- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlarrr slm dedımm
haberler var mı dedım
ama sanırımm kötu gıden bır şeylerr var :18:
hatıceyle mı ılgılıı hımmmm geçmişi okyuyamıorummm
hatcemin kesesi boş çıktı ama biz umudumuzu kaybetmiyoruz haticeyede kaybettirmiyoruz.çünkü hatice geç yumurtladı adetinin 23.günü gibi hesapladım ben.yaniii normalde kadın 14.günü yumurtluyor.hatice neredeyse 9 gün geç yumurtladı yanii 7+4ten 9 çıkınca 6+2 haftalık hamile.yani bnm hesaplarıma göre.internette 8.hafta gören bile var...dr salı gel bebeği göremzsek kürtaj demiş ama ben 10 gün daha beklemesini şiddetle tavsiye ederim...
neyse kızlar eşim çağrıooooo
oleyyy bjk yenmiş kocişin asık suratından kurtuldum şimdilik
gökçem k.i.b tatlım
cok sağol canım beni tanımamış olsanda yazı yazmışsın cok mutlu oldum..inanmaya çalışıyorum canımm..inşallahh allahım sağlıklı hayırlı evlatlar vercek banada...sevgili gamzeli unutma 'karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olan zamanmış'inanıyorum ki en kısa zamanda Allahım sana bunu sana sağlıkla ve huzurla yaşatacak...lütfen buna inan...
canımm sizide üzmek istemiyorum ama ne yapayım bilemiyorumm eşimin o çaresiz bakışları benim için üzülmesi beni kahrediyo onun yanında hep gülüyorum ama içim ağlıyo bende ona destek olmassam ikimizde cok yıpranıcaz...bitanem neolur bizide üzme bunu giydireceksin bebğine ogünlerde gelicek canım...ben senin için çok araştırmlar yaptım tatlım sen geç yumurtladın bebeğin birdahaki haftaya sana kendini gösterebilir.sakın üzülme bak okadar çok örnek okudum kiii 8.haftada kesede bebeği gören yada kalp atışını duyan okdr çok nhamile var ki..bizim enbüyük umudumuz senin geç yumrtlaman yani sat'a göre hesaplama geç yumurtladığın için 1 hafta geridesin 6 haftalık hamilesin ztn kalp atışlarını duyman mümkün değil öyle değilmi bence kesinlikle 10 gün daha beklemelisin.diyelim kiii kese yine boş çıktı ve kürtaj oldun bundan sonra ki ilk adımın tüp bebek...aşılama düşünürmüsün bilmiyorum ama ....boş kese nin sebeplerine baktımda ya düşük sperm kalitesizliği yada daha önceki gebeliklerde düşük yaşanması yumurta kalitesizliği gibi faktörler.cnm tüp bebek yaptırısın hemde hemen 2 aya kdr sana transfer edilecek spermin en kaliterlini seçecekler.yumurtayı dölleyecekler.emin ol ozaman dr.konrtolü altında geçecek gebeliğin her adımı.sendeki sorunun çaresi yok değil haticecim ne güzel kiii hamile kalabiliyosun cnm bak ben 1 yıldır hamile kalamıyorum ve kalabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok.bitanem sakın kendini üzme Allahımın bir bildiği var sen hayırlı evlat istiyosun hayırlısı neyse o olsun tatlım
zaten beni şuanda tek mutlu eden şeyde oo yavrularımın beni cennetin kapısında bekliyo olmaları..evet çok doğru her kışın sonu yaz değilmidir....
her kötü şeyin sonu güzel değilmidir
napalım hatcem bizde bu cefayı çekmeden sefayı süremicez belliii
bu hayatta herkesin bir sınavı var seninkide buymuşşş ama işin şu tarafından düşününce sana imrenmiyor değilim;sana öbür dünyada şefaat edecek 4 minik yavru.sonuncuyu saymıyorum sankii o seninle kalacak gibi içimde bir his var....
canım iyi geceler desteğin araştırmaların için cok sağol canımm...neyse kızlar eşim çağrıooooo
oleyyy bjk yenmiş kocişin asık suratından kurtuldum şimdilik
gökçem k.i.b tatlım
neeeeeeeeeeeeeeee
şaka mı buuuuuuuuuuuuuuu
ben çok uzuldummmmmmmmyaa gerçekten çok uzuldummm ALLAHIMMM yardımcısı olsunnnnnnnnnnnn
kı hatıcenın sanırım bu boyle olan 3.olayı dıye hatırlıyorummmm offfffffffffff RABBIM sabır verrr ...
