- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
slm kızlar
Nasılsınız :122:
selam kızlarrr biz dr. gittik geldik..
bu dr. aynı şeyi söyledi kese boş aleni belli dedi..ve keseninde gelişimi durmuş ayrıyetten lekenmelerim başladı bugün yarın düşer diye düşünüyorum..
ama hiç üzülmedim sonucta allah bunu böyle yazmış..ama dr. cok tonton bir amca kulaklarıda zor duyuyo garibiminn..senin diyo hamile kalmak gibi sorun yok ama hamile kaldıktan sonra başlıyo diyo siz en iyisi tüp bebeğe gidin dedi..bizde annemleri yolcu ettikten sonra istanbul medikana hastanesine görüşmeye gidicez..yani işte böyle kızlar salı kendi dr. gidip kürtajımı olucam..neden bu şekilde olduğunu sordum ya eşinin sperminden yada senin yumurtandan kaynaklı dedi yani sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanırmış..
birde eşime bir hap yazıcaktı adını unuttum galiba şeronun kocasının kullandığı ilaç bence kızlar eşlerinize bu ilaçtan içirin 3 ay bunu kullanınca spermde hiçbir bozukluk olmuyomuş..
İnşallah ya kafam iyice karıştı.
öyle canım herşeyin hayırlısı rabbim elbet birgün sağlıklı evlatlar nasip edecek ama zamanı var onu bekliyor..şimdi okudum canım hayırlısı olsun hepsi birer sınav dr ümitsiz konuşmamıs zaten en önemlisi sorunu saptayabılmek ..hedefe daha kolay ulaşılır bölece..ben inanıyorum ..
bozmuyorum canım daha doğrusu bozamıyorum ailemin burda olması bana iyi geldi..şimdi tek korkum kürtaj onuda atlatırsam daha rahat olucama inanıyorum..HATİCEEE CANIMMM BENİMMM BU DURUŞUNU HİÇ BOZMA CANIMMM SAKIN ÜMİTSİZLİĞEDE KAPILMAA VEREN ALLAH ALAN ALLAH DEDİĞİN GİBİ...EN AZINDAN SORUNUN NE OLDUGUNU ÖĞRENMENİZ ÇOK İYİ BİR ŞEY ONA GÖREE YOLUNUZU BELİRLERSİNİZ.. TÜP BEBEK OLAYINI DÜŞÜNÜYORSUNUZZ HAYIRLISI BİTANEM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. İNŞALLAH İLK DENEMEDE TUTAR CANMM ALLAHIMM DERMANSIZ DERT VERMESİN KİMSELERE..ALLAH İZİN VERİRSE GELİCEK CANIM BEBEĞİNN..
canım benim..herşeyin hayırlısı...bak gittiğiniz iyi olmuş..yeni şeyler söylemiş..eşine ilaç vermiş..ama ben yumurtanıın ve spermin etkisiyle böyle bişey olacağını ilk defa duydumm.ve tabi hemen pimpiriklendimm...
geçen benimde kese gelişmedi ya...bu seferde sorun olursa Allah korusun eşimde gider test yaptırmaya...
tabi inşallah gerek kalmazzz..hemen tüp bebeğe başlayın canımm..bu sıkıntıları çektiğinize deymezzz...
selam kızlarrr biz dr. gittik geldik..
bu dr. aynı şeyi söyledi kese boş aleni belli dedi..ve keseninde gelişimi durmuş ayrıyetten lekenmelerim başladı bugün yarın düşer diye düşünüyorum..
ama hiç üzülmedim sonucta allah bunu böyle yazmış..ama dr. cok tonton bir amca kulaklarıda zor duyuyo garibiminn..senin diyo hamile kalmak gibi sorun yok ama hamile kaldıktan sonra başlıyo diyo siz en iyisi tüp bebeğe gidin dedi..bizde annemleri yolcu ettikten sonra istanbul medikana hastanesine görüşmeye gidicez..yani işte böyle kızlar salı kendi dr. gidip kürtajımı olucam..neden bu şekilde olduğunu sordum ya eşinin sperminden yada senin yumurtandan kaynaklı dedi yani sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanırmış..
