Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kız elif naptın doktor işini beklicenmi gitcenmii

gülüm sanırım dayanamıycamm..ub hafta gidicemm.kesenin büyüklüğünden şeklinden yolunda gidip gitmediği anlaşılır herlade buda bana moral olurr..ötekinde kese gelişmiyodu bile biliyosunnn...sonrada nasip olursa kalp atışlarını duymaya...

kankaaaaa gittinmi..uyuyodum yaa.işimm geçmiş accıkkk..

bu arada benim nezle hala geçmedi kızlar yaaa..her hapşırırken tamam tutunacağı varsada kaydı gitti diyorumm...
Bişey olmaz umarmmm...
ama Allahın izniyle bu sefer herşeyin yolunda gideceğine inanıyorumm..bu sefer kucağıma alıcam miniğimi..

Sende haklısın bitanem ama biliosun bazen çok erken olunca kese bile görünmüyor bazen
O zmn üzülme ama olurmu çünküğ dediğim gibi benim doktorum bakmamıştı bile ben 6+3 te sanırım gördüm
Ondan önce bakmadı bile

kızlar yarın benim doğum günümmmm..yarın sabah topiği açtığımda güzel mesajlarınız göreyimm.parçalarım yoksaaa..

kız allah iyiliğini versin kaydı gitti heee

biliyorum canım bilmezmiyimm.önceki kötü tecrübeden sonra demiştimki bidaha hamile kalırsam mümkün mertebe geç gidcemm.
7 yada 8. haftada..ama işte duramıyorumki..bi sorun varmı diiyee...
ama şunu biliyorumki nekadar yırtınırsam yırtınayım olacağı varsa olacak olmıycaksada gidecekk...
ama dilerim sağlıklı değilse bir önce nihayete kavuşur..yani belli olur inşalalhh..
ama olacak diye inandırayım kendimi olsun dimi...

Kız sana ne diyim ben bu sabırsızlıgın hep güldürüyo beni kuzum oluruna bırak rahat ol ki sıpada rahat rahat tutunsun unutma sen şuan ne yaşarsan yaşa ona geçer aslında eşin yanında olsa daha sabırlı olurdun ama böle tek başına olunca aklın hep bebektedir. Rabbim yüzünüze baksın kuşum inşAllah bu defa üzmez sizide gelir sıpanız

fatoş yaa sende hiç belirti falan oldumu..nezaman başladı vede..bu sorulardan nefret ediyorum ama sordum bi keree...benim 5+3 falan bugün..

bak öncekinde sabırlıydım biliyomusunn..bi kere kan testi yaptırdımm.tamam...
ama nezamanki memlekete gittimm.uğursuzluklar peşimi bırakmadı..yaşanacağı varmış yinede kötü bişey söylmeek istemiyrm ama...
işte bundada şeytan vesvesemi veriyor nedirr..hem diyorum herşey iyi olacak hemde ya şöyle olursa ya böyle olursa demeden yapamıyorumm...
ne diyim Rabbim bi an önce hayırlısını versinn..içim rahat etsin inşallahhh...

fatoş yaa sende hiç belirti falan oldumu..nezaman başladı vede..bu sorulardan nefret ediyorum ama sordum bi keree...benim 5+3 falan bugün..

Canım bende pek belirti olmadı kusmadım hiç mesela ama kabızlıgım vardı
Birde su ile konuştugumuzda su bana 6 haftaya gel o zmn başlar diodu muhtemelen kusarsan 1 hafta sonra başlayabilir

Yine sabret uyma seytana allah korusun şimdi gidersin keseyi görmez sonrasını düşünsene 1 hafta nasıl sabredeceksin

ayyyy şu iki hafta geçsinn..noluuuuuurrrrrr... :84:

kaynatıyonuzmu bakim sizzzz...
eliff bu kadar ince düşünme canımm inşallah meleğin seni bırakmıcak pıt pıtları duycaz hepberaber sen yeterki rahat ol biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…