Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım yaa bizimmmm istanbula yolumuz düştüüüüü
annemlerle kumaş almamız lazım toptancılarından açtığımızz dükkanda kıyafet dikicez ucuza mal etmemiz gerek kumaşları.bize adres verebileceğiniz yerler var mı kızlar şurda kumaşçıların toptancıları diyebileceğiniz bir yerler...

Kepeleklerim gunaaadıııııııııııııınnnn bugün dersim geç başlıyo akşama kadar 6 saat var, evden giremedim ancak gelebildim, napıyosunuz bakem:) kaçırdığım bişey var mı :79:

oyyy canım benim bak arveles diye bir ağrıkesici var hemen agrını alır rahatlarsın bebegim...

merhaba canım benim hoşgeldinn
ewet canım 1 ay sonraya ertelendi iyide oldu gerçekten rahat rahat tüpbebek tedavisi olurum inş...

Naneeeeeeeeeee napıyon bacu, adet oldun mu

oldum balım oldum ama tüpbebek için rapor çıkartacagımız için rahim filmi çektirmem gerekiyormuş rahim filmi içinde bi sıvı enjekte ediyolarmış o sıvınında vücuttan atılması gerekiyormuş o yüzden bu ay yapmam dedi tüpbebek doktor...
önce şu rapor işlemlerini halledicez ondan sonra önümüzdeki kırmızılarla beraber başlanacak canım inş 1 ocakta...

Aaaaa Haççem kalp atışlarını duymaya mı gittiiiiiiiiiiiii ay hadi inşallah duyup gelir
Kankaaaaaaa sende ne var ne yok belirti var mı belirti

hoşgeldınn böğğğğrekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ayyyyy bööööğğrek dedin canım çekti yaaaaaaaaaaa zaten bu aralar iştahım acayip arttı dombili oldum

Hadi hayırlısı bitanem, inşallah ilk seferde göbüşşşşşşşşşşşş

canımm veririmm tabiki ama eş,me de soruyum o daha iyi anlıyo bide mükellefleri var kumaşçı falan.canım bide kumaş piyasasının alt üst oldugu bi zamanda kumaş almak mantıklımı yaw kumaşla kıyafetler aynı para nerdeyse çok arttı kumaş fiyatları

Ayşem adet mi oldun balım sen ay kıyamam yaa sancılı geçiyo demek nanenin dediği gibi arvales çok iyi geliyo bitanem çok sürmez inşallah

seliz mithatpaşa ve akşemsettin arasındada çok kumaşçı var merterdede var kumaş toptancılarıı bence netten araştır ve merterdeki kumaşçılara bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…