Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr slm dedımm
haberler var mı dedım
ama sanırımm kötu gıden bır şeylerr var :18:
hatıceyle mı ılgılıı hımmmm geçmişi okyuyamıorummm

hatcemin kesesi boş çıktı ama biz umudumuzu kaybetmiyoruz haticeyede kaybettirmiyoruz.çünkü hatice geç yumurtladı adetinin 23.günü gibi hesapladım ben.yaniii normalde kadın 14.günü yumurtluyor.hatice neredeyse 9 gün geç yumurtladı yanii 7+4ten 9 çıkınca 6+2 haftalık hamile.yani bnm hesaplarıma göre.internette 8.hafta gören bile var...dr salı gel bebeği göremzsek kürtaj demiş ama ben 10 gün daha beklemesini şiddetle tavsiye ederim...

neyse kızlar eşim çağrıooooo
oleyyy bjk yenmiş kocişin asık suratından kurtuldum şimdilik
gökçem k.i.b tatlım

neeeeeeeeeeeeeeee
şaka mı buuuuuuuuuuuuuuu
ben çok uzuldummmmmmmm yaa gerçekten çok uzuldummm ALLAHIMMM yardımcısı olsunnnnnnnnnnnn
kı hatıcenın sanırım bu boyle olan 3.olayı dıye hatırlıyorummmm offfffffffffff RABBIM sabır verrr ...
ALLAHIM KIMSEYI HASTALIKLA SINAMASIN BU DUNYADAA....

sevgili gamzeli unutma 'karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olan zamanmış'inanıyorum ki en kısa zamanda Allahım sana bunu sana sağlıkla ve huzurla yaşatacak...lütfen buna inan...
cok sağol canım beni tanımamış olsanda yazı yazmışsın cok mutlu oldum..inanmaya çalışıyorum canımm..inşallahh allahım sağlıklı hayırlı evlatlar vercek banada...
canımm sizide üzmek istemiyorum ama ne yapayım bilemiyorumm eşimin o çaresiz bakışları benim için üzülmesi beni kahrediyo onun yanında hep gülüyorum ama içim ağlıyo bende ona destek olmassam ikimizde cok yıpranıcaz...
evet canım bizimde ocakta ilk işimiz gidip dr. görüşüp ne gerekiyo yaptırmak ve tüp bebeğe başlamak..artık bebeğimi kucağıma aldığım günleri görmek istiyorum...cok şükür hamile kalıyorum hamile kaldıktan sonra yolun sonunu göremiyorum bir türlü..ama hiç olmassa sen hamile kaldığın zaman acaba sorusu olmucak ben tekrardan hamile kaldığım zaman yine acabamı demekten kendimi alamıcam...
canımmm benim için araştırma yaptığın için cok sağoll inşallah bende bebeğim kalp atımını görürüm gittiğimde dr..

zaten beni şuanda tek mutlu eden şeyde oo yavrularımın beni cennetin kapısında bekliyo olmaları..
inşallah buda beni bırakıp gitmezz...

neyse kızlar eşim çağrıooooo
oleyyy bjk yenmiş kocişin asık suratından kurtuldum şimdilik
gökçem k.i.b tatlım
canım iyi geceler desteğin araştırmaların için cok sağol canımm...

evet canımm doğruu bende doğru olmaması neler vermezdim ama ne yapalım allahın dediği oluyor...salıya kadar beklicezz inşallah bir umut bir mucize olurda bebeğimizin kalp atımlarını duyarız..

Haticem canımmm benim ya şimdi duydum haberi...Çok üzüldüm valla neredeyse ağlıcam.Ama bir anda kendime geldim ben yine de umutluyum canım Seliz in dediğine kesinlikle yürekten katılıyorum. Geç döllenmesin sen büyük ihtimalle de geriden gidiyorsun yani sat a göre hesaplamamak gerekiyor burda.Bence sen bir kaç doktora git canım ve de sabret biraz daha bekle.Dualarımın hepsi seninle inan bana.Bu sefer Allah ın izniyle bebeğini kucağına almanı can-ı gönülden diliyorum.Seni seviyorum....

cok sağol mervecimm allahım hepinizden razı olsun....gec döllenme olsa bile benden sonraki bircok arkadaş duydu kalp atımlarını yani o arkadaşları okuyunca acıkcası umudum tükendi gibi birşey..ama allahım cok büyük onun dediği olur bekleyip görücezz..bende seni seviyorum canım cokk sağoll....

