Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yelizcim ağzından bal damlıyo yoksa o arkadaşın benmiyim

inşallah değerlerin katlanmıştır aşkitom yaaa.......
canımmmm..sağoll...

öğlen vericemm.yarım çıkıyo sonuçlar ama dr.a rice edicemm.bakalım en erken nezaman öğrenirimm...

yok şekerimm sen diillsin maleseff çünkü o tanıdıgım kızı hiçç sevmiorummm.o kadar salak bi kızki anlatamam hiç bişeyin degerini bilmeyen tiplerden malın teki yanii.

bugünde bi haber okudumm babası kızını döverek öldürmüş annesiyle boşanıcaklarmış olan kıza olmuşş ::

isyan degil bu ama dünyada bu kadar çok bebek isteyen insan varkenn bööle salak insanlar kıy*****ii bilmiyo ya deli oluyorumm

Son düzenleme:
:13:ben hani hormonlarım tavnda ya bu aydan başladı bebek istemelerim.
evet bende okudum o haberi direk dedim biz bu kadar isterken millete bak allahım öle insanlara akıl fikir versin

dikkat et kendine tamam vurmuyommm...
Okudum canımm..okudumm sağoll..

damammmm

evet kurtluyumm sanırımm kıçımda kurt var oturamıyorum evde iş varkennnn ... keşke rahat bırı olsaydımm yaaaa ahh ahhhh

ohhhhhhhhh yeyim ben onu yer yerrr öpüşlerine kurban olurum

çok sevındıkkkk

ayşem hayırdır balım benim nolduuu??
karnınmı agrıyo?

öp öp sendeeee ohhh:))

ayşem ne olduuuuuu :44:

ayşecim adetten dolayı sancınmı var

ayşem hayırdır balım benim nolduuu??
karnınmı agrıyo?

öp öp sendeeee ohhh:))

ayyyyy adettennn dolayı anaammm çok feci bacaklarım bile ağrıyo ayak parmaklarıma bile vuruyo ağrısı
ne biçim bişey yaaa ayyyy bu sancıyla doğurulur beee anaammmm
doğum bana ondan kolay geldi zaten bi kere ağrısız adet gecırıym dimi ayyyyyyyyyyyy çok fenaa

oy oy annem hep bana en ufak ağrımda derki ilaç alsana
bende sana deyim ilaç alsana biras olsun belki geçer canım

canımmm çok sağol moral vediğin içinn.banada bu sefeki biraz farklı geldii..hadi inşallahhhh...

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ölüyooooooooooooooommmmmm

çok ağrıyooooooooooooooooooooo

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

adet ağrısı dimi....

Seninde yakındırr senindeeeeeee...

iyi bakalım canım inşallah erken çıkar sonuçlarında alırız güzel haberlerini inşallahh
inşallah canımbenimmm... :18:

ayşem geçmiş olsun kız çok kötü o ağrılar bilirim benn
hemşom doğru diyii ilaç alsanaa

Elifff ne zaman gidecen sağlık ocağına?

Son düzenleyen: Moderatör:
mantarlı domates soslu makarna yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar herkse merhaba Yavyum,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,yelizcem,ParadiesAngel,ay_she,SeKeR_NaNe,

nane ben de iki gündür sana bakıyorum yoktun.sanırım 1 ay sonraya ertelenmiş bence daha ii olmuş kız madem taşınacaksın çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebek olaylarında t5ransferden sonra dinlenemen gerekecek mis gibi yeni evinde dinlenirsin canım ohh keyfine bakarsın

gamzelimde dr gitmiş gelmemiş daha hayırlı haberlerle gelir inş

yavyum kızzz bidaha kan testi yaptıracakmısın?

ayşe kız aynı gün geldi kırmızılarımız bakarsın aynı zamanda hamiş kalırız çünkü sende amileyat olacaksın bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…