ALLAHIM KIMSEYI HASTALIKLA SINAMASIN BU DUNYADAA....
Haticem canımmm benim ya şimdi duydum haberi...Çok üzüldüm valla neredeyse ağlıcam.Ama bir anda kendime geldim ben yine de umutluyum canım Seliz in dediğine kesinlikle yürekten katılıyorum. Geç döllenmesin sen büyük ihtimalle de geriden gidiyorsun yani sat a göre hesaplamamak gerekiyor burda.Bence sen bir kaç doktora git canım ve de sabret biraz daha bekle.Dualarımın hepsi seninle inan bana.Bu sefer Allah ın izniyle bebeğini kucağına almanı can-ı gönülden diliyorum.Seni seviyorum....
HATİCE'cim cannıımmmmmmmm
Haberler kötü gibi şeyler okudum;sayfalarca geri dönüp yazdığın mesajı buldum olayı tam anlamak için!
Umarım her şey güzel olur.Geç yumurtlamış olabileceğini yazmışsın.Belki öyle bir durumdur!Doktora kesenin boyutuna göre
kaç haftaya denk geldiğini sorsaydın keşke...Bu konuda tecrübeliyim malum...:93: Az doktor gezmedim.Şimdiki kadr biliyor olsam
son kez bir daha bakalım dediklerinde sonucun ne olacağını da çoktan kafamda net bir şekilde anlamış olurdum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin bizlere...
Seni çookkk sevdiğimi unutma olurmu....
Konuşmak istersen senin için burda bekliyor oalcağım...
evet canım haberler kötüü senin elifin,yıldızın başına gelen benim başımada geldi..tabiki allahım daha beter acılar vermesin..zaten ilk duyduğum anda direk sizler aklıma geldiniz..canım gec yumurtladım ama benden daha sonra hamileliği öğrenen arakadşlar kalp atışlarını duydular bile yani benim içinde sonun ne olduğu belli aslında.
sadece kendimi avutmakmı yoksa bir umut dünyasımı bilmiyorum aklımdan acabamı belkimi kelimelerini atamıyorum..
canımm ben dr. kesenin boyutu diğerine göre büyükmü ölçün demeye kalmadı dr. ultrasonu cıkardı..yani zaten bende şoka girdim eşimin o yüzünü o şekilde görmekk beni mahvetti soracağım şeyleri bile unuttum..ama kesenin şekli iyi dedi dr. sadece kesenin içi cok karışık göremiyorum dedi...
artık salı görücezz canımm destekleriniz için hepinizden allah razı olsunn iyiki sizler gibi arkadaşlar tanımışım..
Kendi durumumla kıyas getirmek istemediğim için;sonunun güzel olmasını istediğim için anlatmayacağım yeniden. :97:
İnşallah güzel haberler alırsın;can-ı gönülden diliyorum bunu...Öünkü nasıl bir psikoloji olduğunu ben çoookkkk iyi biliyorum bu durumun.
Ne kadar hazıırım desem de ben bile hakikaten üzülmüş ve keşkelerle dolmuştum sonrasında!:85:
Hayat acımasız malesef!Eşine de üzüldüğünü ve onun yanında hep ülümsemeye çalıştığını yazmışsın ya;bence yorma kendini.
Mutlaka o da mahvolmuştur ama olayı yaşayan SENSİN!Şu an ki durum ve sonrasında kötü giderse yaşanacaklar tamamen senin ve doktorun arasında biliyorsun.
