kız hastanelik oluyo insanlar delüüüü!!bütün metabolizma felç oluyoooo, valla ben içme derim...
canımcım dikkat et o ilaçlara pek iyi şeyler duymadım o ilaçlarla ilgili ama bitkiselse bişi diyemicm
bak sen beni anladın bide hamile kalınca cıvıl cıvıl olunuyodur
katılıyorum
kızzzzzzz yıldızzzzzzzzzzzz ben senin resmini görmedim yaa merak ediomm ama bide gökçecikk seni,n resminide çok merak ediommm idilde koydu göbüşünü sende şöle boydan koca göbekli resmini koy bakem :)))))))
çingene pembişim kızz gitde test yapsana merak ettim
ayyyyyyyyy buuuuuuuuuuu alttaki ifadeler nereye gitmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
# gokcegokce
# ay_she
# Yavyum
# Yildiz10
# Seliz
# SeKeR_NaNe+
# pembedana
# karaguuul
# hatunsultan
# SariLale,,
günaydınn ballarr hoşşgeldiniz
canım sen bidaha test yaptınmı bugün?hadi bakalım hayırlısı:)
ayşecim canım yazdıklarını okudum bebişerini neden kaybettiğini araştıracaklarmış bence geç bile kalmışlar önceden araştırılması lazımmış.bak canım Allah sana bir hastalık verdi bunun sayesinde şimdi araştırma yapılacak herşeyde bir hayır vardır diye buna denir...inşallah sonuçların biranönce belli olur ve birdaha hamile kaldığında ona göre tedbirini alırsın cnm
fakirim ben fakirim fakirimmm :))))))))))
Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nırdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amelıyat olacakmışsınnn sevındıkm yanı en azından araştrma yapılacak buna sevındımm
allahım acıl şifalıklar versın bıtanemmmmm
not :: Ben sana özelden kaç kuruş yazacağını attımmm
kızlar saat 13:00de zaten bi iş görüşmem var. aslında hamişken nasıl çalışabilicem emin değilim ama bi konuşayım dedim... çıkışta bi eczaneden alıcam test. doğruuu ewe! 2 gibi belli olur benim sonucum. eğer çıkmazsa kırmızıları psikolojik olarak baskılıyor olduğum anlaşılacak
CANIM NE ALaka kılo yaaa
fazla kılon olmadığını bılıorum sankıı amaaa dr bole bşey mı soledı hayatımm
anladım allah kolaylık versın hayatımm
evet benm pıtırcığımda oyleydı bayramda newyorkta beş mınareye gıtmiştik allahım o patlama sahnelerındee yavrum nasıl urktuu nasıl tekmıkledıı kıyammamm ben onaa yaa
yakınlarda gıttın mı kontrolee hımm ? nasıl bebişin kılosu sağlık durumuu ?
ne zamana gdeceksın ya da diğer kntrolee ?
:)))))))))) yok tatlımmmm bu diger haplara benzemio bütün eczacılar bunu önerio onaylı falan yanii o acıbiber haplarına benzemio yanii o arkadaşada zaten eczacı olan kuzeni önermiş.bizde aldıkk bakalım inşallah işe yarar zaten ben o kadar çok kullanmıcam zatenn 6 kilo falan veriyim yeter bana
sölemedi ama bence göbekte fazlalık varCANIM NE ALaka kılo yaaa
fazla kılon olmadığını bılıorum sankıı amaaa dr bole bşey mı soledı hayatımm
anladım allah kolaylık versın hayatımm
evet benm pıtırcığımda oyleydı bayramda newyorkta beş mınareye gıtmiştik allahım o patlama sahnelerındee yavrum nasıl urktuu nasıl tekmıkledıı kıyammamm ben onaa yaa
yakınlarda gıttın mı kontrolee hımm ? nasıl bebişin kılosu sağlık durumuu ?
ne zamana gdeceksın ya da diğer kntrolee ?
aslında bende alınganlaşmıştımivet hamiş olunca insanlarr cıvıl cıvıl oluyo ama ben ilk hamişligimde canavarlaşmıştımm :))))))) gözlerimden ateşler saçıyodum vallaaa:))))))))))
he ya test yapsana canımçingene pembişim kızz gitde test yapsana merak ettim
ayyyyyyyyy buuuuuuuuuuu alttaki ifadeler nereye gitmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa ben bi ara albüme bırakmıştım neyse sana hotmailden yollarımkızzzzzzz yıldızzzzzzzzzzzz ben senin resmini görmedim yaa merak ediomm ama bide gökçecikk seni,n resminide çok merak ediommm idilde koydu göbüşünü sende şöle boydan koca göbekli resmini koy bakem :)))))))
günaydın şekerimm :)
inşallhh canım ya inşallah tabıı kı herseyde bi hayır var buna kesınlıkle ınanıyorum
bakalım ne olucak :)
hazır cuma günü 3-5 kurus atsak mı sana eheuehu
evet canım amelıyta olcam ınsallah teşhis kondu ama arstırma yapılıcak önce
kanda anormalı var mı fln diye arastıorma baslıcak çarsamba gunu bakalım :)
gördüm canım eklıyorum :)
aa ne işi yapcen kızzz :)) bi de hamılysen ne dicen eheueheuben anneliğe atandım kusura bakmayın dersin eheu
canm benmmm yaaa
benım eşim ıstemıyorrr resım olayınııı
inşallhh canım ya inşallah tabıı kı herseyde bi hayır var buna kesınlıkle ınanıyorum
aa ne işi yapcen kızzz :)) bi de hamılysen ne dicen eheueheuben anneliğe atandım kusura bakmayın dersin eheu
pek olacak gibi görünen bişey değil zaten ama arkadaşlar layık görmüşler eşimde bana sormadan bi görüşsün deyince mecbuuuuren gidiyorum. iş tanımını kadının ağzından duyup, gelip arkadaşlarla kavgamı edicemmmplanlar hazır yaniii
geçen hafta gittim canım kontrole
kilosu 1.600 dü.iyi dedi dr
şimdilik herşey yolunda bakalım sabırsızlanıyorum artık
((((((((( ama çokk merak ediomm yaaa
anladım canım hayırlısı olsun inşallahh :)
| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|25,75|74,25|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|21,80|78,20|
6|Ay_she|25,50|74,50|
7| Su06 |00|00|
8|Gamzelikiz|12,25|87,75|
9| Pembedana |1,55|98,45|
10|Melojj|15,58|84,15|
11|Gökçegökçe|22,50|77,50|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
14|Topukluayakkabı|15,25|84,75|
**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?