- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
Selizzz hoşgeldin bebammmm
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy adettennn dolayı anaammm çok feci bacaklarım bile ağrıyo ayak parmaklarıma bile vuruyo ağrısı
ne biçim bişey yaaa ayyyy bu sancıyla doğurulur beee anaammmm
doğum bana ondan kolay geldi zaten bi kere ağrısız adet gecırıym dimi ayyyyyyyyyyyy çok fenaa
kızlar herkse merhaba Yavyum,idilcan,Yildiz10,gokcegokce,yelizcem,ParadiesAngel,ay_she,SeKeR_NaNe,
nane ben de iki gündür sana bakıyorum yoktun.sanırım 1 ay sonraya ertelenmiş bence daha ii olmuş kız madem taşınacaksın çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebek olaylarında t5ransferden sonra dinlenemen gerekecek mis gibi yeni evinde dinlenirsin canım ohh keyfine bakarsın
Kepeleklerim gunaaadıııııııııııııınnnn bugün dersim geç başlıyo akşama kadar 6 saat var, evden giremedim ancak gelebildim, napıyosunuz bakem:) kaçırdığım bişey var mı :79:
Kepeleklerim gunaaadıııııııııııııınnnn bugün dersim geç başlıyo akşama kadar 6 saat var, evden giremedim ancak gelebildim, napıyosunuz bakem:) kaçırdığım bişey var mı :79:
kanal 7 de tup bebek ten bahsedılıyor kızlarrr
Naneeeeeeeeeee napıyon bacu, adet oldun mu
intden izlenebilirmi acaba baksam ben bi
hoşgeldınn böğğğğrekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oldum balım oldum ama tüpbebek için rapor çıkartacagımız için rahim filmi çektirmem gerekiyormuş rahim filmi içinde bi sıvı enjekte ediyolarmış o sıvınında vücuttan atılması gerekiyormuş o yüzden bu ay yapmam dedi tüpbebek doktor...
önce şu rapor işlemlerini halledicez ondan sonra önümüzdeki kırmızılarla beraber başlanacak canım inş 1 ocakta...
canım yaa bizimmmm istanbula yolumuz düştüüüüü
annemlerle kumaş almamız lazım toptancılarından açtığımızz dükkanda kıyafet dikicez ucuza mal etmemiz gerek kumaşları.bize adres verebileceğiniz yerler var mı kızlar şurda kumaşçıların toptancıları diyebileceğiniz bir yerler...
izlenebılır sanırsammmm
Hadi hayırlısı bitanem, inşallah ilk seferde göbüşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?