bitanem menimmm...
şimdi geldim topiğe..açar açmazda mesajını okudummm...
çoook mutlu oldummm....
bende seni çook seviyorumm...
artıkın kankamsınn..kene gibi yapıştımmm.. asla bırakmam...
Bırakma bizi teyzesiiiiiiiiiiiiii
sağol ablacımmm...çok teşekkür ederimmm...günaydın kızlarrrYavyummm doğum günün kutlu olsun canımmm
günaydın canımm.sağolasınnn.cadı ablan nerdee...günaydın herkesee
eliiff doğum günün kutlu olsunnn
sağol ablacımmm...çok teşekkür ederimmm...
günaydın canımm.sağolasınnn.cadı ablan nerdee...
Hala kutlamadı...
3 dakika mühlett...
Kutladı kutladı..kutlamadı ... Bitiririmmm onu sanal alemdeeee...
Ben sana abla deme demedim mi bana kız :))
burda görünüo ama yok galiba bugün işten ayrılıcaktı toparlanıodur sanırsammm :26:ben sana abla deme demedim mi bana kız :))
burda görünüo ama yok galiba bugün işten ayrılıcaktı toparlanıodur sanırsammm :26:
ayyy dermiyim hiççç..Ben seni şero sandımmm..ona arada takılırım yaa..ondan şeyy olduuu sevtapçııımmm...
aa ayrılıyomu iştenn..hadi hayırlısı olsun hakkında...
Inşallah bundan sonraki işinde çook daha mutlu huzuru olurr... :97:
kıvıııııııııııırrr kıvıııııııııııııııırrrAşşadan yukardaaaaaaaaaaannn kıvır kıvırrrrrrrrr
yavrum nettin sennn.bi düzenimi didinnn...günaydınnnnn herkeseeeee
Yavyummmmmmmmmmmm tatlımm benimmm doğum günün kutlu olsun eşinle bir düzine çocugunla birlikte nice nice mutlu saglıklı huzurlu bol bol kahkahalı yıllara inş canım benimmm....
sağol ablacımmm...çok teşekkür ederimmm...
günaydın canımm.sağolasınnn.cadı ablan nerdee...
Hala kutlamadı...
3 dakika mühlett...
Kutladı kutladı..kutlamadı ... Bitiririmmm onu sanal alemdeeee...
sus kızzzz...
yavrum nettin sennn.bi düzenimi didinnn...
YAVYUMMMMMMMMMMMM tatlımm benimmm doğum günün kutlu olsun eşinle bir düzine çocugunla birlikte nice nice mutlu saglıklı huzurlu bol bol kahkahalı yıllara inş canım benimmm....
aa ayrılıyomu iştenn..hadi hayırlısı olsun hakkında...
Inşallah bundan sonraki işinde çook daha mutlu huzuru olurr... :97:
günaydınnnnn herkeseeeee
HATCEM canım benim başka bir doktora gitmişsin o da aynı şeyi sölemiş ama senide bir nebze olsun rahatlatmış canım çok sevindim en azından bundan sonraki adımlarınızı daha sağlam atarsınız ve inşallah ilk tüpbebek denemesinde sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın balım...bu kadar ümit dolu olmana gerçekten çok sevindim hiçbir zaman yılmadık bundan sonrada yılmayız dimi
Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inş..
İDİLİMMM canım benim hala doğurmamışsın valla sen deilde biz burda dokuz doguracaz heralde sen doğum yapana kadar:))
inş sağlıklı bir şekilde bir çırıpda doğurursun balım...
MELOJJ canımm bebegin hareketlenmiş çok sevindim varya insan bu son zamanlarını yüreği agzında yaşıyor sanırım...Allah saglıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin canım benim...
YAVYUMMMMMMMMMMMM tatlımm benimmm doğum günün kutlu olsun eşinle bir düzine çocugunla birlikte nice nice mutlu saglıklı huzurlu bol bol kahkahalı yıllara inş canım benimmm....
KADSER'cim dün de senin doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun...biraz kötü geçmiş ama aldırma tatlım erkeklerin hepsi aynı maalesef kırdıklarının üzdüklerinin farkına varamıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?