Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın herkesee
eliiff doğum günün kutlu olsunnn

günaydın kızlarrr Yavyummm doğum günün kutlu olsun canımmm
sağol ablacımmm...çok teşekkür ederimmm...

günaydın herkesee
eliiff doğum günün kutlu olsunnn
günaydın canımm.sağolasınnn.cadı ablan nerdee...
Hala kutlamadı...
3 dakika mühlett...
Kutladı kutladı..kutlamadı ... Bitiririmmm onu sanal alemdeeee...

günaydınnnnn herkeseeeee

HATCEM canım benim başka bir doktora gitmişsin o da aynı şeyi sölemiş ama senide bir nebze olsun rahatlatmış canım çok sevindim en azından bundan sonraki adımlarınızı daha sağlam atarsınız ve inşallah ilk tüpbebek denemesinde sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın balım...bu kadar ümit dolu olmana gerçekten çok sevindim hiçbir zaman yılmadık bundan sonrada yılmayız dimi
Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inş..

İDİLİMMM canım benim hala doğurmamışsın valla sen deilde biz burda dokuz doguracaz heralde sen doğum yapana kadar:))
inş sağlıklı bir şekilde bir çırıpda doğurursun balım...

MELOJJ canımm bebegin hareketlenmiş çok sevindim varya insan bu son zamanlarını yüreği agzında yaşıyor sanırım...Allah saglıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin canım benim...

YAVYUMMMMMMMMMMMM tatlımm benimmm doğum günün kutlu olsun eşinle bir düzine çocugunla birlikte nice nice mutlu saglıklı huzurlu bol bol kahkahalı yıllara inş canım benimmm....

KADSER'cim dün de senin doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun...biraz kötü geçmiş ama aldırma tatlım erkeklerin hepsi aynı maalesef kırdıklarının üzdüklerinin farkına varamıyorlar...

kıvıııııııııııırrr kıvıııııııııııııııırrr Aşşadan yukardaaaaaaaaaaannn kıvır kıvırrrrrrrrr

sus kızzzz...

günaydınnnnn herkeseeeee

Yavyummmmmmmmmmmm tatlımm benimmm doğum günün kutlu olsun eşinle bir düzine çocugunla birlikte nice nice mutlu saglıklı huzurlu bol bol kahkahalı yıllara inş canım benimmm....
yavrum nettin sennn.bi düzenimi didinnn...

kız kutladım ya facede baksana burdan da mı kutlayım şımarık şekerim

doğum günün kutlu olsun bissürü bebişlerin olsun ömrün uzun olsun toprunalrını gör yavrularının
tüm mutluluklarını gör eşin yanı başından eksik olmasın ırağında kalmasın
gelecek günler en az geçmiştekiler kadar güzel olsun inşallah :)) Doğum günün kutlu olsun

karasuyummmm canımm benimmm tevhide gitmişsin bol bol dua etmişsin bizlere... Allah senden çok çok razı olsun canım benim dualarından eksik etmedigin için..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

YAVYUMMMMMMMMMMMM tatlımm benimmm doğum günün kutlu olsun eşinle bir düzine çocugunla birlikte nice nice mutlu saglıklı huzurlu bol bol kahkahalı yıllara inş canım benimmm....

Nanem şekerim, nazlı çiçeğim, ballı böreğim hoşgeldin ciciiiiiiiiiiiimmm

elıfcımmmmmmmmmmmmm mutlu yıklllar mutlu yaşlarrrr ınş.
doğum gunun kutlu olsun bol bol boy boy bebişlerın olsun inş.
canım benımmmmmmmmmmmmm

aa ayrılıyomu iştenn..hadi hayırlısı olsun hakkında...
Inşallah bundan sonraki işinde çook daha mutlu huzuru olurr... :97:

ayrılıyorum canım son gunum bugun işleri toparlamaya geldim :)
inşallah canım inşallah baya alışmıştım buraya bi garip gelcek değişiklik ama ne diyelim
tebdil-i mekanda ferahlık varmış :)

ayy evet hareketlendi saol canım her zamanında öle oluo ama aslında en azından son zamanlarda tehlike farkedildiğinde elden gelen bişiler oluo içerde sağlıksızsa dışarıya alınabilio onun için erken davranmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…