ne oldu canım hayırdır
günaydınnn canımm hoşgeldinnn.kızlar herkse merhaba Yavyum,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,yelizcem,ParadiesAngel,ay_she,SeKeR_NaNe,
nane ben de iki gündür sana bakıyorum yoktun.sanırım 1 ay sonraya ertelenmiş bence daha ii olmuş kız madem taşınacaksın çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebek olaylarında t5ransferden sonra dinlenemen gerekecek mis gibi yeni evinde dinlenirsin canım ohh keyfine bakarsın
gamzelimde dr gitmiş gelmemiş daha hayırlı haberlerle gelir inş
yavyum kızzz bidaha kan testi yaptıracakmısın?
ayşe kız aynı gün geldi kırmızılarımız bakarsın aynı zamanda hamiş kalırız çünkü sende amileyat olacaksın bende
elifff ne zaman gidecen sağlık ocağına?
noldu yaaa...off çok canım sıkılıo yaaaaa
mantarlı domates soslu makarna yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:
hoş geldin canımkızlar herkse merhaba Yavyum,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,yelizcem,ParadiesAngel,ay_she,SeKeR_NaNe,
nane ben de iki gündür sana bakıyorum yoktun.sanırım 1 ay sonraya ertelenmiş bence daha ii olmuş kız madem taşınacaksın çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebek olaylarında t5ransferden sonra dinlenemen gerekecek mis gibi yeni evinde dinlenirsin canım ohh keyfine bakarsın
ayşe kız aynı gün geldi kırmızılarımız bakarsın aynı zamanda hamiş kalırız çünkü sende amileyat olacaksın bende
oy yo canım benim inanırmısın bende dün öyleydim allahtan psikolojimizin farkındayız hatta ben dün wc de biras makyaj yapim kendime gelim dedim bi kız kapıdan girer girmez güzelsin güzelsin ona ne desim yorum yapmasan şaşardım kızı görünce utanıyorumne bilim canım yaa bugünlerde depresyon alınganlık her bişi varr. bak kaç kere yazdım bi sen bide elif konuşuyo benimlee
kızlar herkse merhaba yavyum,idilcan,yildiz10,gokcegokce,yelizcem,paradiesangel,ay_she,seker_nane,
günaydınnn canımm hoşgeldinnn.
ya bakalım ben ne zaman adet olcammm geçen ay 7 sinde olmuştumm
oy oy annem hep bana en ufak ağrımda derki ilaç alsana
bende sana deyim ilaç alsana biras olsun belki geçer canım
canımmm çok sağol moral vediğin içinn.banada bu sefeki biraz farklı geldii..hadi inşallahhhh...
Adet ağrısı dimi....
Seninde yakındırr senindeeeeeee...
Inşallah canımbenimmm... :18:
ne bilim canım yaa bugünlerde depresyon alınganlık her bişi varr. bak kaç kere yazdım bi sen bide elif konuşuyo benimlee
evet gülüm yaptırcamm..katlanıp katlanmadığı çok önemli benim içinnn... :18:
Dua edin nolurrr...
Sağlıklı bi gebelik olsunn...
hoşbulduk tatlımmhoş geldin canım
oy yo canım benim inanırmısın bende dün öyleydim allahtan psikolojimizin farkındayız hatta ben dün wc de biras makyaj yapim kendime gelim dedim bi kız kapıdan girer girmez güzelsin güzelsin ona ne desim yorum yapmasan şaşardım kızı görünce utanıyorum
evet gülüm yaptırcamm..katlanıp katlanmadığı çok önemli benim içinnn... :18:
Dua edin nolurrr...
Sağlıklı bi gebelik olsunn...
kızlar herkse merhaba Yavyum,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,yelizcem,ParadiesAngel,ay_she,SeKeR_NaNe,
evet canımm :))) ama ben haziran 2011 e kadar korunmayı düşünüyorum canım sen bekleme beni
benim biraz bekleyip dinlenmem lazım yorgunumm
inşallah kurban olduğum allahım ikiye 4 e 8 e katlasın ikiz üçüz için
sen bilirsin bak sonra birini bana ver demeKIZ NETTİN SENNN....
TEK YETER BANA..SAĞLIKLI SIHHATLİ İNŞALLAHHH... :97:
İKİZ ÜÇÜZ SENİN OLSUNNN....
ayşem geçmiş olsun kız çok kötü o ağrılar bilirim benn
hemşom doğru diyii ilaç alsanaa
Elifff ne zaman gidecen sağlık ocağına?
ayşecim ya amma kararlısın yakın zamnda iyileşecen zaten teeee hazirana kadar çatlar ölürüz ya
aşk olsun kız ben konuşmuyormuyum
hm yeni iş söz konusuysa tabi girir girmezde hamiş kalmak olmazalıcam doktora giderkennn canım
evet de canım yenı ıse gırıyorum sımdı ıse girer girmez hamıle kalamam bi süre gecmesi lazım ilal haziran
olmasada bahar aylarında düşünüyorum korunmayı bırakmayı böyle işte :)
cidden kürtajdı doğumdu yıprandım sonra rahatsızlıklar fln çıktı gene soluklanamadım
amelıyattan sonra daha iyi olurum az tazeleneyım :))
kızlar istanbulda oturan varmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?