- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
canımbenimm.hepsi normal evet..fsh çok güzel hatta.yumurtalık rezxervinin iyi olduğunu gösteriyorr.ama lh da varr.oda çok önemli..yumurtlama olup olmadığını gösteriyor.ona bakmamışmı???
seliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Lh adetin ikinci günü bakılmaz ki hayatım, adetin ikinci günü lh zaten çıkmaz, o 12. gün ve sonrasında bakılıyo, yumurtlama varsa ozaman yükseliyo
idillllll hadi bi avazda..isimlerimizi sayıkla tamammmıııı....
aynı sancıyı onlarda çeksin deeee....
eliff,,haticee,,nagihan,,dilekkk,,sibellll:))))))))
Bi de kankam olacan kız adımı bile doğru bilmiyonnagihan değil nagehan delüüüüüüü
ben çıkayım gelirim yinee...çok yorgunumm.öptüm hepinizii...
Hadi dinlen gel, msn.de bekliyom seni , soracaklarım var
ayyyyyy..allahım bi mucizede hatçemeeeeeee...hatşcem sen geç yumurtlamıştın demiiii adsetinin kaçıncı günüydü??bak buda başka bir yorum;
son adet tarihine göre benim 5+5 günlükte ve kesenin boyu 7mm idi.kişiden kişiye değişiyor üzülmeyin ben de geç döllenme olmuştu 8+2 günlüktü ancak kalp atışlarını duymuştuk ve bebeğim 6+5 günlük çıkmıştı.boyu da 8mm
haticem ya seni umutlandırmak istemiyorum ama yarım saatrie araştırıyorum 7.hafta boş görünürken 8.hafta bebeğin görüldüğü durumlarla karşılaşanlar var.hatta biri yazmış boş gebelik die kürtaj oluncakken başka dr.gitmimş kan tahlili yapılmış ve bebğin vitamin eksiklşğinden dolayı yok görünüyormuşşş bbak yorumu sana kopyalayım;
meraba arkadaşlar bende 4 aydır adet görmedim dotora gitiğide boş gebelik dedi ama ben inamayıp 3 doktora daha gitim 4 doktor kan testi istedi ve kan testinde cıktı bebek vitamin alamadığından kesede yok gözüküyormuş aynısı kız kadeşimide başından geçti şimdi sğlıklı bır gebelik geçiriyorum 3cm bose ykoldu simdi bebek yaşıyar kız itimalle arkadarlar hemen olumsuz düşünmeyin çok araştırın 3doktor yok derken biri var dedi kan testi isteyin olmadı büyük ulturosana baktırın allahın izniyle olur yeterki kötü düşünmeyin arkadaşlar allah bebek isteyen herkese versin rabbim mahrum etmemesin bu duygudan....
yani düşün kız nekdr sonra görmüş bebğini.sakın hemen kürtaj olma başka dr.gitme şansın varsa...kan tahlili yaptr bidaha
hatşcem sen geç yumurtlamıştın demiiii adsetinin kaçıncı günüydü??bak buda başka bir yorum;
son adet tarihine göre benim 5+5 günlükte ve kesenin boyu 7mm idi.kişiden kişiye değişiyor üzülmeyin ben de geç döllenme olmuştu 8+2 günlüktü ancak kalp atışlarını duymuştuk ve bebeğim 6+5 günlük çıkmıştı.boyu da 8mm
ayyyyyy..allahım bi mucizede hatçemeeeeeee...
ay süper bişey bu yaaaaa....
evet okuyunca bendede bir ışık yandıı..bende gidicem bir dr. daha olmassa hafta sonu keşan yakın oraya özel bir dr. daha gidelim bari..böyle okuyunca insanın içinde umut oluyo..sağol canımmm beni düşünüpte araştırdığın için teşekkürler.
canım ben bugün gittiğimde 7+5 günlük..adetten sonra 18. gün gece yumurtladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?