tmm idilciiimm gölüşülüüzzzz byyykızlar ben kaçtım kendinize iyi bakınnnnnnnnn ve ve bizi özleyinnn
evt istanbul'dayımcanım sendemi istanbuldasın.?...
güle güle cnm k.i.b bebişede tabi
lale lale lale lale geldin slm vermion kısss tabii ev kalablık olunca laleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy kızlarrr benim gecen gün canım birşey cekti ama öyle aşermek değil tv. görünce aklıma geldi sadece koçişim alıp gelmiş bugün.:98:.nasıl mutlu oldum..:78:
bu arada selamlarrrrrrr...
ayyy kızlarrr benim gecen gün canım birşey cekti ama öyle aşermek değil tv. görünce aklıma geldi sadece koçişim alıp gelmiş bugün.:98:.nasıl mutlu oldum..:78:
kızlar eşim geldiiikendisiyle konuşmuyoruz çıkıymdA yemeklerimi ayarlayım hemen aç kalmasın şimdi offf barışayım bariii buakşam pazartesi yanımda olck mecbur barşıcz
nie küstünüz kızzz ööff bende sinir oluyorum küss olunca çok gıcık oluyooo ztn p.tesiye kadar barışırsınzkızlar eşim geldiiikendisiyle konuşmuyoruz çıkıymdA yemeklerimi ayarlayım hemen aç kalmasın şimdi offf barışayım bariii buakşam pazartesi yanımda olck mecbur barşıcz
selam kızlar naberrrrrr
amaaaaannn yinemi göstermediii sıpaaaaa....
Bi gelsinnn çekeceği var onunn bizdennn...
suu hala görememiş bebişin cinsiyetini bu kesin kız göstermediğine göre..
Su cinsiyetini öğrenememiş yine....ben tam aksine erkektir diye düşünüyorum :)
hoşgeldinnnn ben ehh işte halsizim sen nasılsn ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?