birde eşime bir hap yazıcaktı adını unuttum galiba şeronun kocasının kullandığı ilaç bence kızlar eşlerinize bu ilaçtan içirin 3 ay bunu kullanınca spermde hiçbir bozukluk olmuyomuş..
geldi geldiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! kırmızılar geldiiiiiii.... bir sonraki beklenmeyen günümüz: 2 OCAK! 2011 bana şans ve bebek getirsinnnnnnnnnnn
Eltilerimden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
geldi geldiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! kırmızılar geldiiiiiii.... bir sonraki beklenmeyen günümüz: 2 OCAK! 2011 bana şans ve bebek getirsinnnnnnnnnnn
Canımmmm ne dicemi Bilmiyorum Allah hakkınızda hayırlısını versin
Madem kararınızı verdiniz ben bişi sölemek isterim istanbul medicana evet çok güzel bir hastane ama birde turkiyeye yeni gelen bir tüp bebek merkezi var geçen yıl geldi ispanya kökenli ve avrupanın her yerinde ver başarı oranı medicanaya göre düşük amaaaa saglıklı gebelik oranı çok yüksek ben gidip muane olmuştum eger yapsaydım orda yapacaktım kesin!!! zaten ön görüşmeleri ücretsiz madem geleceksiniz bence bir gidip görüşün mecidiyeköyde IVI TUP BEBEK MERKEZİ
canım evet kararımızı verdik tekrardan işimizi şansa bırakmak istemiyoruz...yardımcı olduğun için cok sağol canım aslında cok kararsızız bursamı yoksa istanbulmu bilemiyorum...birde bu hasteneyi gittiğimiz dr. önerdi ben dedi gönderdiğim hastalar başına para almam gerekiyo ama dedi ben bana vereceğiniz parayı hastalarıma indirim yapın dedim dedi üzeri yazılı bir kağıt verdi bunu vrin yardımcı olucaklardır dedi...hem maddi anlamda baya uygun geldi bursadaki 6 milyar sadece tüp bebek medikanada 3 milyar nerdeyse yarı yarıya fark var gerci biz bu parayı gözden cıkardık..bakalım artık canım şu kürtaj işini halledelimde ondan sonra araştırmalara başlıcaz...ilgilendiğin için sağol kuşummmm
hımm anladım canımm...yazdığın merkeze baktım evet güzel bir merkezz..koçişimle konuşum geldiğimiz zaman ikisinide gideriz arasında değerlendirme yaparız..hangisi daha aklımıza yatarsa ona gideriz artıkın..sonucta geleceğizya istanbula ne olacak her ikisinede gitmekte birşey kaybetmeyizya..şekerparem aynı olaylar benim doktorumda aynı şekilde göndermişti beni medicanaya hatta oradaki doktor suha bey iyi bir doktor ben sadece nesini sevmedim aşırı kalabalıktı fazlasıyla hemde devlet hastanesi gibi
Sonra ıvıyede gittim ordaki doktorıda çok begenmiştim çok net ve açık konuşmuştu hatta bana dediki ameliyatım için kızım hiç bir yere gitme çapaya git dedi o deyince iyice kafama yatmıştı ama suha direk ben yaparım 2 milyara demişti
sonra ben araştırdım ameliyatımda çok büyük bir usta varmış oda çapadaki faruk hocaymış yani bilmiyom ama dene bir görüş derim
hımm anladım canımm...yazdığın merkeze baktım evet güzel bir merkezz..koçişimle konuşum geldiğimiz zaman ikisinide gideriz arasında değerlendirme yaparız..hangisi daha aklımıza yatarsa ona gideriz artıkın..sonucta geleceğizya istanbula ne olacak her ikisinede gitmekte birşey kaybetmeyizya..
hayırlısı artık kuşum yaaa allahım birdaha böyle şeyler yaşatmasın başkada birşey istemiyorum zaten..
Birde devletten rapor alman lazım o zaman 3binlira alıyor canım
amin canım inşaAllahhh
ayrıca geldiginde seni de görmek isterimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?