yni bu yumurtlama olayı adet bittikten sonramı yoksa adetle berabermi hesaplanıyo...evet canımm iyice aklıma girdiniz ben başka dr. daha gidim bari.hatice bide adetten sonra diyosun.adet 5 gün sürse 23.gün yumurtlasan sen nerdeyse 7-8 gün geç ilerliyosun normal bir gebelikle kıyaslanınca sen daha 6 haftalık bile hamile değilsin yani kese görünebilir ama embriyo görülemeybilir cnm sakın acele etme biraz bekle başka dr. git biliosun ülkemizdeki dr kesip atıyorlar..daha öncede hamila olmadığın sölenmişti
valla benim görümcemde 8.haftada duymuşşş..
ve senin geç döllenme geriden geliyo..yani 7 haftalık değilsinn
dur bakalımm..
daha hiçbişey bbellii değil..
idillllll hadi bi avazda..isimlerimizi sayıkla tamammmıııı....
aynı sancıyı onlarda çeksin deeee....
eliff,,haticee,,nagihan,,dilekkk,,sibellll:))))))))
sanırım o yüzden lh yok baklmadı ama 10 gün içinde tekrar gideceğim inş. yumurtlama takibi yapıcaz bu ay bakalım ama daha öncede çok gittim yani yuymurlamamda falan bi sorun yok yinede bu ay baştan sona bi takip edilsin istedim çünkü adet olmadan önceki ay ovus testleri 12.günü başladı ve adet günüme kadar bariz pozitif çıktı hatta heveslendiydim biliyorsunuzLh adetin ikinci günü bakılmaz ki hayatım, adetin ikinci günü lh zaten çıkmaz, o 12. gün ve sonrasında bakılıyo, yumurtlama varsa ozaman yükseliyo
Merak etmeyin şekerlerrr doğururken tek tek isimlerinizi sayıcam ..........
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim.. gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimle bizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyo isyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi. eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..:85:annem saat 5,de binecek geliyo.:85:yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım.. hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa.. kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
canım benim, biraz sakin ol. kolay değil biliyorum ama bu kadar yıpratma kendini. her güzel şeyin bedeli oluyor bu hayatta. çaresiz bir dert değil, aşılaması var tüp bebeği var... d,iyeceğim beterin beteri var...
örnek vermek hoş değil ama bak bana, bak ayşeye...kocamdı bebeklerimiz.
senin bebeğin olacak elbet, niye olmasın ki!!!! güzel bir dr. tedavisi. ne olurrrr üzülmeee, benide çok üzdün inan bana. sakin ve güçlü ol!!! sen,i sewiyoruz bizzzzzzz...hep yanındayız unutmaa
valla canım üzülmemek elimde değill artık iyice bedenim yorulduğunu düşümüyorum bir normal doğum iki kürtaj bir kimaysal buda olursa üç kürtaj olucak..artık yeniden hamile kaldığımda bebeğim anne rahminde durabileceği bile mechul cünki kürtaj rahimi cok fazla hasar bırakıyo ve rahmi inceltiyo..cok şükür herşeyin çaresi var ama artık cok yoruldumm..allah daha beter acılar vermesin sizlerinde yaşadığı hiç kolay değil rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin hep böyle diyerek dua ediyorum..
sizlerdende allah razı olsunn sizlerin desteği olmasaydı zaten bu kadar dayanamazdım..bende sizi seviyorum ve yanımda olmanız beni mutlu ediyo..
bunu olacak bebişim için yıllar önce almıştım..o kadar cok beğendimki ortada bebiş olmadığı halde cok hoşuma gittiği için birgün bebeğime giydirmek umuduyla aldım ve aradan 4 yıl gecmesina rağmen hala giydiremediğim alt eşohmann..eğer bebişim olsaydı ilk onu giydirecektimm cünki yıllardır onu köşe bucak saklıyorum..
Haticem kendine geldin mi biraz seni seviyorum
haticeciimm yazdıklarını sadece okuyorum yorum yapasım gelmio ne diyeceğimi inan bilmiorm çok çok üzgünümmm Allahh sabır versin eşinle sana başka hiçbirşey söyleyemiyorum :85:
canımm benimmm ben şahsen daha bundan ümidimi kesmedim giydiriceksin inş. üzülmee
bunu olacak bebişim için yıllar önce almıştım..o kadar cok beğendimki ortada bebiş olmadığı halde cok hoşuma gittiği için birgün bebeğime giydirmek umuduyla aldım ve aradan 4 yıl gecmesina rağmen hala giydiremediğim alt eşohmann..eğer bebişim olsaydı ilk onu giydirecektimm cünki yıllardır onu köşe bucak saklıyorum..
sevgili gamzeli unutma 'karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olan zamanmış'inanıyorum ki en kısa zamanda Allahım sana bunu sana sağlıkla ve huzurla yaşatacak...lütfen buna inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?