooo
kızlar ben yemek yemeye gidiyorum öpüldünüz
teyzoşlar biz yarın dr. amcamıza gidicezz bizim dua edin herşey yolunda olsun...ama varya nasıl heyecanlıyımmm sormayın içim kıpır kıpır..
kalp atışını duymaya mı hadi hayırlısı inşallah
ayyy ne bilim bende kesin biliodın yani %95 demişlerdi hatta herşeyi pembe umarım erkek gelmezzzz
bu arada pilates die bişi paylaştım dinledinizmi
su senin içinde gelsinnnn
evet canım sağlık olsun....
benim bulantılra fena başladı ama ne yapalım 1 ay daha katlanalım üçüncü ayda biter inş..
evet canım 3.ayda biter,mecbur katlanıcaz herşey onlar için
güle güleee canım afiyet olsunn...
teyzoşlar biz yarın dr. amcamıza gidicezz bizim için dua edin herşey yolunda olsun...ama varya nasıl heyecanlıyımmm sormayın içim kıpır kıpır..
kıslarr ben şimdilik cıkıyorum gelirim yine..ağda yapıcam işim bitince gelirimm..mucuuu mucuuu..
anummm bebişe bakıınnnn yenı doğmuusss gülüo bidee
görürşüz melojj :) kocişimin durusması uzıycakmışş annemlere gecıom sende gelsene yauuuhadi çıkıom ben sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?