Ve bu sürecin psikolojik anlamda ne kadar yıpratıcı olduğuna dair hem fikir olduğumuza eminim.O yüzden varsa bir üzüntün sıkıntın bunu içine atıp kendini daha çok doldurma...Bazen bencil olmak gerekiyor hayatta ve şu an inan ki o an;içine atma!
iki saattir giremiyorum siteye yaaa..sinirrr....
kızlar dayanamadım ve eşime telefonda söyledimmm..
ve ağzından ilk dökülen kelimeler: Eyvah Eyvah!!!
anam bi utandım ib utandımm.sanki her ay doğuruyorummm...
sanki tek başıma yaptımmm....
tabi söylemeden önce ağzını aradımm.gerçi ben hep takılıyorum..
yapcazmı çocuk diye...Allah korusun dedi..ben bi zouldumm...
sonra kırmızılaar gelmedi hala yaa dedimm.ya tüh ozaman bi dr.a gidelim senle dedi...
sonra ben sana bişey söyliycem dedimm.
biraz sustumm..biraz gülümsedimm.gelirsen söylerim faln dedimm..
sonra hamilemisin yoksa dedi...
az önce mesaj çekti..çok sevindim diye ama yalnızım diye çok kafaya takıyorr...
e ne yapalımm.hakkatende bilerek olmadı...
hemen başladı ultimatomlara..yemene içmene dikkaat et temizlik yapma..
sobayı kim yakıcak şimdi...
hee bide sen baana nasıl söylemezsin diye fırça attı...
işte böyle kızlarrr...
yani bebem istenmeyen bebe...
şaka biyana şimdi ikimizde dua ediyoruzz..Sağlıklı olması içinn.inşallah kucağımıza alırızzz..Allahım inşallahh...
bide tembihledimm.sakın kimseye söyleme diyeee..
dayanamaz annesine söylerse mahvederim onu...
Kepeleklerim gunaaaaaaaaadıııııııııııııııııınn
Kız kanka sabah sabah ne güldürdün beni yaaistenmeyen bebe haa
günaydın canlarrrr ben geldim...
bugün annemler geliyo kızlar az kalmışş yolları sizin anlıcanız artık eskisi gibi giremem buraya..ama sizlere kendimden haberdar ederimm o konuda şüpheniz olmasın..
ben iyiyim bu gece rüyamda bebeğimi gördüm karnımda olmuş oluyo ve kıpır kıpır kıpırdıyodu sonra dedimki benim bebeğim içerde yaşıyo kürtaja gerek yok dedim ama kalkınca hepsinin rüya olduğunu gördüm keşke rüyaların gercek olduğu bir dünya olsaydı...
eliff kız yazdıklarını okudumm ne güldümm istenmeyen bebe...eminim eşinde senden cok olması istiyodur ama tek korkusu sende aynı acıları tekrardan yaşamam..ama allahıma hep dua ediyorum elifimin bu defa bebeğini ona bağışla diye..
günaydı canımKepeleklerim gunaaaaaaaaadıııııııııııııııııınn
Kız kanka sabah sabah ne güldürdün beni yaaistenmeyen bebe haa
günaydın canım herşeyde bi hayır ara inşallah rüyan gerçekleşir. bende dün çok karıştırdım topikleri 8. haftada öğrenen bile varmış inşallah bebişin biran önce kendini belli edergünaydın canlarrrr ben geldim...
bugün annemler geliyo kızlar az kalmışş yolları sizin anlıcanız artık eskisi gibi giremem buraya..ama sizlere kendimden haberdar ederimm o konuda şüpheniz olmasın..
ben iyiyim bu gece rüyamda bebeğimi gördüm karnımda olmuş oluyo ve kıpır kıpır kıpırdıyodu sonra dedimki benim bebeğim içerde yaşıyo kürtaja gerek yok dedim ama kalkınca hepsinin rüya olduğunu gördüm keşke rüyaların gercek olduğu bir dünya olsaydı...
eliff kız yazdıklarını okudumm ne güldümm istenmeyen bebe...eminim eşinde senden cok olması istiyodur ama tek korkusu sende aynı acıları tekrardan yaşamam..ama allahıma hep dua ediyorum elifimin bu defa bebeğini ona bağışla diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?