ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mertişko kağan paşa da senı opüyor teyzesııııı
elifcimm anlıyorum seni önce kalp atışlarını duymak istiyosunn dogal olarakkk ama inan hiçç korkma bugünde yaptır testiniii degerin yükselmişşse eşin gelince söylersinnn. bak benim bi tanıdıgım kürtajdan hemen sonra hiç adet görmeden hamile kaldı ve gayet saglıklıı
ayşecim adetten dolayı sancınmı varOyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ölüyooooooooooooooommmmmm
çok ağrıyooooooooooooooooooooo
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmm..sağoll...inşallah değerlerin katlanmıştır aşkitom yaaa.......
öğlen vericemm.yarım çıkıyo sonuçlar ama dr.a rice edicemm.bakalım en erken nezaman öğrenirimm...canım benim inşallah degerin güzel çıkar kat kat katlamıştır hatta...dualarım seninle bitanem güzel haberlerle gel inş..
Ne zaman gidiceksin kan vermeye?öğleden sonramı?
Bencede eşine sölemen iyi olur canım yarın geliyor dimi?
yelizcim ağzından bal damlıyo yoksa o arkadaşın benmiyim
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bende öpecem bana ne banane
öğlen vericemm.yarım çıkıyo sonuçlar ama dr.a rice edicemm.bakalım en erken nezaman öğrenirimm...
:13:ben hani hormonlarım tavnda ya bu aydan başladı bebek istemelerim.yok şekerimm sen diillsin maleseff çünkü o tanıdıgım kızı hiçç sevmiorummm.o kadar salak bi kızki anlatamam hiç bişeyin degerini bilmeyen tiplerden malın teki yanii.
bugünde bi haber okudumm babası kızını döverek öldürmüş annesiyle boşanıcaklarmış olan kıza olmuşş ::
isyan degil bu ama dünyada bu kadar çok bebek isteyen insan varkenn bööle salak insanlar kıy*****i bilmiyo ya deli oluyorumm
dikkat et kendine tamam vurmuyommm...
Okudum canımm..okudumm sağoll..
bende öpecem bana ne banane
günaydın canım nerelerdesin bebişler nasılgünaydın canım
sen kendine ne diye eziyet ediyon eşin yaparız demiş işte
aynı benim gibisin ya bende duramıyodum
katışıyorum sana canım hemşom senin doğurasın gelmiş benimde hamiş olasım geldi gene
ohhhhhhhhh yeyim ben onu yer yerrr öpüşlerine kurban olurum
ayşem hayırdır balım benim nolduuu??
karnınmı agrıyo?
öp öp sendeeee ohhh:))
ama sen yinede kurtlarına hakim ol :78:damammmm
evet kurtluyumm sanırımm kıçımda kurt var oturamıyorum evde iş varkennnn ... keşke rahat bırı olsaydımm yaaaa ahh ahhhh
çok sevındıkkkk
ayşem ne olduuuuuu :44:
ayşecim adetten dolayı sancınmı var
ayşem hayırdır balım benim nolduuu??
karnınmı agrıyo?
öp öp sendeeee ohhh:))
oy oy annem hep bana en ufak ağrımda derki ilaç alsanaayyyyy adettennn dolayı anaammm çok feci bacaklarım bile ağrıyo ayak parmaklarıma bile vuruyo ağrısı
ne biçim bişey yaaa ayyyy bu sancıyla doğurulur beee anaammmm
doğum bana ondan kolay geldi zaten bi kere ağrısız adet gecırıym dimi ayyyyyyyyyyyy çok fenaa
:97: :97: :97: :97: :97: :97:
ama sen yinede kurtlarına hakim ol :78:
elifcimm anlıyorum seni önce kalp atışlarını duymak istiyosunn dogal olarakkk ama inan hiçç korkma bugünde yaptır testiniii degerin yükselmişşse eşin gelince söylersinnn. Bak benim bi tanıdıgım kürtajdan hemen sonra hiç adet görmeden hamile kaldı ve gayet saglıklıı
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yelizcim ağzından bal damlıyo yoksa o arkadaşın benmiyim
inşallah canımbenimmm... :18:iyi bakalım canım inşallah erken çıkar sonuçlarında alırız güzel haberlerini inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?