sorma kızzz ne stres yaptım bnm bu stresim birgün hepinizi çileden çıkaracak ama ben böyleyim işte huyum kurusun bilmiyorumki ben hamile kaldığımda doğuracağım zamanlar geldiğinde sizleri ne uğraştırırım amaanammmm ne stres yaptın beee... rahat ol azıcık..bütün bunlar meleğin sana bi an önce gelsin diye oluyor bunu unutma..
benim doktorum odaya almıyordu eşimi.. sanırım seninki de almaz..rahat ol.
canım değerin pek düşük gelmedi bana nede olsa adet gününü çok fazla geçirmedin demii.bence sakın üzülme ehrşey yolunda gideck bu sefer.ozaman ben eşime deyim o içeri girmesin...baktırdım canım.120 çıktı..düşük gb geldi ama geç yumurtladığmı bildiğim için ona baplıyorumm.inşallah bi sorun yokturr....
hayatım aldırtma eşini içerii.ne işi var onun.kapıda beklesinn..hem zaten oda rahatsız olurr...
valla benim eşim sinirlenir ben huyunu biliyorum oyüzden içeri girmemsi en hayrlısı.zaten üstüme bişey örterler heralde yeni sünnet olmuş çocuk gibi durmucam heralde öyle..ya canım eşine bağlı bu...girmek istemezse girmez...doktor illaki kocan gelsin demez ya :44:
eşim bir kere girdi benimle...doktor muayene ediyo eşim sövüyo doktor anlamıyo tabi :)))) ben bile bu kadar kurcalamıyorum diyo hahahaha
yok alttan muayene ettikleri zaman almıyolar rahat ol.
hem zorla sokcak deiller ya sen istemezsen giremez ztn ultrasonda bile sen eşimde gelsin dion öle alıolar
inşallahhhhhhhhhhhhhh
öyle vallaaa çok zor ben eşime diom Allah bi kere erkeklere hamile kalma şansı verse çok ii anlarsınız ne zor olduuunutamam canım rahatlattınız beni sağolun kızlar yaa iyiki varsınız....kız meloji anne olmak anne olmaya çalışmak ne dkr zor demiii ANNELERİN AYAKLARININ ALTI BOŞUNA CENNET DEĞİL YAHUUU...
kızlar ben kaçarrrrr
kociş geldi çok açım benimle ilgilen diyor
masayı hazırlıycaz şimcik hatta o başladı bile
idil ve melojjjj yaprak dökümünü bu akşam ii izleyin ve izlettirin kızçelerinizeolur belki bi daha denk gelmez,siz anlatırken yabancılık çekmesinler
valla seliz canımmm türkiyede nasıl bilmiyorum ama burada hiç bir şey örtmüyorlar
hehehe yok benimki konuya hakim ztn bi bölüm kaçırsa bişey olmas
örtüyolar cnm çarşaf kimin bişi var öle bakıolar ulu orta durulmuo
kızlar ben kaçarrrrr
kociş geldi çok açım benimle ilgilen diyor
masayı hazırlıycaz şimcik hatta o başladı bile
idil ve melojjjj yaprak dökümünü bu akşam ii izleyin ve izlettirin kızçelerinizeolur belki bi daha denk gelmez,siz anlatırken yabancılık çekmesinler
öyle vallaaa çok zor ben eşime diom Allah bi kere erkeklere hamile kalma şansı verse çok ii anlarsınız ne zor olduuunu
:18::18::18::18:valla seliz canımmm türkiyede nasıl bilmiyorum ama burada hiç bir şey örtmüyorlar
örtüyolar cnm çarşaf kimin bişi var öle bakıolar ulu orta durulmuo
güle güle fıstık bebişlere ve kendine ii bak
:18::18::18::18:
ohh iii bariii kıss yoksam çok utanırım zaten ben illa örtün die zorlatırım.seninki akşam maçamı gidio kız benimkide 9da maça gidicek eğer boş vaktin olursa gelde iki laflarız.bu akşam kocası olmayanlar gelsin.............
idill senin son adet tarihin ne canikomm ????
anumm ben evin içinde zor dolaşıyomm teee oralara gelemem yollarda doğururum alimallah sen gelbenmkide 9-10 maçta beklerim hem belki evi toparlarız hep bir elden
benim son adet tarihim 21 mart canım
beklenen doğum tarihi 26 aralık normalde
bebişim 5 gün öndeymiş eski doktorumun dediğine göre 21 aralık diye belirledi
yeni doktor 30 aralık diyo
anestezist 3 ocak diyoo
aradaki farka bak
senin ne zaman canım böyle hesap problemleri yaşadın mıı
kuzucuk topiğe gel dedim taa buraya nası gelecen
keşke gelseniz birgün toplanıp hepbirlikte mikemmek olurdu
kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakınnnnnnnnn ve ve bizi özleyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?