Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatşcem sen geç yumurtlamıştın demiiii adsetinin kaçıncı günüydü??bak buda başka bir yorum;

son adet tarihine göre benim 5+5 günlükte ve kesenin boyu 7mm idi.kişiden kişiye değişiyor üzülmeyin ben de geç döllenme olmuştu 8+2 günlüktü ancak kalp atışlarını duymuştuk ve bebeğim 6+5 günlük çıkmıştı.boyu da 8mm

canımbenimm.hepsi normal evet..fsh çok güzel hatta.yumurtalık rezxervinin iyi olduğunu gösteriyorr.ama lh da varr.oda çok önemli..yumurtlama olup olmadığını gösteriyor.ona bakmamışmı???

Lh adetin ikinci günü bakılmaz ki hayatım, adetin ikinci günü lh zaten çıkmaz, o 12. gün ve sonrasında bakılıyo, yumurtlama varsa ozaman yükseliyo

idillllll hadi bi avazda..isimlerimizi sayıkla tamammmıııı....
aynı sancıyı onlarda çeksin deeee....
eliff,,haticee,,nagihan,,dilekkk,,sibellll:))))))))

Bi de kankam olacan kız adımı bile doğru bilmiyon nagihan değil nagehan delüüüüüüü

ayyyyyy..allahım bi mucizede hatçemeeeeeee...
ay süper bişey bu yaaaaa....

haticem bak bir yorum daha canım bak buda kürtja olcakmış sonra başka dr daha gitmiş çok ii düşün

Sat:26 haziran, adetimin gecikmesinden 3 gün sonra b hcg değerim 1500, progesteronum:32 idi. 3 gün sonra b hcg değerim 4040 oldu, gebelik kesesi görülüyordu. 2 gün sonra bir daha baktırdım. b hcg:5900 progesteron seviyem :34 idi, gebelik kesem devam ediyordu ama henüz embriyo görülmedi, doktorum bekleyelim dedi, bir daha 3 gün sonra b hcg baktırdım:4950, progesteron:23 idi, bunun üzerine bir başka doktorla konuştum, kürtaj kararı verdik, kürtajdan bir gün önce diğer doktora gittim vajinal usg yapalım yarından önce dedi, keseyi düzgün sınırlı gördüğü gibi 4,4 mm( baş-popo)kalp atışları olan bir embriyoda gördü, biraz bakınca yanında kenarları düzensiz kenarlı ama çok değil kese gibi bir daha yapı gördü, bu ne anlamlara gelebilir? teşekkür ederim, ben de doktorum yardımcı olursanız sevinirim.
cevap: Öncelikle kürtaj için acele etmediğiniz için sizi tebrik ediyorum. görünene gebelik kesesinin yanındaki kese 2. bir gebelik yada boş bir kesede olabilir. Takib edilmesi gerekir. Sevgi ve sağlıkla kalın.

evet okuyunca bendede bir ışık yandıı..bende gidicem bir dr. daha olmassa hafta sonu keşan yakın oraya özel bir dr. daha gidelim bari..böyle okuyunca insanın içinde umut oluyo..sağol canımmm beni düşünüpte araştırdığın için teşekkürler.

canım ben bugün gittiğimde 7+5 günlük..adetten sonra 18. gün gece yumurtladım..

ne demek bitanem bunun gibi daha birçok yorum varr bende umutlandım açıkçasıı

iyi akşamlar kızlarr idill hadi cnm allahım kolaylık versinn bi avazda sağlıcakla çıkart bebekiniii allaha emanet ollll aklına gelirsem banada ediver emoşta bu acıyı çeksin diye bir bedduaaaaaa

canım ben bugün gittiğimde 7+5 günlük..adetten sonra 18. gün gece yumurtladım..

hatice bide adetten sonra diyosun.adet 5 gün sürse 23.gün yumurtlasan sen nerdeyse 7-8 gün geç ilerliyosun normal bir gebelikle kıyaslanınca sen daha 6 haftalık bile hamile değilsin yani kese görünebilir ama embriyo görülemeybilir cnm sakın acele etme biraz bekle başka dr. git biliosun ülkemizdeki dr kesip atıyorlar..daha öncede hamila olmadığın sölenmişti

valla benim görümcemde 8.haftada duymuşşş..
ve senin geç döllenme geriden geliyo..yani 7 haftalık değilsinn
dur bakalımm..
daha hiçbişey bbellii değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…