Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mehabalar
yavyum nasıl gidiyor hamilelik varmı bir gelişme en son hcg kaç
pembe regl oldun mu
benden son haberler 1 kilo daha vermiş bulunuyorum 57 kiloyum

mehabalar
yavyum nasıl gidiyor hamilelik varmı bir gelişme en son hcg kaç
pembe regl oldun mu
benden son haberler 1 kilo daha vermiş bulunuyorum 57 kiloyum

oldum oldum şekerim hemde çok fenayım...belim çok fena bu ayyy...çok mu gerilmişim ne?
sana yaradı hamilelikkkk

Son düzenleme:
oldum oldum şekerim hemde çok fenayım...belim çok fena bu ayyy...çok mu gerilmişim ne?
sana yaradı hamilelikkkk

olsun boşver 1 hafat sonra mesai başlıyor desene
vallahi canım benim yemek full pilates yok mekik yok ama bünye kilo veriyor çok alıştı benim vücut vermeye modladı kendini hayırlısı

teşekkür ederim canım hep birlikte inş. zor biraz aramızın düzelmesi müziği son ses açtım ha bire slovlardayım :97::97:

slm kızlar nasılsınız gelemıyorum kac gundur dugunler fılan vardı evde duramadım hıc son gelısmeler neler canlar gamzelım kalp atısını duymusmu yenı hamıs varmı?

oglak75 canım naıslsın ?kalp atışlarını duymuşmuydun sen son durumun ne? takip edemedim

iyi akşamlar canım erkekler öyledir biraz bizim düşündüğümüz gibi düşünmezler hiçbirzaman, onlarıda öyle kabullenmeliyiz ama tabii her konuda diğil ama inşallah probleminiz aşılmıycak gibi diildir

kızlar merabaaaaaaaaaaa
ankaraya geldim bugün akşam 5 gibi çıktık yola sizlere haber veremedim kociş aniden çıkmaya karar verince
neyse kızlar yarın dr.gidiyorum size haber vericem herkese selamlar......

kızlar merabaaaaaaaaaaa
ankaraya geldim bugün akşam 5 gibi çıktık yola sizlere haber veremedim kociş aniden çıkmaya karar verince
neyse kızlar yarın dr.gidiyorum size haber vericem herkese selamlar......

hadii inş. güzel hbrler bekliyoruz selizz

Kepeleklerim gunaaaadıııııııııııııııııınnn
KANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, KOCİŞİNLE VE BEBİŞİNLE VE DE KANKANLAAAA NİCE MUTLU YAŞLARA BİTANEM, SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUUUUUUMMMMM

bitanem menimmm...
şimdi geldim topiğe..açar açmazda mesajını okudummm...
çoook mutlu oldummm....
bende seni çook seviyorumm...
artıkın kankamsınn..kene gibi yapıştımmm.. asla bırakmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…