Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anammmm ne stres yaptın beee... rahat ol azıcık..bütün bunlar meleğin sana bi an önce gelsin diye oluyor bunu unutma..

benim doktorum odaya almıyordu eşimi.. sanırım seninki de almaz..rahat ol.
sorma kızzz ne stres yaptım bnm bu stresim birgün hepinizi çileden çıkaracak ama ben böyleyim işte huyum kurusun bilmiyorumki ben hamile kaldığımda doğuracağım zamanlar geldiğinde sizleri ne uğraştırırım ama
canım değerin pek düşük gelmedi bana nede olsa adet gününü çok fazla geçirmedin demii.bence sakın üzülme ehrşey yolunda gideck bu sefer.ozaman ben eşime deyim o içeri girmesin...
valla benim eşim sinirlenir ben huyunu biliyorum oyüzden içeri girmemsi en hayrlısı.zaten üstüme bişey örterler heralde yeni sünnet olmuş çocuk gibi durmucam heralde öyle...
yok alttan muayene ettikleri zaman almıyolar rahat ol.
hem zorla sokcak deiller ya sen istemezsen giremez ztn ultrasonda bile sen eşimde gelsin dion öle alıolar

tamam canım rahatlattınız beni sağolun kızlar yaa iyiki varsınız....kız meloji anne olmak anne olmaya çalışmak ne dkr zor demiii ANNELERİN AYAKLARININ ALTI BOŞUNA CENNET DEĞİL YAHUUU...

kızlar ben kaçarrrrr
kociş geldi çok açım benimle ilgilen diyor
masayı hazırlıycaz şimcik hatta o başladı bile

idil ve melojjjj yaprak dökümünü bu akşam ii izleyin ve izlettirin kızçelerinize olur belki bi daha denk gelmez,siz anlatırken yabancılık çekmesinler

tamam canım rahatlattınız beni sağolun kızlar yaa iyiki varsınız....kız meloji anne olmak anne olmaya çalışmak ne dkr zor demiii ANNELERİN AYAKLARININ ALTI BOŞUNA CENNET DEĞİL YAHUUU...
öyle vallaaa çok zor ben eşime diom Allah bi kere erkeklere hamile kalma şansı verse çok ii anlarsınız ne zor olduuunu

hehehe yok benimki konuya hakim ztn bi bölüm kaçırsa bişey olmas

örtüyolar cnm çarşaf kimin bişi var öle bakıolar ulu orta durulmuo

aaa ne güzel yaaa bize bişey ortmüyolar
herşey ortadaaa yaniiii

alttan bakınca parmak atıyorlar mı orda kızlar?? burdakiler parmaklıyo yani çok affedersiniz ama bunu anlatmanın başka bir yolu yok... açılma var mı diye bakmak için
hem parmaklıyorlar hem karına bastırıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle fıstık bebişlere ve kendine ii bak
öyle vallaaa çok zor ben eşime diom Allah bi kere erkeklere hamile kalma şansı verse çok ii anlarsınız ne zor olduuunu

valla seliz canımmm türkiyede nasıl bilmiyorum ama burada hiç bir şey örtmüyorlar
:18::18::18::18:
örtüyolar cnm çarşaf kimin bişi var öle bakıolar ulu orta durulmuo

ohh iii bariii kıss yoksam çok utanırım zaten ben illa örtün die zorlatırım.seninki akşam maçamı gidio kız benimkide 9da maça gidicek eğer boş vaktin olursa gelde iki laflarız.bu akşam kocası olmayanlar gelsin.............

anumm ben evin içinde zor dolaşıyomm teee oralara gelemem yollarda doğururum alimallah sen gel benmkide 9-10 maçta beklerim hem belki evi toparlarız hep bir elden

idill senin son adet tarihin ne canikomm ????

benim son adet tarihim 21 mart canım
beklenen doğum tarihi 26 aralık normalde
bebişim 5 gün öndeymiş eski doktorumun dediğine göre 21 aralık diye belirledi
yeni doktor 30 aralık diyo
anestezist 3 ocak diyoo

aradaki farka bak

senin ne zaman canım böyle hesap problemleri yaşadın mıı

anumm ben evin içinde zor dolaşıyomm teee oralara gelemem yollarda doğururum alimallah sen gel benmkide 9-10 maçta beklerim hem belki evi toparlarız hep bir elden

kuzucuk topiğe gel dedim taa buraya nası gelecen
keşke gelseniz birgün toplanıp hepbirlikte mikemmek olurdu

benim 25 mar sat.
ama sen beklenen tarihini sat a göre hesapla
bebeğin gelişimine göre ztn değişir ama seninki 26 aralık doğru beklenen tarihin
yani hesaplanana bak sen ultrasonda baş çevresine göre başka tarih bacak uzunluğuna göre başka tarih çıkar
1-2 günm oynar aralarında ama dediğim gibi beklenen tarih sat a göre hesaplanır bütün doktorlar öyle yapıyo burda
ulturasonda çıkan tarihi deil sat a göre olan tarihi baz alıyolar ama tabii normal doğum olduu için ne zmn gelevceği belli olmuyo belki tam gününde gelir belki tarih oynar aklını karıştırma sern ticker ınıda öle değiştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…