HATİCE'cim cannıımmmmmmmm
Haberler kötü gibi şeyler okudum;sayfalarca geri dönüp yazdığın mesajı buldum olayı tam anlamak için!
Umarım her şey güzel olur.Geç yumurtlamış olabileceğini yazmışsın.Belki öyle bir durumdur!Doktora kesenin boyutuna göre
kaç haftaya denk geldiğini sorsaydın keşke...Bu konuda tecrübeliyim malum...:93: Az doktor gezmedim.Şimdiki kadr biliyor olsam
son kez bir daha bakalım dediklerinde sonucun ne olacağını da çoktan kafamda net bir şekilde anlamış olurdum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin bizlere...
Seni çookkk sevdiğimi unutma olurmu....
Konuşmak istersen senin için burda bekliyor oalcağım...

evet canım haberler kötüü senin elifin,yıldızın başına gelen benim başımada geldi..tabiki allahım daha beter acılar vermesin..zaten ilk duyduğum anda direk sizler aklıma geldiniz..canım gec yumurtladım ama benden daha sonra hamileliği öğrenen arakadşlar kalp atışlarını duydular bile yani benim içinde sonun ne olduğu belli aslında.
sadece kendimi avutmakmı yoksa bir umut dünyasımı bilmiyorum aklımdan acabamı belkimi kelimelerini atamıyorum..
canımm ben dr. kesenin boyutu diğerine göre büyükmü ölçün demeye kalmadı dr. ultrasonu cıkardı..yani zaten bende şoka girdim eşimin o yüzünü o şekilde görmekk beni mahvetti soracağım şeyleri bile unuttum..ama kesenin şekli iyi dedi dr. sadece kesenin içi cok karışık göremiyorum dedi...
artık salı görücezz canımm destekleriniz için hepinizden allah razı olsunn iyiki sizler gibi arkadaşlar tanımışım..

Kendi durumumla kıyas getirmek istemediğim için;sonunun güzel olmasını istediğim için anlatmayacağım yeniden. :97:
İnşallah güzel haberler alırsın;can-ı gönülden diliyorum bunu...Öünkü nasıl bir psikoloji olduğunu ben çoookkkk iyi biliyorum bu durumun.
Ne kadar hazıırım desem de ben bile hakikaten üzülmüş ve keşkelerle dolmuştum sonrasında!:85:

Hayat acımasız malesef!Eşine de üzüldüğünü ve onun yanında hep ülümsemeye çalıştığını yazmışsın ya;bence yorma kendini.
Mutlaka o da mahvolmuştur ama olayı yaşayan SENSİN!Şu an ki durum ve sonrasında kötü giderse yaşanacaklar tamamen senin ve doktorun arasında biliyorsun.
Ve bu sürecin psikolojik anlamda ne kadar yıpratıcı olduğuna dair hem fikir olduğumuza eminim. O yüzden varsa bir üzüntün sıkıntın bunu içine atıp kendini daha çok doldurma...Bazen bencil olmak gerekiyor hayatta ve şu an inan ki o an;içine atma!

canım siteye giremediğim için yazamadım..
canım bende sonunun güzel olmasını cok umut ediyorum öyle olmayacağıda belli ama neyse..
hazırım desemde evet dediğin gibi benim için büyük bir yıkım olacağının farkındayım..ne bilim eşimi o şekilde görünce sanki ben üzülünce o daha fazla üzülücek benden daha kötü olucak diye cok korktum ama şimdi biraz daha iyiyiz...nedense içimde sebebsiz bir mutluluk var kürtaj olacakmışım gibi geliyo ama eminimki kötü bir son beni bekliyo inşallah bu sondan cok yara almadan cıkmak nasip olur...şimdi birde kayınvaldemle annem geliyo inanki ben cok mutlu şen şakrak olucam nedenini bilmiyorum ama başkasına üzüntümü ağladığımı göstermek istemiyorum hiç bu annem bile olsa..bakalım artık canım önümüzdeki günler bize ne gösterecek..cok sağol hayatımmm destekerin için öpüyorum görüşrüzzz canımmmmm..

