yelizcem Yavyum hatunsultan gokcegokce pembedana Yildiz10 karaguuul SeKeR_NaNe BenIpek Seliz
günaydın kıslar hepinizee
yaa kızlarr canım çok sıkkınnn akşamdan beri dinliorum bebeğim hiç hareket etmiyo bi sorun mu var acabaaa ???
kız sen kaç kilosun zatenvallahi bilemem ben, bildiğim tek şey, bu ilaçları tarım bakanlığının onayladığı
sölemedi ama bence göbekte fazlalık var
aslında bende alınganlaşmıştım
he ya test yapsana canım
evet ya ifadeler gitti
aaa ben bi ara albüme bırakmıştım neyse sana hotmailden yollarım
bende ne yalan sölim seni görmedim
yeliz sen ne hapından bahsedıyosun soyle baktım da tam okuyamadım gecmısı
gusel bı kızımm vesselamm ama hahahahhahahaha
mertinn etkisidir ayol ooo :))))))))))))))
canım evham yapmaa
dr a gıt ıstersen bı ultrasonla bakıversın hemencecıkkk
ya hiç evhamlı biri deilim ama ne bilim akşamdan beri tık yok kocaman çocuk ufacık hareketi belli oluo akşamdan beri nie böle die biraz daha bekliyim bakiyimmm ztn bugünlerde kontrol günüm gidicem olmadı .
geçen sana demiştim ya ben sana dana diyemiyorum çingene pembişi deyim diye yani sana çingene demiyorum yanlış anlama çingene pembesi demek istedim ama rahatsız olduysan birdaha söylemem pembedana derim...niye çingene oldum ben şimdi anlamadım????
yelizcem Yavyum hatunsultan gokcegokce pembedana Yildiz10 karaguuul SeKeR_NaNe BenIpek Seliz
nanecim sende benim gibi iyice şaşırdın arada göz grzdiriyorum kafam kazan gibi oluyo anlamıyorumda
napalım işler hafifleyene kadar böle
kaç gün geçti pembecim
# gokcegokce
# ay_she
# Yavyum
# Yildiz10
# Seliz
# SeKeR_NaNe+
# pembedana
# karaguuul
# hatunsultan
# SariLale,,
günaydınn ballarr hoşşgeldiniz
kızlar saat 13:00de zaten bi iş görüşmem var. aslında hamişken nasıl çalışabilicem emin değilim ama bi konuşayım dedim... çıkışta bi eczaneden alıcam test. doğruuu ewe! 2 gibi belli olur benim sonucum. eğer çıkmazsa kırmızıları psikolojik olarak baskılıyor olduğum anlaşılacak
ay sorma canım ya valla öle oldu:))
günaydın yelizcim canım benim sende hoşgeldin...
kız ne işi bu böle hamile olursan napıceksin bakim hıı:))
hadi çabuk git de gel hemen meraktan ölürüm ben :))
günaydın melojcum goşgeldin...sen ayşenin kardeşi melojsun dimi:)
bu arada canım bence hemen doktora git bugün ultrasonla baksınla bebişine hem sende rahatlamış olursun tamammı çok beklemeden git bence...kafana takıpta strese sokma kendini...
ne çok para attım yaa hemen ekle dıyorummm hahahahhaha :):):)
ayyy ben yırım onun o kılolarınıı
ben de haftaya gıdıcemmm bakalımmm benım pıtırcıkk kaç kılo olmuşşş
ben de çok zabırsızlanıyorum yaaa bı gelse de sevsemm dıyorummm :)
yaa kızlarr canım çok sıkkınnn akşamdan beri dinliorum bebeğim hiç hareket etmiyo bi sorun mu var acabaaa ???
bugün sayıcam şekerler cüzdanda kalan parayııııı.... haftasonu kociştenim yaparalar kumbarayaaa bu gece...
ay sorma canım ya valla öle oldu:))
günaydın yelizcim canım benim sende hoşgeldin...
kız ne işi bu böle hamile olursan napıceksin bakim hıı:))
hadi çabuk git de gel hemen meraktan ölürüm ben :))
günaydın melojcum goşgeldin...sen ayşenin kardeşi melojsun dimi:)
bu arada canım bence hemen doktora git bugün ultrasonla baksınla bebişine hem sende rahatlamış olursun tamammı çok beklemeden git bence...kafana takıpta strese sokma kendini...
yıldızcımmmm all bak bu benim tecavüz ettigimde kardeşimmDDDDDDDD
ya hiç evhamlı biri deilim ama ne bilim akşamdan beri tık yok kocaman çocuk ufacık hareketi belli oluo akşamdan beri nie böle die biraz daha bekliyim bakiyimmm ztn bugünlerde kontrol günüm gidicem olmadı .
herkese hayırlı cumalarrr
rabbım herkesın duasını kabul etsın ınş.
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
eheueheueheueheudeli manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?