Son düzenleme:
iki saattir giremiyorum siteye yaaa..sinirrr....
kızlar dayanamadım ve eşime telefonda söyledimmm..
ve ağzından ilk dökülen kelimeler: Eyvah Eyvah!!!
anam bi utandım ib utandımm.sanki her ay doğuruyorummm...
sanki tek başıma yaptımmm....

tabi söylemeden önce ağzını aradımm.gerçi ben hep takılıyorum..
yapcazmı çocuk diye...Allah korusun dedi..ben bi zouldumm...
sonra kırmızılaar gelmedi hala yaa dedimm.ya tüh ozaman bi dr.a gidelim senle dedi...
sonra ben sana bişey söyliycem dedimm.
biraz sustumm..biraz gülümsedimm.gelirsen söylerim faln dedimm..
sonra hamilemisin yoksa dedi...

az önce mesaj çekti..çok sevindim diye ama yalnızım diye çok kafaya takıyorr...
e ne yapalımm.hakkatende bilerek olmadı...
hemen başladı ultimatomlara..yemene içmene dikkaat et temizlik yapma..
sobayı kim yakıcak şimdi...
hee bide sen baana nasıl söylemezsin diye fırça attı...
işte böyle kızlarrr...
yani bebem istenmeyen bebe...

şaka biyana şimdi ikimizde dua ediyoruzz..Sağlıklı olması içinn.inşallah kucağımıza alırızzz..Allahım inşallahh...
bide tembihledimm.sakın kimseye söyleme diyeee..
dayanamaz annesine söylerse mahvederim onu...

Kızlar geldim yine arkadaslara gitmiştik geldik
Haticem benimde hala umudum var selize katılıyorum sen çok erken ögrendin geç yumurtladın falan falan ben kendimi düşünüyorum ilk gittigimde doktorum bakmamıştı bile boş görürüz boşuna üzülme diye
ben en başta da söledim başka doktora hatta doktorlara git sonucta ne bilim aklında şüphe kalmaması lazım
canım yaaa hala şoktayım ben

gamzeli kız canımm yazdıklarını yeni gördüm çok ama çoook üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez 2-3 gün bekle bakalım başka dr.git olmazsa, acele karar verme Allah sizlere sabır versin umarım bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu burdan bizlerle paylaşırsın

Kepeleklerim gunaaaaaaaaadıııııııııııııııııınn

Kız kanka sabah sabah ne güldürdün beni yaa istenmeyen bebe haa

günaydın canlarrrr ben geldim...
bugün annemler geliyo kızlar az kalmışş yolları sizin anlıcanız artık eskisi gibi giremem buraya..ama sizlere kendimden haberdar ederimm o konuda şüpheniz olmasın..
ben iyiyim bu gece rüyamda bebeğimi gördüm karnımda olmuş oluyo ve kıpır kıpır kıpırdıyodu sonra dedimki benim bebeğim içerde yaşıyo kürtaja gerek yok dedim ama kalkınca hepsinin rüya olduğunu gördüm keşke rüyaların gercek olduğu bir dünya olsaydı...

eliff kız yazdıklarını okudumm ne güldümm istenmeyen bebe...eminim eşinde senden cok olması istiyodur ama tek korkusu sende aynı acıları tekrardan yaşamam..ama allahıma hep dua ediyorum elifimin bu defa bebeğini ona bağışla diye..

günaydın balımmm...
hee istenmeyen bebe benimkisi...
valla çok utandım akşam...
eşimde istiyor muhakkakta bi araya gelince düşünürüz diyoduu..
neyse valla tek istediğim sağlıklı ilerlemesiii... :97:

bebeğim benimm...
Rabbim büyükk.unutmaya çalış bakalım hamile olduğunu...
bakalım 1 hafta sonra ne olacak...
teşekkür ederim duaların içinnn..
Allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlat versinn...

günaydı canım
günaydın canım herşeyde bi hayır ara inşallah rüyan gerçekleşir. bende dün çok karıştırdım topikleri 8. haftada öğrenen bile varmış inşallah bebişin biran önce kendini belli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…